11

Анонимен

преди 7 години

КАТ правят само статистика, те не се борят с това.

10

???

преди 7 години

Докато КАТ все така спи и не работи, нарушенията по пътищата ще са все така десетки милиони всеки ден, както е сега. Какво повече да коментирам?!

9

Анонимен

преди 7 години

А мобилен апарат за измерване на вредните емисии ще има ли? Има хора, които не са минали още ГТП. Поне да знаят дали да си взимат необходимите документи. Мека има проверки, но мвр пътво да си погледне своите автомобили, че не дава никакъв пример с каруците си.

8

Каруцар

преди 7 години

Често срещано в София: караш си направо или се каниш да правиш десен завой, но изведнъж, без никакво намерение да спира и чака, дори и мигач не дава, този срещу теб прави ляв завой и се разминавате на една боя разстояние благодарение на бързата ти реакция. На всичкото отгоре често се случва той да крещи, псува и да ти се заканва, понеже според него ти нещо не си в ред. Според вас в този случай дали имат книжка и въобще знаят ли какво е шофьорски курс?! Елементарни, но много опасни нарушения.

7

Aнонимен

преди 7 години

А аз питам кой дава коли на тези без книжки? Какви са тези родители? Ами не само те - всеки може да отиде и да си регистрира кола в КАТ, без значение дали има книжка или не, и да я подкара. Защо това се допуска? Забрана на хората без нижки да регистрират автомобили и глоба не само за хванатите без книжки, ами и за собствениците на автомобила. Даже направо конфискация. Да видим дали тогава ще са толкова много. Като няма адекватни мерки и никой не го е страх.

6

Анонимен

преди 7 години

Като гледам статистиката се чудя колко пъти са ме засичали такива без книжки, но какво да им се сърдим те толкова си могат хахах

5

КК

преди 7 години

До аман от МВР терорДа глобяват и да увеличат размера на глобите с по три нули! Джигитите от друго не разбират!

4

КК

преди 7 години

20 000 хванати без книжка е добре, но колко от тях са осъдени и са им наложени адекватни наказания?

3

Анонимен

преди 7 години

Нали бай тиквун нареди на оня хрантутник в дай, да се унищожат протоколите от изпитите за издаване на шофьорски книжки. Що интегрираща се неграмотна *** връти гиврека, не е истина.

2

Анонимен

преди 7 години

Хванали са тези а колко още не са хванали? Представяте ли си, колко *** карат без книжки в България? А в прованс е направо кошмар, всеки втори. Как няма са има катастрофи - Не спрял на STOP. Ужас!!!

1

Анонимен

преди 7 години

Само там ли ба ко минат из селата с ъбота и неделя леле де що има народ са с колите