29

Анонимен

преди 7 години

Сдуханата баба явно ще е следващата жертва на "социолозите".

28

Анонимен

преди 7 години

Тази баба не разбира ли че в Европа и по света стават промени този диктат омръзна на хората искат промяна дори и да спечели което може да стане само ще забави нещата и от това загубите ще продължат да се увеличават какво се мъчи един губещ модел да спасява

27

Циник до 28

преди 7 години

Шойбле ли? Сериозно?! Ако следиш темата наистина - сигурно ти е убягнало изявлението му пред медиите, че ще бори "инцухта" кръвосмешението с арабски , и африкански мигранти!!! Те вече запретнаха ръкави в Кьолн...и осеменяват немкини наред! Няма алтернатива - Само Алтернатива За Германия!

26

следя темата.

преди 7 години

В последната година където е имало избори там е загубила и то катастрофално.Дори във столицата където беше много силна.Не зависимо какво казват социолозите тя не че няма шанс ами направо ще загуби със нейното CDU катастрофално.Единствения вариант да оправлява е голяма широка коалиция със зелените и SPD но пак ще е крехко мнозинство.Аз съм фен на дясно център и ми е тъжно как съсипва тази хубава партия със нейния янат.По добре да беше Шойбле или някой друг.Тя вече е мн. възрасна и наивна.

25

GASTARBEITER

преди 7 години

Germancite govorqt za majka j.........

24

Паметлив

преди 7 години

Лу*дата бабичка си я изпратиха американците в къщи,сега да видим какво ще направят германците със зомбираната!Верно,швабите си държаха докрай дори за Хитлер,ама да видим дали ще е така и с Бабата...А германската индустрия едва ли е стигнала дотам да зависи от разни политици.

23

Патриот

преди 7 години

бабушкерата на ***!

22

ugly freak up

преди 7 години

Красотата ще спаси света, а грозотата ще затрие Европа!

21

Анонимен

преди 7 години

Тръмп и Килъри бяха звездите на 2016, ти от отдавна не си интересна вече, жалка си, не се хаби!

20

Анонимен

преди 7 години

Меркел, меркел забрави за власта. Идват времената на националистите и вие нищо не можете да промените. Фалшивият либерализам ще падне и ще беде погребан во век и веков. Франция избира националистката Льо Пен, Германия ще избере крайно левите а либералите ще останат с пръст в уста, както симатизантите на Хилари!

19

без ценности

преди 7 години

Т.н. "западни ценности" на баба Меркел се състоят единствено в оплюването на Русия. С това се и изчерпва и приносът на канцлерката на т.н. "западна цивилизация" по въпроса за ценностите.

18

Анонимен

преди 7 години

Заради меркел, Германия стана пудела на САЩ. Иззеха тая руля от Великобритания направо. Напоследък съвсем е изперкала и само грешни решения.Факт е че заради Меркел Германия е един от най-глемите замурсители за произведена единица енергияФакт е че заради Меркел Европа се ислямизира.Факт е че заради Меркел, дясно-радикалните сили набират все повече сили.Факт е че заради Меркел отношенията изток-запад са обтегнати

17

ужас!

преди 7 години

Ужас! Баба Ангела, дакела на Обама, заплашва цяла Европа с още четири години безпомощно администриране на ФРГ и на Европа. Тя няма нито план, нито идея, нито концепция, нито визия. Тя има само един болен инстинкт, на всяка цена да е на власт!

16

проктолог

преди 7 години

Путин ще уволни всички агенти на КГБ във ФРГ. Баба Ангела ще свърши повече работа от тях, в бързото разлагане на Германия.

15

началото на края

преди 7 години

Баба Меркел ще кандидатства отново за канцлерка. Как реагира автомобилната индустрия в Германия? Фолксваген ще съкрати 23 000 работника. Мерцедес ще съкрати 30 000 работника. Цялата автомобилната индустрия ще уволни около 100 000 работника.

14

тя

преди 7 години

е като шоузвезда, която не знае кога да спре. Това означава, че ще стане за срам и посмешище!

13

Анонимен

преди 7 години

Пазарите най добре да очакват нов канцлер. Меркел няма да получи 4-ти мандат,просто хората вече не и вярват. Аз живея от пет години в Германия и много добре виждам настроението на хората. Меркел сама си преряза гърлото с безумната си политика. Кой ще е тоя дето ще гласува за нея? Насилените жени от Кьолн ли? Семействата на загиналите след атентатите в Мюнхен и Арнзбах ли? Или хилядите прогонени германци от собственните им имоти за да настаняват икономически мигранри в тях.

12

човек

преди 7 години

може и да бъде още четири години , а може и да не е . по - скоро може да не е .

11

Анонимен

преди 7 години

Тая няма ни срам ни очи.

10

:)

преди 7 години

Според шорошоидната пропаганда и Клинтън беше сигурен победител, а какво стана? Дядо Тръмпи я отвя на изборите. Същото се получи и с мис Цеца от село Драгана. Генерала даже не разбра, че е ходил на избори. Смазваща загуба за ГРОБ, Рапоня и Цеца. На лъжата краката са къси.