10

Snem

преди 7 години

Falshivite dokumenti v tunelite na minite do zlatoto li sa skrili?

9

Неа

преди 7 години

Браво ! Най - после смислени изказвания , смислена реч от началник към подчинени . Ура !

8

ГРАЖДАНИН

преди 7 години

Инай после веднаж да няма замесени полицейски служители.Това оръжие не е за изнасяне а се внася за вътрешно въоръжаване .Тези хиляди нарушители на границата не случайно ги определяме като потенциялни терористи .Докато ПП се карат за министерски кресла и кой да води бащина дружина в БГ отделни групировки не спят а се въоръжават.Още веднаж службите показаха че когато има воля и се работи от сърце има резултати.

7

Анонимен

преди 7 години

Браво

6

whistleblower

преди 7 години

защо ли не са писали, че оръжията са за умерената опозиция в България, всички полицаи го знаеха. Има ударно въоръжаване на определени етноси в България, което не е нещо ново. Има и клипчета в youtube.

5

PD

преди 7 години

Я, значи който иска да работи за държавата, може и с правителство в оставка да го прави.А който не иска си търси причина. Абе данеби проблема да не е толкоз политически колкото до хрантутничество и мързел. Пък що да не е и две в едно.

4

Анонимен

преди 7 години

Всички се сещат че картечен пистолет не е за любители.Едно натискане на спусъка ти изпразва джоба за секунди. Но за талибаните ще свърши работа защото те не пращат нито оръжието нито патроните. Ако има държава тези престъпни предатели на България , които са готови да я продадат за жълти стотинки трябва да бъдат обесени .

3

Анонимен

преди 7 години

"Намерените до момента огнестрелни оръжия могат да въоръжат, и то нелошо, цяло поделение"Поделенията с узита и картечни пистолети ги въоръжавате? Виж ако бяха намерени автомати и картешници АК, няколко снайпера, плюс гранатомет, щях да се съглася.

2

коце

преди 7 години

Е, веднага им виновна нестабилната политическа обстановка...стига бе, разправяйте това на невежите!

1

Анонимен

преди 7 години

Отидоха си герберите, защитниците на контрабандта и престъпността и МВР започна да громи бандитите.