4

Анонимен

преди 7 години

Жените от кога чакат този момент. Кеф. Свобода. С кой си искат излизат, спят. Никой не им харчи парите. На никой не се обесняват. На жените много не им пука за вас мъже. Само чакат вие да го направите на въпрос и край с връзката ви.

3

Анонимен

преди 7 години

Щом не желае да е с вас и има и други жени. Дори си позволява да говори с любов към тях, пред вас. Този мъж не е за вас. На секундата, трябва да му биете шута.

2

Nadia Nikolova

преди 7 години

Ако не се обичате вече няма смисъл да продължавате заедно,защото детето усеща колко токсична е станала средата и страда вътрешно.Най-важно е да запазите добри отношения,да оттлеждате детето си в разбирателство и да не настройвате детенцето срещу другия.Иначе като жена съм съгласна,че голяма част от нежния пол са станали истински вещици.

1

До авторите по-долу

преди 7 години

До 1, много жалко, че така се получава с вас, сигурна съм, че и жена ти страда. Не се предавайте без борба за връзката, дано намерите хубавите неща, които ви свързват и ги възродите. Но, жените с деца и сериозна работа в днешно време доста се уморяват и са по-изнервени, така че имайте едно наум за това.До 2, съжалявам, че така мислиш. Дано намериш жена, с която няма да се чустваш така, но и ти трябва да положиш усилия за това.