7

Я, па Я

преди 7 години

До дСамо русия ли създава корупция? Я си помисли. Аз например се сещам за една ЕС Комисия която подаде оставка защото председателката беше пробутала за свой заместници половината си пода и приятели. Спомням си как дадоха на съд Сименс за подкупи на държавни ръководители от страни кандидат членки за ЕС. Спомнямси еди Ферхойген дето лъжеше, че ЕС има изискване да се спре АЕЦ Козлудуй на цяло. А после се оказа, че същия е инвеститор в АЕЦ Черна вода заедно с Кунева. Русия е като малолетен хулиган

6

Я, па Я

преди 7 години

Южен поток може да мине през Гърция но не и през България. Гърция не е ли член на НАТО и ЕС. В Унгария може да се строят руски реактори а в България не може. Унгария не е ли член на НАТО и ЕС. Германците си бъркат по дупките с Руснаците, строятси съвместни проекти, дублират Северен поток но забраняват това на останалите членки на ЕС, е поне на тези който им се вържат. А ние се връзваме и още как и на САЩ и на Новия Райх. Тройния шлем на Първанов си беше за предпочитане пред трите нули на ЕС.

5

Анонимен

преди 7 години

агент на москва вози се в частни руски самолети

4

Циник

преди 7 години

Гарван - гарвана око не вади! Оправдаха го "колегите му от Европарламента" Ще продължава да цоца пари на данъкопратците! И да се присмива на простосмъртните бал*ъци!

3

д

преди 7 години

Извод....Където има руска намеса тотална корупция....

2

Мънго Джери

преди 7 години

С тази му кариерата на този е свършено

1

Анонимен

преди 7 години

Путин си пазарува европолитици по всякакви канали.