29

така

преди 7 години

РБ губи с Кунева. Изключително безскрупулна и неприятна жена. Каквото вземе го разсипва.

28

П.Петров

преди 7 години

Сигурно дори не знаят колко са прави - Никога повече няма да участват в каквото и да е правителство !

27

антиседераст

преди 7 години

До ПрофесорАбе професор ама *** човек.

26

Наивен

преди 7 години

Дочувам че Кунева наобиколила старите авери в Европейския парламент.Нали помним, че едно място, полагащо се на България, е празно. Както Кристалина се изсули и се настани на по топло място, така и Кунева има такива мераци. От една порода са. На нагаждачите и търсене на лична изгода.А колкото до квалификациите кривоуста, стара, грозна, това не могат да бъдат аргументи на разумни хора. Грозно е! Хора, престанете с лични обиди и квалификации. Критикувайте идеите, не личностите.

25

Партиен член

преди 7 години

Надявам се Пръмова и компания да не участват никога повече в което и да е правителство.

24

Хиндо

преди 7 години

Я каква хубава новина !!!

23

ГЕРБ

преди 7 години

ДГД

22

afrika

преди 7 години

a za darveniya materital na kuneva39805

21

Зеленогорски боклука

преди 7 години

Зеленогорски разсипа и унищожи Плевен и го превърна в руини, изгони десетки хиляди хора от града. Обикаляше света на гърба на данъкоплатците. Предател по душа, той предаде партията си и избирателите си, и отиде при Кунева-Пръмова. За пари и власт и дупе дава. Обаче няма вече балъци да вярват на лъжите му. Стопроцентов ***, комплексар, обградил се само с прости и раболепни лакеи, защото умните хора разбират какви далавери прави. Повече власт няма да помирише тоя долен ренегат и лъжец.

20

Анонимен

преди 7 години

Референдумът не мина, а сега ще ни внушават обратното

19

Анонимен

преди 7 години

Да фаща влака.Сега ще търси да се навре в друга партийка.Затова като гласувате четете кои избирате.

18

Анонимен

преди 7 години

Е как да мачка себеподобните си?

17

Професор

преди 7 години

Мачкай Кунева комунистите!

16

Анонимен

преди 7 години

като си лаят някои, кой ли ги чува, ама поне си вярват.

15

Анонимен

преди 7 години

Как ще е дърта....в парламента има хора от 14 правителстава,а това че затвори блока и ни остави без квоти в ЕС и ще раздавала за 3.50 по 70 лв е друг въпрос,но съм сигорен че ако има избури тия тарикати като нея и къв беше кънев няма да видят парламент

14

Бачо Иван

преди 7 години

Никога не стъпвайте в парлсмента. Вие въведохте пръстовите отпечатъци в болниците. Срам за уж демократите. Преди подкрепях СДС, но се доказаха, че са уж демократи.

13

До 8

преди 7 години

Дам...борете се за мажоритарен вот. Така с години няма да се отървете от БСП, ДПС и ГЕРБ. Друг в НС няма да може да влезе. Но хак да ви е. Каквото си избрахте, това и ще получите.И коментарът ми не е в защита на Кунева.

12

мястото на Кунева

преди 7 години

За Кунева трябва да има само едно място в чиито мероприятия да участва-затвора!

11

Анонимен

преди 7 години

" Ти знаеш ли, че имаш страшни очи?!" Тоя поглед по-опасен и от чернобилска радиация бе, брат! И тая крива устЪ как и да я гледам все си е крива!

10

До 1

преди 7 години

По скоро радостта ще е да ги видим в затвора!!!Стига с това оттегляне, идват разсипват държавата, теглят заеми и беж , отдават се на хобито си! Последния пример са Дянков - той пише книги след като опропасти държавата, Фидосова и тя се оттегли, Пръмова смята и тя да бяга, Боко и Шайката му също!!Е стига!!! В панделата ги искаме!!