35

Анонимен

преди 7 години

Често напоследък има топли дни, даже един комар се моташе вътре в хола.

34

Анонимен

преди 7 години

Тя се опита да успокои хората, като заяви, че няма опасност те да се заразят, тъй като комарите, които са преносители, не са активни в момента!!!!!!!!!!!!!! Да в момента не са активни комарчетата обаче какво правиме когато се активизират лятото!?!? Ще чакаме да се зарази цялата държава и тогава ще кажеме че имало проблем ли? Селенжъри "УМНИ" мерки се взимат преди да е станало късно! Кай ще поеме отговорноста когато пламне заразата в цялата страна??? НИКОЙ?! Както винаги!?

33

българин

преди 7 години

До emin yilmaz sarilmaz / 31Да ти поясня ли от каква скапана миризлива дупка си се пръкнал на тоя свят, или ти си знаеш ?

32

Диагноза

преди 7 години

Тия рани са от прескачаните огради по границите, но се появяват със закъснение.

31

Анонимен

преди 7 години

А, значи пак всичко е цветя и рози. Тя крастата лесно се лекувала, значи всичко е наред! Няма такава наглост! Защо заразените не са под карантина, защо пак ние трябва да издържаме и лекуваме някои привилегировани незнайно по какви причини?! Защо изобщо се допуска да влизат в страната!?

30

do 28

преди 7 години

Радев още не е встъпил в длжност герберска невежа куха картуно!

29

до 28

преди 7 години

Още не е положил клетва и още нема право. Не се прави на умен.

28

до 26

преди 7 години

Нещо не си у ред

27

Въпрос?

преди 7 години

Радев нали ви обеща, че ще реши проблема с бежанците. Реши ли го?

26

Екзотика из Ориенто!

преди 7 години

Харманли, вече е Биочернобила в Европа. Жал, ми е за хората там!

25

Анонимен

преди 7 години

Българи,борете се за земята си- свобода даром не се дава.

24

Анонимен

преди 7 години

Има и такава държава!

23

Анонимен

преди 7 години

Пазарът на здравеопазването няма интерес от здрава нация. Така е при демокрацията. При соца имаше профилактични прегледи всяка година - от детските ясли, училището, университета, предприятието, института и т.н. Отделно масов спорт, храна по БДС, без отровни алкохоли и двадесет годишно месо внос, спокоен живот.Разлика от небето до земята.

22

Анонимен

преди 7 години

Последствията на девиза: "Виновни са тия дето са управлявали преди нас..."всеки народ си заслужава управниците, особено когато сам си ги избира

21

Анонимен

преди 7 години

Нов 9 септември и нов Народен съд ще излекува всички - богатите от накраденото, бедните от мързела им, имигрантите там, откъдето са ги пратили.

20

Анонимен

преди 7 години

DO 18 Ne sushtestvuva pasarna ikonomika ot kolektivi na lekari . Pasar ima kogato sa chastni kabinetite.

19

Анонимен

преди 7 години

Искрено се надявам че слухът че имало и ПРОКАЗА е преувеличен

18

Анонимен

преди 7 години

Съгласно принципите на пазарната икономика,прилагани и за здравеопазването у нас,лекарите имат интерес да има повече болни-съответно ще провеждат повече прегледи ,ще предписват -и ще се продават повече лекарства- и ще получават по-големи заплати.При това положение е естествено здравите хора да бъдат поставяни в условия да се разболяват,а болните -да не се лекуват качествено- и по възможност да се увеличава броя на болните!Майната му на народа-да живее демокрацията и пазарната икономика!

17

Кучанов

преди 7 години

ТЕНКОЮ НАЧАЛНИК ЗА ТЕБ ЩЕ ГАСУВАМ .....АМА ДРУГ ПЪТ ...ВИЖДАШ ЛИ АААА А КУНЕВА ИСКА ДО ДЕЦАТА НИ В УЧИЛИЩАТА ДА ГИ СЛАГА НА ДЕВОИКИТЕ ТАХАРУШ А НА МОМЧЕТАТА КУРБАН ДА ИМ ПРАЯТ НЕЩАСТНИЦИ .ДОЛНИ ДА ИЗГНИЕТЕ В АДА АЛЧНИЦИ БЕЖБОЖНИЦИ

16

Анонимен

преди 7 години

Това е вече страшно. Вече не опира до риторика, колко ще струва на данъкоплатеца и т.н. Болести са това, заразни болести. От това по-страшно, освен да излязат от лагерите и започнат да колят и бесят не знам.