29

Анонимен

преди 7 години

Ренци па да не види нещо. Къде се мери и той с наш Боко?

28

nkavrakov

преди 7 години

Много ще се радвам да се разпадне ЕС.Заради изкуствения растеж който създава.Ако не бяха парите от ЕС в България отдавна положението щеше да е нетърпимо и хората щяха да изметат крадливите депутати.Сега растяща изкуствено икономика,цените на имотите изкуствено вдигнаха,банките пак се втурнаха кредити да раздават защото се печатат пари от ЕС .Трагедия.

27

socialen

преди 7 години

Референдумите са кошмар за Елита. Ако западноевропейската Олигархия позволи на немците, австрийците, холандците, испанците и прочие да гласуват, то ще има още Exit-и.Сега замазват очите очите някакъв незначителен, по никому неинтересуващи въпроси, за да се тупат по гърдите "видите ли, какви сме големи демократи като ви оставяме да гласувате (за глупости)".

26

не на ЕС и НАТО

преди 7 години

ЕС е нищо друго освен система за унищожаване на цели нации. Колкото по-бързо се разпадне толкова по-добре.

25

Анонимен

преди 7 години

До Ердоган за ЕС;Браво на ЕРДОГАН, браво и на тебе приятелю. Добре казано за този ткаст нехранимайко, лапащ мазното и даващ акъл с пари. Добре е да имаш вяра в народа си самочувствие на лидер на всички угнетени по света. В момента ЕРДОГАН и Турция са пристанища за убежище на угнетените и гонените от християнските кръстосци.

24

ma4enik

преди 7 години

В ЕС ще останат само държавите на голтаците, като България , Румъния, Унгария, Полша, Балтийските Републики и Гърция. Другите всички умни, развити и трудолюбиви народи ще се спасят с бягство от тази пастмина и ***...Особенно бугарите...

23

Циганин

преди 7 години

За излизане от ЕС трябва референдум , а за влизане в ЕС трябва само решение-разрешение от Брюксел ! Разликата е огромна и е в разрез на демократичните ценности в които ни забиват главите от сутрин до вечер .

22

онбашията

преди 7 години

да бяхте казали и какви са въпросите на референдума

21

Циганин

преди 7 години

Два пъти сгрешиха соц проучванията , но третия вече ще трябва да уцелят .

20

Анонимен

преди 7 години

изобщо политиката губи все повече връзката си с обществото и е време за радикална промяна.След като политиците не ни представляват и са само марионетки на богатите и капитала е време управлението на страните да се промени чрез директно управление от гражданското общество и криминализиране на политическата система в корумпираните и форми

19

Анонимен

преди 7 години

неуважението на национални характеристики и на народния вот в евросъюза,както и опита за налагане на бизнес интереси и лобита на корпорации в управление и закони ,ще доведе до разпадането му.Просто отделните нации ще искат сами да си отстояват правата и интересите,след като общото управление е корумпирано и със сила налага корпоративни политики.Имигрантската вълна е основния опит за разбиване на единното гражданско общество,Меркел е корпоративен слуга,независимо дали го осъзнава или е заблудена

18

анонимен

преди 7 години

бьлгария да излиза незабавно от нато и ес няма никаква работа в тези разбоиническиорганизации нямая нищо страшно минаваме на двустранни договори не искам даплащаме зарди невежеството на меркел и другите гмо мозьци сега вместо пари да влизат в нац икономики отиват за издрьжка на бежанците и за отбрана

17

смЕх

преди 7 години

Брънките се късат една по една догодина следват избори във Франция ,Холандия и Германия ,а да видим какво ще остане от ЕС или поне в този му вид.

16

Анонимен

преди 7 години

Е.Меркел ще се справи и с това....На куково лято

15

Анонимен

преди 7 години

Италианците просто се опитват да подражават на англичаните, ама преди това като се видяха резултатите от Брекзита, тяхните политици и депутати се нахвърлиха с критики и сарказъм към британския народ дръзнал да се опълчи на ЕС. Също като при нас. Сега разни социолози развиват тези колко умно са постъпили в UK и как и в Италия трябвало да се направи такъв референдум. Жалки дилетанти. Италия никога не може да стигне нивото на Англия, те си остават силно корумпирани и .... абе като цяло въобще не се различават нито по манталитет, нито по външен вид от ромите или от прииждащите от Африка тълпи.

14

от ГФР

преди 7 години

варг..ти си наистина умопобъркан.С най-сърдечни поздрави ..от предишния цивилизован свят.

13

Анонимен

преди 7 години

Истинските италианци да мислят за Италия,истинските българи- за България,а предателите,продажниците,престъпниците ,търтеите ,тарикатите и дондурканите на "Дондуков " 1 и 2 ,управляващи БГ след 1989г- за непосредственото си бъдеще!През гугъла:"В теме": может ли Трамп не стать президентом США"

12

Циник

преди 7 години

Мда... писна им на италиянците да гледат как пълнят страната им с африкански питеци! Вече 720 000 и почти всеки ден им карат още! Рисна им Ангела Меркел да ги командва! А дано е италексит ! Няма ли най-сетне търтеите в Брюксел, и Берлин да се вслушат в народната воля?! Европа не може да храни собствените си граждани. ... засилиха се да хранят *** от цял свят!

11

Пабеда

преди 7 години

Еврозоната си е еврозона, но защо Лукойл е против Италия да реферира не се знае! Може би искат сблъсък на идеи, за да докажат, че са прави! Знаем си, че Русия Лалах ще да пабеди пак!

10

Иво

преди 7 години

Поредните циркаждии от какво ще излизат пък тези....на тези мързеливци дългът им е доста повече, да не казвам двоен от Гърция.