128

въй

преди 7 години

атомни подводници с шнорхели и пушещ кълба от дим атомен самолетоносач с гребла това са великите подводно-космически сили на Расия

127

Анонимен

преди 7 години

Не мога да разбера, някакви берат грижа за руснаците. Да, пият, безотговорни са в някои случаи, нямат стандарта на САЩ и ЕС. Но който ги е подценил и подиграл, такъв го е як, че само като чуят Русия и треска ти тресе. Какво, в САЩ и Великобритания не пият, а? Хайде де. В Лондон и големите градове в Пътък и Събота вечер има спец.екипи които прибират пияните жени и мъже от улиците. А като видите колко триполови има, колко педофили и леви резби ще ви се повръща. Руснаците набиха 20-30 амуджи и край

126

Защо Русия пие?

преди 7 години

Ако руския народ не е вечно пиян ще се самоуббие като види че живее още в 12 век.Затова пият руските хора, за да забравят къде се намират.

125

Анонимен

преди 7 години

Ако руснака можеше да строи качествени самолети нямаше да купува Боинг и Еърбъс за граждански нужди.Нито правят коли, танкове, кораби или самолети.Всичко им е пълна лъжа, целия им живот е измама и Сибирски глад.

124

Русия не струва

преди 7 години

Няма руски самолет, който да се изправи срещу старите Ф16, които са модернизирани.Да не говорим за новите самолети на САЩ или пък Еурофайтъра.Руснаците имат 3 модела да ги показват по авио шоу и толкова.Руски самолети не са участвали в реален бой от 40 години.А и видяхме как свалиха руския самолет в Турция ;)

123

До 154

преди 7 години

Ако ще и 200000 да летят ти си длъжен да провериш най-съмнителния.

122

дон

преди 7 години

щвейцарците сега трябва да внимават да не ги проверят някъде над украйна ,като някои други

121

Анонимен

преди 7 години

Интересно, ако минаваха бомбардировачи ТУ и Миг или СУ, щяха ли да ги облитат шоколадените швейцарци? Нямаше дори и да излетят. Да се правиш на велик на транспортен самолет е глупост. Този самолет лети с предварително разрешение. На ден над Швейцария преминават поне 200 полета, ако не и повече. И всички се контролират с изтребители??? Хайде мислете, възможно ли е? Някой безмозъчен се е натегнал на началника.

120

Наблюдател

преди 7 години

Е, Швейцария не е руска губерния, руснаците нещо доста са се объркали! Швейцарските самолети над тяхна територия могат да летят, както, където и когато поискат! Руснаците да са си летели за Перу през Тихия океан!

119

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен ще му счупят пильока

118

Анонимен

преди 7 години

до 146: "...където мисли ,че може да арестуват Путин?"Поживм - увидим! казват мъдрите руснаци.

117

не поправим

преди 7 години

До АнонименАбе ан-ал-нонимен,ти момче ли си или момиче,няма значение. Но би било по-добре като не знаеш да си мълчиш. Ти влизаш ли в процента на свястните хора? Ти лично какво лошо видя от руснаците,а? Само РУСНАЦИТЕ и дълго очакваният Трамп могат да помогнат на българския народ да се повдигне и го лъхне свеж дъх,а не миризмата на ЕС с нейните имигранти

116

аман от тъпанари

преди 7 години

До АнонименКой е тоя /без психически отклонения/ където мисли ,че може да арестуват Путин?

115

Анонимен

преди 7 години

Збърках бе, адрес.

114

Анонимен

преди 7 години

Гурбетчия, сексапилен ли си? Може да ти се обадим. Дай адрез.

113

Анонимен

преди 7 години

"Рутинна проверка" на Интерпол за предстоящ арест на Путин за Трибунала в Хага !

112

не поправим

преди 7 години

Абе гУРБЕТЧИЯ,ти гледай да не ти се откачи колелото от твойта каруца.И не мисли за самольотите на руснаците. Като си много умен чий к-ур държиш че не емигрираш в сащ?

111

Анонимен

преди 7 години

Аха, разкриха какъв е ***, лява резба. Е, не е лошо. Кога ще ни извъртиш по една тутурутка за да се успокоиш? Ще плаваш в свои води най-после. Блазя ти!!!

110

До т.н. Гурбетчия

преди 7 години

Ти си болен момче, много при това. Четата ти словоизлиянията тук и се убеждавам както е писал един по-долу, посягали са ти Ана,,Лно като дете, харесало ти е, бориш се с това но не ти е лесно.

109

ставри

преди 7 години

До Анонимен 133 Изглежда си ги събрал всичките.