48

Някой.....

преди 7 години

До 52.......не ги щат там......стрелят на месо

47

Дидо

преди 7 години

Евалла на изказванията на 36 и40. Наистина тези "протести" се организират от групировки със социалистически и Руски привкус. Българина като не съумя да им скочи още през 90-те,сега го командват бандити.

46

Русофоби=БесниКучета

преди 7 години

Кой Русофоб не е зъл? Кой Русофоб няма да те продаде за 30 сребърника?

45

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

И.. с цветовете на руското знаме да си боядисаш *** ----ПАК ЩЕ СИ ОТ Е""НАТА СТРАНА НА ГРАНИЧНАТА МРЕЖА!ЩОМ , АГЕНТ ИВАН, АГЕНТ СИМЕОНОВ И БЕЛАТА ЗЛАТКА ТЕ ПАЗЯТ.......ГОСПОД ДА ТИ Е НА ПОМОЩ!КУПИ СИ ПОНЕ , БЕЛ ЧАРШАФ....ЗА МАСКИРОВКА ...ХА,ХА,ХХАААААААААААА

44

Призовавам Руски зна

преди 7 години

Призовавам Руски знамена да завяваме от балкони и тераси. Да се противопоставим на Ислямизирането и на бесните русофоби в България.Знемето на ЕС е символ на глобализация и на заличаване на Българската култура и ценности.

43

Да се депортират

преди 7 години

Не щем Ислямското нашествие. Да ходят в Саудитска Арабия.

42

ДА РЕЖАТ ,БЕ....50

преди 7 години

НАЛИ , НЕМА ДА Е МОЯТА....ХА,ХА,ХА,ААААААААААА

41

ПАТРИОТИТЕ--НА ВЛАСТ

преди 7 години

СЕГА Е МОМЕНТА ЗА ВЗИМАНЕТО НА ВЛАСТТА!/....ще е за нови 4-години.../

40

байхуй

преди 7 години

нито АТАКА нито ВМРО се обявиха за излизане от НАТО и Европейския Съюз, което означава, че те са просто следващите слуги на еврейския нео-либерализъм

39

Август

преди 7 години

Да се протестира срещу незаконното нахлуване на имигранти съвсем не е достатъчно. Трябва да се протестира срещу приема на мюсюлмани, срещу строенето на джамии. Толерантността към исляма е все едно да подкрепяме някоя пандемия.

38

Анонимен

преди 7 години

Хе, не така ...това са бъдещите избиратели на герб,бсп и дпс.Честито им бръснене.Та за патриотите не ТРЯБВА ДА ВРЪЩАТ МАНДАТА.

37

НАПРЕД АТАКА!

преди 7 години

Сега е момента за ВЗИМАНЕ НА ВЛАСТТА !ДРУГ--ПО ДОБЪР , НЯМА ДА ИМА!

36

атакист

преди 7 години

СЕГА Е ВРЕМЕ---ПАТРИОТИТЕ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ!!ТОВА Е ---ЗВЕЗДНИЯ МОМЕНТ НА АТАКА И ВМРО!!!НАПРЕД ,БЪЛГАРИ!БЪЛГАРИЯ Е С ВАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

35

_Революционер_

преди 7 години

Вън мю.сюлманите от България, щом искат да си четат корана и да се дупят Петък в джамията да си отиват в арабските страни и туркито.

34

дo 40

преди 7 години

Предпочитам Русия пред присънищата на Ердоган за Варна. Искам Катедралата да остане християнски храм, а не да бъде превърната в джамия. Ти наивико като си много умен, какво предпочиташ ?

33

нещастни "патри

преди 7 години

тия велики патриоти що не протестират срещу русифицирането на цяла Източна България, по-специално черноморското ни крайбрежието. Що не протестират срещу веещите се там руски знамена, срещу руските квартали там? тия патриоти ще се репчат ли, когато Путин заяви, че това там е Русия??? или ще си допиват водката, купена с рублите, които сега им подхвърлят. ПРосто българско племе. До пролетта ще ви купят и ще ви затрият, ама вие ще подрънквате още за жълти рублички.

32

ККК

преди 7 години

Май ще има Тервел 2.0. Явно не можем да се разберем със сорошоидите с мир.

31

ид до ринбото

преди 7 години

АРКАДАШ НАЛИ ЗНАИШ ЧЕ ТЕЗ КАТ ТЕБ ПАДАТ ОТ ВИСОКИ ЗГРАДИ ПРИ ХАЛФАТА МАЛКО ДОЛЕН И ЛЯВ СИ РЕЗБАР

30

Това не е Варна.

преди 7 години

Тези колхозници от село Аксаково не са град Варна.Оправете си заглавието.

29

Анонимен

преди 7 години

Кремъл плаща на тези плъхове да скандират небивалици.Само им вижте физиономиите.Изпили по 3 безплатни водки от БСП и се събрали да крещят.