228

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен браво! право в десятката!

227

Анонимен

преди 7 години

Има и цели страни членкикоито работят срещу ЕС -както виждаме от статиятатова е Полша и няма даоставим тази работа простотака.

226

Анонимен

преди 7 години

Призрак броди из Европа - призракът на евродепутата кре-тен!

225

Муто

преди 7 години

Един призрак броди из Европейските държави - призракът на бюрократичния ***.

224

Галя

преди 7 години

Все смешали. У автора в голове полный беспорядок

223

Русофоби=БесниКучета

преди 7 години

Русофоби=Бесни Кучета. Да се затворят и подложат на лечение за бяс.

222

Оруел

преди 7 години

ЕС е проект създаден в малкото холандско хотелче Билдерберг. Освен кралските особи и представителите на еврейските фамилии са присъствали собствениците на най-големите медии в света. Целта на ЕС е да се обезличи и след това да унищожи националния суверенитет, култура, история и традиции на европейските народи. Всичко това се случва пред очите ни. Крайната цел е Европа да се превърне в 500 милионно *** стадо от безродни ***, които ще се управляват лесно.

221

Анонимен

преди 7 години

Русия=ИД

220

Белагуев

преди 7 години

Хибридна война има само в сценарийте на Холивуд.

219

Егон

преди 7 години

Браво на поляците, че имат смелостта да го направят. Русия с нищо не е по-различни от всички тези ислямистки вероизповедания и източни политически течения. Русия наравно с талибаните...Путинистите ще побелият от злоба :))))

218

анонима

преди 7 години

какво още искат скапаните и лицимерни политици които си затварят толкова много очите даже с лепило ,че мнимите защитници европеески и американски лунатици унищожиха всичко ценно в съзнанието на хората като усмивка, уважение ,състрадание ,и свободно и безстрахово живеене ,а се защитават педофилите,убииците ,изнасилвачите да деца това са сатаните, това са дяволите които посягат на невините с нищо малки същества те ттрябва да се убиват с камъни а не да се критикуват убииците на терористи,откачалк

217

Анонимен

преди 7 години

До Станой от Ахелой Станойчо-САЩ създадоха ИД и това е неосорим факт.Пентагона го призна.Така че стига с тези НПО партенки.

216

Анонимен

преди 7 години

До Станой от АхелойНезнам,ама само американският сенатор Маккейн се целуваше и прегръщаше с шефа на ИД-Ал Багдади....нито Кадафи нито Садам са го правили---така че е ясно кой ги създаде..-фактите сами говорят...

215

Анонимен

преди 7 години

САЩ и Европа създадоха ИД-а сега други са им виновни-лицемер са.

214

Анонимен

преди 7 години

До Станой от АхелойНали САЩ ги създаде ИД бе-даже шефа на Пентагона каза че са направили голяма грешка като са направили Арабските Пролети и са създали ИД-интервюто му го има в нета бе ...центаДДЖЖЖЖия такъв

213

Анонимен

преди 7 години

До Станой от Ахелой.....Да да--затова ли американският сенатор Маккейн се прегръща и целува с шефа на ИД-Ал Багдади....Май САЩ са напълно идентични със ИД-никаква разлика.

212

абе Боре

преди 7 години

До борис.....Къде ти са свободите бе Боре??...Цяла Европа е против приемането на бежанците-а политиците наричат хората популисти и хомофоби...това ли е свободата??? Цял свят е срещу войните които разпалва САЩ--ама политиците на Европа си мълчът като пръ..нали..това ли те свободата???Цял свят е против подържането на главорезите от ИД-ама политическият елит ги направи "умерена опозиция".къде ти е свободата??? Това че хората осъждат безумието на политиците от Европа и САЩ не ги прави русофили...

211

борис

преди 7 години

Докладът на полякинята е 100% истина, а реакцията на крайните левичари , финансирани от кремъл само го потвърждава.Аз напълно разбирам купените от путин политици и журналисти /не че ги оправдавам/ но не разбирам европейците залитащи по дивотиите на една държава със стандарт по-нисък от стандарта на най-бедните европейски държави, да не говорим за пълната липса на човешки права и свободи.

210

Разбирачев

преди 7 години

До АнонименПич над 200000 гласуваха за руската пропаганда ,та даже и бат ви Боко се поддава на нея.България е изцяло в плен на нея излиза.Тъй че за малцината русофоби кат теб отвава да си вдигет чуковете и да изтекът като мозък, както сториха 1.5 милиона преди теб.Но къде ще идеш е въпроса? В САЩ агента на Путин, така го определят всички медии които четеш, взе власта и за напред на новоемигриралите дупе да им е яко.Забрави за студентски бригади и безвизов режим.Европа -кучета я яли нея.

209

Анонимен

преди 7 години

Руснаците не са заплаха. Много по-опасни са руските *** от петата колона.