28

РККА

преди 7 години

ако се не лъжа Тръмп е американски президент ,на него нито ще давам нито ще вземам нещо.

27

Анонимен

преди 7 години

Давам му само един шанс да стои на дистанция от ЕС и да не подслушва МЕРКЕЛ !Иначе ще пусна руснаци по въздух със самолет в белият дом !Тренировка за десантните части на Русия !

26

ас

преди 7 години

И тръмп и хилари бяха кандидати на статуквото. Двупартийната система е на същият принцип. Сменят се но са все същите.

25

ivailo1403

преди 7 години

Притеснени са медиите, а и някои политици от ЕС които също като Обама скоро ще се разделят с властта си... Иначе света не е разтревожен, а напротив , в по-голямата си част е радостен от избирането на Тръмп.

24

горо

преди 7 години

Той Тръм шанса му го гласуваха милиони американци. Шанса е само негов. Но ти *** черна, африканска, няма да видиш повече никакъв шанс !

23

мдааа

преди 7 години

Другаря Тръмп разговаря с генсека на НАТО и го увери, че НАТО ще продължи да действа както досега и всеки, който застраши член на пакта ще бъде смачкан. Мили ми yшaнки, пестете си копейките за вазелин!

22

Мишо

преди 7 години

Довиждане!

21

Анонимен

преди 7 години

Хюсейнчо, маймунякЦрън, твойта мюсюлманскамамица, наводни блудницата Европа със себеподобни мюсюлманчета!

20

Анонимен

преди 7 години

НИКОГА НЯМА ДА ДАДЕМ ШАНС НА ТРЪМП ПРИЯТЕЛЯ НА ЕРДОГЪН И ПЪРДУТЕН!!!

19

Анонимен

преди 7 години

Няма по просто и зальохано племе от американците, осем години да ги управлява черен мюсюлмански ***, продукт от таковането на бяла хавайскаПроститутка от нелегален кенийски ислямист! Подигравка станаха за целия Бял Свят! И, освен това хавайската уличница не го е изтърсила в Ю Ес Ато, както правилно отбеляза Тръмп неколкократно в кампанията си!

18

благодарим ти

преди 7 години

Благодарим ти, Барак Хюсеин Обама. Благодарение на твоята политика, Башар Ал-Асад се задържа вече повече от пет години на власт и Русия се разви като най-мощния фактор в Близкия Изток!

17

Fronto

преди 7 години

To : #12/ Въпроси има ли /Ще ти кажа нещо за ~оставането~ - Тръмп е съградил небостъргач, който и след сто години ще го има; Путин и носна кърпа не е ушил.

16

socialen

преди 7 години

Обама е главният виновник за избирането на Тръмп. За 8 години президенство не само, че не успя да подобри положението на обикновения американец, но го влоши. Обикновените хора са бесни като виждат, че отново концерните, големите банки и финансовият сектор обират плодовете от скромния растеж на американската икономика след Голямата Рецесия.

15

Илияна

преди 7 години

хм защо ми се вижда по-черен нещо тоя павиан

14

Анонимен

преди 7 години

До в КенияОт главата ти е избягала и малкото дива материя, която си имал по рождение, русофилче.

13

в Кения

преди 7 години

Барак Хюсеин Обама ще избяга в Кения и ще потърси убежище в родното си село.

12

Анонимен

преди 7 години

Ко друго да кажи чилякот. Плавен преход между сегашното управление на демократите и бъдещото на републиканците. А тези расистки забележки. Ей този на снимката само да махне с ръка и ще изчезнете заедно с родата си до десето коляно. На този свят има два типа хора, такива с власт и такива без. Хубаво е всеки да си знае мястото.

11

Въпроси има ли?

преди 7 години

Барак Хюсеин Обама си отива, Путин остава. Въпроси има ли?

10

Анонимен

преди 7 години

НЯМА ЧУВАЕМОСТ ВЕЧЕ БАРАК. ТИ НЕ СИ НИКОЙ

9

Анонимен

преди 7 години

Добро утро тролчета вихрогончета!