18

на запад

преди 7 години

не цъкайте минуси ето ви го на руски - Геологическая служба США обнаружила на западе Техаса самое большое месторождение нефти в стране. По данным ведомства, там хранится примерно 20 млрд баррелей нефти и 453 млрд кубометров природного газа. Находка вдохновила американцев на поиски новых месторождений в уже изведанных районах. Координатор программы разведки от Геологической службы Уолтер Гидрос уверен, что новые технологии позволят открыть еще много подобных мест в США

17

на запад

преди 7 години

преди 2 дена русняците писаха, че в Тексас американците са открили най-голямото си нефтено находище до сега - 20 милиарда барела нефт и 453 мил. куб. метра газ, оценено на повече от $800 милиарда долара по цени в момента! що да дупчат на север? има изявление на координатора на разузнаването на геодезичната служба на америка, че благодарение на новите технологии на търсене се очква да открият още много такива находища! кой сега е номер едно?

16

Анонимен

преди 7 години

ей изсмукаха природните ресурси ей,аз се питам,като свършат кво ши правим,нашите деца ще има ли и за тях нещо ,или дай докат сме живи да опукаме всичко пък те да му мислят,по разумно ей,и след нас хора ще има

15

Циганин

преди 7 години

Еми що не забрани и търсенето на шистов газ в гъстонаселената Европа,а !? Шистовия газ може да се търси само в райони където няма хора в радиус над 100-150 км ,като Тексас ,Сибир , Сахара .... .

14

Факт

преди 7 години

До Анонимендо 11 Американците тероризират Близкия Изток не защото нямат нефт,а за да контролират конкуренцията!Дори САЩ да се къпят в нефт,пак ще го правят!Освен това повечето концесии по света са на американски фирми,какво пречи първо да източат чуждите запаси,а после да карат на собствените(които ще използват в играта с цените)?Изобщо американската политика не е толкова проста(ев*р*е*ска направия),но пък крайната и цел е кристално ясна-ТОТАЛЕН СВЕТОВЕН КОНТРОЛ!

13

Анонимен

преди 7 години

До САМО ПИТАМизпишете в Бинг: МЕЧЪТ НА ХАН КУБРАТ!. не ползвай гугал сурогат.

12

Анонимен

преди 7 години

Моля, коментирайте по темата!Темата е за сондажите в Северния ледовит океан, а не за меча на хан Кубрат или сеитбата на картофи.

11

Анонимен

преди 7 години

Ами логично,защо да мръзнат на север,когато има толкова нефт в Тексас!Мантрата на другарите,че САЩ нападали заради нефта, сега обратно,защо изнасяте?

10

Анонимен

преди 7 години

До @ 6сам ли си говориш, така ли правите в катуна?

9

@ 6

преди 7 години

Че аз нямам против да се разходя бе , да не съм роден на колела , само ... расист не разбрах расист защо ?

8

САМО ПИТАМ

преди 7 години

Панагюрското златно съкровище обиколи света! Кога ще бъде изложен в НИМ уникалният златният меч на хан Кубрат, открит още 1912г. заедно с най-голямото златно българско съкровище в старите български земи /в Малая Перешчепина/ ?/Изпишете в Гугъл: Мечът на Кубрат/

7

Анонимен

преди 7 години

РУСКИЯ ТРОЯНСКИ КОН СИ ОТИВА ОТ САЩ

6

Анонимен

преди 7 години

До @ 3може, даже може такива расисти като теб да ходят пеша

5

Моряк и половина

преди 7 години

Лош човек, ще ни остави без работа! Аз сега съм Мексиканския и без това е адски трудно човек да се пребори със американци и англичани да се намърда на сладко работно място! Дано да падне тази забрана, че хич не ми се бъхти на карго кораби!

4

@ 3

преди 7 години

И правилно е решил , не може всеки селчо на колата и 1 час да не можеш да излезеш от центъра.

3

Анонимен

преди 7 години

Явно Обама е подкрепил руското предложение за ограничаване на добива за да се вдигнат цените на петрола.

2

Анонимен

преди 7 години

САЩ ЩЕ ПРОУЧВАТ САМО НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ. КОФТИ ЗА АМЕРИКАНСКИЯ БИЗНЕС.

1

.

преди 7 години

А да бе , тва остана сега и там да дупчат и унищожават ... две неща са извън контрол днес - алчноста и простотията.Иначе Обамката изпрати още повече войски от Храста и екстрадира повече емигранти от САЩ , а му дадоха Нобел риийш ли , цинизъм !