17

Анонимен

преди 7 години

От 3000 прегледали 126, а останалите......и после нямало нищо

16

Анонимен

преди 7 години

Химически войски дезинфектирант нелегални имигранти. Това вече е анекдот. С Иприт перманентно ще се реши проблема със заразните болести.

15

Анонимен

преди 7 години

До "Прегледали 126 лица с видими кожни проблеми. От тях с краста 26. А на останалите какво им е?!" Ами не са много болестите, които имат проявление - рани по кожата. Като се има предвид начина им на живот и култирните особености - залагам на сифилис. В нета има достатъчно снимки...

14

Химически войски

преди 7 години

Да вдигат, по тревога 38-ми полк ЯХБЗ от с. Мусачево, да ги закарат на границата, изграждат се медико- санитарни съоръжения( тип палатки, от дебела гума с вкл. филтри,разтвори и т.н) и да ги дезинфекцират на място! Лудост, е да ги карат болни в центрове, да заразят останалите, респективно хората в Харманли!

13

_постановление 208

преди 7 години

Днес краста а утре с какво ще ни зарадвате... че един дет са думна в европата от тука беше минал май че некво гаженце от БХК беше пернал забърсал тя пък документчета му беше осигурила орга зъм чудо ще да е било...

12

Анонимен

преди 7 години

126 човека и нямало нищо?! А защо не са под карантина?

11

манипулират ни

преди 7 години

В Бургаско са регистрирани много случаи на краста при българи. Ако сте журналисти, проверете колко случаи има. Тези бежанци донесоха болести, които бяха забравени по нашите ширини. Крастата е силно заразна. Не се знае колко полицаи, които на ротационен принцип са пращани в командировка са имали контакт със заразена среда. Зараза може да дойде и от пипане на личните им вещи и тях самите при арестуването им. Откъдето и да е, факт е че крастата плъзна... ще има и други зарази. БХК да замълчат...

10

Кучанов

преди 7 години

Таз без бежанци кво ще работи ....одговора на този въпрос одговаря на въпроса защо ще лъже все повече и повече и повече като почнат с курбана над БЪЛГАРИ ЩЕ КАЗВАТ ЧЕ ТОВА НЕ СА БЪЛГАРИ И СЕ ИЗВЪРШВА ПРОСТО САНИТАРНА СЕЧ В НЯКОЙ РЕГИОНИ НА СТРАНАТА

9

дончо

преди 7 години

В България бежанци няма, това са мигранти. От Сирия са пренебрежимо малък брой. Кой допусна тези нарушители на общ. ред, да подвикват и да се държат хулигански. в центъра на София. При толкова много НПО, агенции, институции и.т.н няма ли кой да ги прибере за да не тероризират столичани.

8

JOKER

преди 7 години

Безродниците пак се изказват, тия дето отричат заразите, първи да ги хване!

7

Шефката на ДАБ

преди 7 години

Няма бе. Няма масова зараза в центъра на Харманли. истина ви казвам. В самия център няма масова зараза. Виж за места които не са в центъра на Харманли нищо не мога да кажа. Но на центъра на града като минах с джипа, нищо не видях.

6

Анонимен

преди 7 години

4, останалите са алергични към ***. Може да са се изкъпали!

5

Анонимен

преди 7 години

Какво значи масов? Ако от 126 имаш 26 заразени, колко са при общия брой от 3000 настанени там? И един е много, като се знаят хигиенните навици на тези хора и колко уяпорито е това заболяване!

4

Чесна пиратска ?

преди 7 години

То и Чернобил беше в норма нямаше опасност,дори нямаше минимална повреда после американците им направи впечатление,че районът свети в тъмното от радиация и дори го бяха снимали със сателит.И с бежанците така-здрави са като желязо само имат неква болестчица на която и викат "бялата чума" ама тва е като хрема.

3

Анонимен

преди 7 години

Прегледали 126 лица с видими кожни проблеми. От тях с краста 26. А на останалите какво им е?!

2

Тая па!

преди 7 години

Бройката не е малка, а красотата е много много заразна

1

ивчо

преди 7 години

е то остава да каже ,че има, вс е подход с медиите за предоставяне информация