185

Анонимен

преди 7 години

И как ще го отзозвават - се референдум? няма ли малко скъпичко да излезе ако трябав 240 души да се отзовават? освен това при мажоритарин избори няма такоав нещо като заместник. нови избори ли ще правим - 240 пъти за 4 години?

184

Анонимен

преди 7 години

първоначалният вариант на мажоритарните избори не беше, както сега го промениха нашите мошеници политици и конституционни съдии! да ви припомня! идеята беше освен мажоритарно избиране, хората да мога ДИРЕКТНО да отзовават депутат от района си, т.е. избират го, но ако след 4 месеца не върши работа, ХОРАТА да го свалят, а не да се мести от партия в партия и да става независим. за съжаление, всичко отново е манипулирано и старата песен ще се върви още дълго.

183

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

СЛАВИ НЕ САМО ПЕЕШ,НО ИСКАШ ДА" НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА".АБЕРОЛСУН.

182

Анонимен

преди 7 години

природата не търпи празно пространство. на мястото на едни мутри ще дойда други мутри и така до безкрай.

181

Анонимен

преди 7 години

Каква "иновация" е направил Слави в шоуто си? Изкопира нагло предаването на великия Тодор Колев "Как ще ги стигнем" .

180

Стефи

преди 7 години

Мажоритарна система на избори има в 90 страни в света.Така на народа е по лесно да избира,а и да държи сметка от него- избрания депутат.Сегашната система на избори е`Куче влачи рейс`

179

Анонимен

преди 7 години

С глупостта на Слави ще имаме едно силно ДПС в парламента. Което ще е вече пълна трагедия..

178

Анонимен

преди 7 години

Вкарваме чоковци боковци и др. Мажоритарно . На куп в парламентаИ после всичките с мощен плътен шут ....в панделята ....или на Марс.

177

Анонимен

преди 7 години

И при мажоритарния вот, както и при пропорционалния, кандидат-депутатите ще трябва да се подмазват на шефа на партията им, за да ги сложи в избираем район. Е, малко по-трудно е, отколкото при пропорционалния вот, но пак е същото. Всъщност това важи само за ГЕРБ и ДПС, защото останалите партии най-вероятно няма да имат депутати.

176

Нагласа

преди 7 години

Финно да му го наглася на политологчето ...

175

Анонимен

преди 7 години

Субсидията може и да е един лев. Пак ни заглавикват. Всички си имат обръчи от фирми, които ги обслужват. А ББ се изцепи, че малките субсидии щели да се ползват за пране на пари и далавери. Щото големите субсидии не могат и не се използват за същото...Жалка работа.Промяна заради самата промяна никой не прави. Особено родните политикани. Просвета и политическа култура ни липсват. Лъжат вече, както си искат.

174

Анонимен

преди 7 години

Шарани. Само сиренцето в капана е безплатно. На ви безплатен концерт. На ви известни и честни личности. Слави е върхът на почтеността. Да ни е честита и новата му партия. И родолюбивите му депутати.

173

Гого

преди 7 години

Ами те точно като Бат Сали , Динко от ямбол , Цонко Чеков и други мутри очаквайте от мажоритарна с- *** , а забравих и Славито , и тогава ще видите Кон боб ядел.

172

фъки

преди 7 години

*** Славчо, *** Славчо. В "няма такава държава", няма и по-голямо *** от теб.

171

ДС

преди 7 години

Ох, на дяда. Къде бяхте до сега бе господа "експерти". До сега що мълчахте. Точно с мажоритарна система няма да влязат сегашните дръти муцуни, за които гласуваме а те ни спускат БАТ САЛИ.

170

Анонимен

преди 7 години

Мажоритарния вот кара партиите по-добре да подбират кандидатите си, а не да търгуват места в партийните листи, щото в момента всички знаем как попада една личност в листата на партиите.При мажоритарен вот голяма част от сегашните ни депутати дори няма да стигнат до втори тур, затова е и цялото реване, но е късно вече, народа каза и просто трябва да се изпълни волята

169

лупи

преди 7 години

Големите специалисти професори би трябвало да знаят,че с тази съдебна система няма значение каква ще е изборната система. Сегашния начин на избиране НЕ СТАВА. Вече 27 години го установяваме. Ще променяме, докато нещата се получат.

168

Анонимен

преди 7 години

Активирали са троловете от всички цветове да плюят срещу мажоритарния вот. Значи трябва да се въведе

167

Анонимен

преди 7 години

В президенстакат кампания бе извадена ЕДНА личност и то дори надпартийна. В Парламентарни избори, партиите ще искат да пробутата твърдите ядра. не могат да пробутата 240 личности.

166

Анонимен

преди 7 години

Мястото на такива разисквания и аргументи е преди референдума, след референдума просто се изпълнява волята на народа, или изпълявате волята со кротце или со кьотек