15

НЕЛИ

преди 7 години

*** материал, *** учител! Каквото селото,такъв и кмета!Какъвто е народът,такива са и управляващите! Не народ ,а стадо! Така,че ако си малко умен,ще си направиш извод.

14

НЕЛИ

преди 7 години

НЯМА,НО И ДА ИМА КАКВО........... И ТЕ СА ХОРА.

13

Анонимен

преди 7 години

Напълно е възможно да мине такава измама - все пак огромна част от учителите вече са минали възрастта за пенсия. А не са се пенсионирали, защото с 5-600 лева заплата ще получават след това 200-300 лева пенсия. А нека пишещите се замислят как биха живяли те с тези пари.Колкото до хлопането на дъската - ходете да наливате акъл на *** *** по 8 часа дневно и вижте колко дъски ще ви се разхлопат след това.

12

dp

преди 7 години

Не мога да си представя и една такава измама да мине в Германия за година и повече, а те са 10+ пъти повече на брой от българите (живял съм там и съм бил практически тамошен та знам какво говоря).Това, че такива евтини измами минават у сякаш обяснява защо огромни маси упорито и послушно се явяват на "избори" на които не им е предложен никакъв избор.Винаги съм се дразнел, когато някой заговори за "мартериала" и подобни дивотии но броят загуб еняци повличащ всичко надолу май наистина е отчайващ.

11

тъпи даскалки

преди 7 години

По-глупави и нагло-прости от българските учители няма. Има и някое друго изключение, но масово са халтави кокошки, дори младите в този сектор са с хлопащи дъски

10

Факт

преди 7 години

Всеки може да бъде измамен, учителите също. Много са наивни тези дето си мислят, че тях не могат да ги измамят - просто не са стигнали до тях.

9

Анонимен

преди 7 години

че откъде 200-300 еврА у учителите, ей така, на прима виста! Нали са най-бедните в света.

8

до Професор

преди 7 години

Даскалите са наивни, колкото децата, които учат. Леко се си заблудил в тяхната интелигентност. Познавам директорка на училище, която се върза на тоя номер. Наистина я изиграха качествено при положение,че на даскал е трудно да измъкнеш и 5 лв. камо ли 300

7

Професор

преди 7 години

Не пишете глупости, само за да си вдигате рейтинга! НЯМА български учител, който да се излъже толкова елементарно! Вярно, има калпави учители, има мързеливи, бедни, има дори и някои с повече пари, но НЯМА такъв балък и не може да има! Ако имаше такъв случай, на момента да бяха го изтипосали по всички сайтове, телевизии и вестници, за за вият като чакали, колко *** е българския учител! Може да са правили нещастни опити от страна на м***нгалскитеизмамници, но безуспешно! Не манипулирайте хората!!!

6

Андрешко

преди 7 години

Представете си колко са интелигентни нашите учители...колкото 90годишни бабички. Ще ги смятам за големи измамници,ако могат да измамят Миглена Кунева.

5

Анонимен

преди 7 години

Ми гледам некои и по спирките удариха да просят клиненти щото са големи

4

Анонимен

преди 7 години

Трагично е ако учителите се вързват

3

i.e.

преди 7 години

Че в коя нормална държава полицай ще има правото да те притеснява по какъвто и да е начин? Да ти звъни по телефона да му правиш услуги? Дори и това да беше така, парите щяха да се осигурят от полицията. Как има хора които се хващат на това?

2

Всичко това ще секне

преди 7 години

тогава, когато екзекутират публично някой от тарторите на подобна мошеническа група, конфискуват цялото му имущество, пратят семейството му в лагер за принудителен труд, а непълнолетните му децата - в трудово-възпитателно училище със строг режим. Тези училища омбудсманката иска да ги закрива, предизборно. Относно мерките спрямо непълнолетните деца на такъв престъпник - да не се прави изключение за дъщерите му, "омъжени според техните културни традиции", тях - в интернат за непълнолетни к/ви.

1

Анонимен

преди 7 години

Има ли учители, които са се хванали на този номер?