74

321

преди 7 години

Как един ревностен глобалист бори популизма в Германия? Много просто - като вменяваш по всеки възможен начин вината за нацисткото минало на германците!!!

73

Анонимен

преди 7 години

Главата `и да бъде отрязана и набучена на кол, за назидание на всички неоЛибералниМултикултурпедерасти!

72

popa

преди 7 години

Меркел ще повтори резултатите на ЦЕЦКА ЦАЧЕВА , а после всички ще са изненадани.

71

Анонимен

преди 7 години

*** немци си я искат.Ненормална работа.

70

Моряк и половина

преди 7 години

Тази госпожа надмина всякаква наглост!

69

Циганин

преди 7 години

до 86 Има и трета република и тя е смесена република както е в Русия ,Франция ,Финландия ,Румъниия ,Литва .... няма да е лошо и у нас да е Смешена Република ..... щото нашият народ още не е дорасъл (и надали ...) до Република на парламента .

68

До 78

преди 7 години

Нали си чул приказката , че краставите магарета се събират и едно друго се хвалят. Обама ще хвали Меркел щото изпълнява неговите заповеди.Съд за Меркел и такива като нея ще има при нов ЕС от независими държави, от нов съвет за сигурност, нов Съд в Хага , който не е подчинен в решенията си на Обама.Милошевич беше осъден за това че бранеше родината си , а не се продаде. САЩ обичат послушни западни политици.

67

Анонимен

преди 7 години

Да се маха! Не искаме да ни вика още бежанци-завоеватели! Кой и даде право да определя политиката на ЕС при положение че само някаква част германци са я избрали.

66

Анонимен

преди 7 години

Ако тази я преизберат за пореден път, "великия германски народ" просто няма да е повече нито велик, нито народ, а едно малцинство в собствената си държава!

65

Циганин

преди 7 години

Само не мога да разбера , защо Меркел може да се избира за четвърти път ,а Путин не може да се избира за четвърти срок и за независимите и свободни медии единият е демократ а другият диктатор ? Или отново двойни стандарти ?

64

АНОНИМЕН

преди 7 години

Когато хората говорят истини ги смятат за популисти. А каква е истината. Вчера по АЛФА от официални американски източници казаха за 3 милиона пришълци в САЩ без американски визи Обама им бе казал да гласуват и те са дали гласа за Хилари. И пак не стана. Меркел както и Оланд са пътници догодина и на тяхно място идват нормалните националисти патриоти като Марин льо Пен и националистите в Германия. Пътят и за България е същия управление на Патриотите без еврогей ценности.Аман от ЕС ***.

63

аьь

преди 7 години

Ще стане същото като в щатите. Там някакви шамани скачаха и предричаха със страшен глас, че новият президент ще е Хилари. У нас пак някакви шамани на демокрацията предричаха на Цедка победа. Ама се получи засечка на двете места. Третата засечка е при Меркел. След засечките идва съд, а после наказание за измяна на родината и народа. Най-пресен пример за предателството е лъжата на тиквената администрация, че мигрантите не носят тропически болести. За всичко ще има възмездие.

62

Анонимен

преди 7 години

"...а да защитава демократичните ценности в името на единството на обществото"Ако "демократичните и ценности" се състоят в това да напълни ЕС с ***, писна ми и от демокрацията, и от ценностите и!Да се затварят всички граници, да се минава само с граничен контрол и да не се разхождат всякакви из Европа. ЕС е за европейците, не за който му скимне да се домъкне тук!

61

БайХой

преди 7 години

Бабата да не стане кат Хилърито и Цецка. И те щяха да печелят. Време е хората да й покажат вратата и да я пратят да поживее сред при любимите й висококвалифицирани бежанци!

60

Дом

преди 7 години

Тя и една нашрнска *** се бори с популизма, ама яко го издуха. Дъртата вещица е за трепане, а тя тръгнала пак канцлер да става.

59

Анонимен

преди 7 години

След като вкара в Германия един млн.пришълци Меркел има наглостта да иска още един мандат.В последните дни от мандата си Обама изпълни поръчката на Сорос и лично дойде при дъртата чанта да я подкрепи.Дори я нарече новият световен лидер.Ако я изберат германците ще заслужат съдбата си.Но престъпленията на Меркел не са само срещу германският народ,тя подпали цяла Европа.Нея трябва не германците,а международен съд да я съди.

58

До 60

преди 7 години

То и в щатите вестниците пишеха, че Хилари има 85% шанс да спечели. Всички медии казваха, че тя ще е президент. И още не е минало. Сега членовете на колегията получават хиляди емейли и телефонни обаждания със смъртни заплахи да не гласуват за Тръмп.

57

Циник

преди 7 години

До колегата - който следи немската преса...Братле , трябва да прочетеш потребителските коментари под безбройните статии за Меркел.Не виждам нито един положителен в последните месеци! Има цяла палитра - от клетвопрестъпница, през най-вредната канцлерка в следвоенна Германия, през "хвърля милиарди от данъците ни през прозореца" , до кръвта на жертвите от атентатите лепне по ръцете и.....Ако наистина пак я изберат - заслужават съдбата си! И са най-тъпия европейски народ!

56

Anonimen

преди 7 години

Белите жени в Германия бе трябвало да я отсвирят. Няма по-гаден жено.мразец от дърт.ата вещи.ца Меркел. Когато черни.лките почнаха да изнас.илват германките тая ов'цасключи сделка с фейсбук да им затварят профилите, ако се оплакват.

55

Анонимен

преди 7 години

На Меркел и липсва твърдост. Става за мирновременен вожд, но за военновременен е твърде мека Мария. А ние сме във война с милионите нашественици от юг.