109

Анонимен

преди 7 години

Личността Радев е толкова независима колкото генерал Радев може да лети ама без самолет.Каквото му каже другарката Йотова това ще говори и върши генералчето.Тези които гласуваха за него като смятаха,че е независим останаха измамени също като бабите от алоизмамниците.То и електоратът на БСП си е такъв-все жертви на алоизмамници!

108

до 103

преди 7 години

и защо да я подава бе ах - мак. БСП я избра с мнозинство, след това предложеният от нея човек стана президент. Досега неуспехи няма. Не може да отогваря за минали грехове на други хора.

107

Един

преди 7 години

Всички са едни и същи.Само си сменят имената на партийте,но народа за 27 години така и не го проумя.Тези които го разбраха отдавна не са в България.НАРОДЕЕЕ СЪБУДИ СЕ.

106

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ ПОЧЕРВЕНЯ, А ТОВА МЕ НАКАРА ДА СЕ ПОНАПЪНА И ДЪ СЪ СЪТЯ- 1997Г 230% ИНФЛАЦИЯ, 5 ДОЛАРА СРЕДНА ЗАПЛАТА, ФАЛИТ НА БАНКИ И ВЪВЕЖДАНЕ НА ВАЛУТЕН БОРД- ЛЮБОЗНАТЕЛНИТЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ СПРАВКА КОЙ ДРУГ ОГРАБИ НАРОДА СИ ПО ТОЯ НАЧИН, КОЯ ДРУГА ДЪРЖАВА ИЗТОЧИ СПЕСТЯВАНИЯТА НА НАРОДА И ГИ ПРЕВЕДЕ ПО СМЕТКИ НА НАЗНАЧЕНИ МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ, ТА ГОРНИТЕ- 2 МИЛИАРДА В ГЬОЛ, 12.3% ИНФЛАЦИЯ 2008 Г И СПРЕНИ ЕВРОФОНДОВЕ- 2014 Г КАТУРНАТА НЕБАНКА И 5 МИЛИАРДА ЩЕ ПЛАЩАТ И ВНУЦИТЕ НИ- СОЦИАЛИСТИ МИЛИАР

105

Анонимен

преди 7 години

116, ВИЖДАМ ЧЕ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ БАЙ ТУЙ ОТ ЕДИН ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПОЛИТИК ТЕ ДРАЗНИ И ФРУСТРИРА , ЗА МЕН ТОЙ БЕШЕ НАЙ АДЕКВАТНИЯ ДЪРЖАВНИК ДО ТУК- АКО ИМАШ НЯКАКВИ ПОДРОБНОСТ, ФАКТИ И ОБСТОЯТЕЛСТВА- ИМА САЙТ НА ГЛАВЕН ПРОКУРОР- Е ТЕ ТАМ ИЗВАЖДАШ ФОРМАТА И СЪОБЩАВАШ ФАКТИТЕ- ВСИЧКО ОСТАНАЛО СА ПРИКАЗКИ НА КИЛО И СЕ НАРИЧА ТРОЛЯСВАНЕ- ХОРАТА НЕ СА СЛЕПИ И ЕДИН *** НЕ МОЖЕ ДА ОБЪРКА ТОВА КОЕТО СЕ ПРАВИ ОБРАТНО НА ТОВА КОЕТО ПОЛУЧИХМЕ ОТ СОЦИАЛИСТИТЕ МИЛИОНЕРИ БОРЕЩИ СЕ ЗА СОЦ СПРАВЕДЛИВОСТ И РАВЕНСТВО.

104

куткудяк

преди 7 години

Гладна кокошка просо сънува.

103

Анонимен

преди 7 години

Какви министри те с трийсетина депутатите най-много да им стигнат за чистачки на парламента.А в следващия парламент няма да има и толкова.

102

еделвайс

преди 7 години

Има един израз - не знам как трябва да е, ама и така не може! Партиите са се изреждали през годините. Всичките! Никоя не се е доказала в хубавия смисъл. Ни Ко я !!!!! Време е за Радев! Сам! Тоест - президентска република. Да опитаме така - може би пък в това да намерим вярната посока. Каква е гаранцията ли?! Еми като се включи и народът. Да му помага, не да го плюе. И да не се занимава със съпругата му. Тя си е негова. От нея ще зависи до кога. Аз лично им желая добро. На България също!

101

Анонимен

преди 7 години

хората гласуваха против ГЕРБ, а БСП е също против ГЕРБ

100

Анонимен

преди 7 години

Еех народе про.ст....., пак те преметнаха дол.ните комуни.стически кра.дливи сви.не....70 години вече страда страната от тях, кризи, корупции, фалити и прочие...Защо си толкова про.ст и заб.луден НАРОДЕ !!! Заради тези които избрахте, Европа 3 пъти ни спира субсидиите, и не само.,.....Ех народе.....

99

Анонимен

преди 7 години

другарко,изобщо сигурна ли си какво точно ти се иска, и откъде ти се иска - отпред ? отзад ? или ти се иска власт и червени рози,но без отговорности? еееееееее, ама не може И ТОВА ДО КРАЯ, И ДУШАТА В РАЯ !

98

анонимен

преди 7 години

много се съмнявам,че ще успеете,хората гласуваха за личността РАДЕВ,А НЕ за вас,като е ваша само заслугата че го предложихте това не е малко но не е достатъчно хората искът вече партиите да не ги водят,искът мажоретарни избори.

97

naco

преди 7 години

Другарко Нинова,ПАК Ви съветваме,ПОДАЙТЕ си ОСТАВКАТА! Да,да точно сега му е ВРЕМЕТО!!! Иначе ще се наложи на ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ,БСП да бъде предсавена ПАК с "ИК"!?

96

Crown and ring

преди 7 години

Vot tebe, kadin efendi! :-)

95

РККА

преди 7 години

тази си повярва подобно националите ни по футбол след победата над Люксембург,...и защо във всяка една партия изтипосват най големите смешници на чело.....а може би сами сме си виновни ако си имахме поне един залязал политик като Чаушеску в Румъния може би .....поне щяха да имат малко свян и да не са толкова безочливи..

94

пенсионер

преди 7 години

Искаше оставка-ето ти оставка!Ама сега не искаме да управляваме!Тогава защо ревеше за оставка?Нали искаше да се ''разберем по мъжки''с Боко.Събери си министрите на разрухата:Гечев,П.Димитров,Овчаров,Масларова и др.и съсипете още веднъж държавата.Глупавия ни народ това заслужава!

93

театър 240

преди 7 години

Че откъде Бсп ще намери министри, като министерствата са пълни с комунисти - отгоре до долу.И не са спирали да управляватИмаме си "театър 240"

92

Анонимен

преди 7 години

Абе байовци, само селкопи ли ще ни управляват, до кога?

91

Анонимен

преди 7 години

Тя и Масларова правеше коафюрата в Париж! Имаме къса памет явно.

90

сланинасракия

преди 7 години

Не щеме ний богатство , не щеме ний париии