27

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев и борба - аз не вярвам . Държавен мъж - и това не е вярно .

26

Десятка заПрезидента

преди 7 години

Росен Плевнелиев е най-щастливото попадение на прехода за български визионер-държавник - родолюбив, интелигентен, далновиден, принципен, инициативен, решителен, национално отговорен, компетентен, добронамерен и етичен за радост на просветените и светли умове и за ужас на рубладжийските мафиоти и тяхното обкръжение ! Нека се доверим на неговите качествв на държавник !

25

Пешо

преди 7 години

Я тримата *** се снимали!

24

k_g_angelov

преди 7 години

Или, както другаде бе посочено при 240 депутати, за кворум, т.е. за право да решават каквото и да било, са нужни 121 депутати, а за приемане на какъвто и да е документ, искащ обикновено мнозинство , са необходими 61 депутати.При 120 души парламент кворумyт е от 61 депутати, а мнозинството от 31 депутати.Не че сега е розово, но 30-тина депутати да приемат закони...

23

k_g_angelov

преди 7 години

Добре бе Анонимен 22, как я мислиш тая работа. При 240 избирателни района, във всеки район ще има по 25 000 гласоподаватели. Грубо, за по-лесна сметка. И как тия 25 000, ще го познаят един кандидат, че е образован, достоен, модерно мислещ. Народът е рекъл - торба сол трябва да изядеш с един човек, щото да го разбереш и опознаеш. Торба сол приятел, ще рече години време.Ами ако депутатите станат 120. Тогаз не 25 000, а 50 000 ще трябва да ядат сол. Няма да стане, че няма и как да стане.

22

Анонимен

преди 7 години

При мажоритарен парламентарен вот трябва да гласуваме за нови лица - образовани, достойни, модерно мислещи! Стига гадните крадливи муцуни от всички партии! Впили са се във властта като кърлежи. 28г. вече ни лъжат, че са различни. Това обяснява защо сме бананова държава. Шепа олигарси и почти никаква средна класа, защото нейният гръбнак е малкият и среден бизнес, който у нас е смачкан.

21

Анонимен

преди 7 години

И за какво ни е този ялов парламент?

20

еделвайс

преди 7 години

А знаете ли че Тръмп вече се среща, разговаря и преговаря с редица важни политици от чужбина?! Тук се губи време. В държавата трябва да се направи нещо като основен ремонт и почистване на дом. То толкова е и голяма, така че не е кой знае колко трудно. И нека никой не нарича това чистка. Политическа чистка. Чистене си трябва! И то бързо и повсеместно.

19

Анонимен

преди 7 години

ТОЯ УУУРОД НЯМА ДУМАТА ВЕЧЕ, ПЪТНИК Е.

18

BURZUM

преди 7 години

Мноооогооооо готин е мистър Биин!Голям шоумен.

17

ц

преди 7 години

Ех ,ако Конституцията ни в частта за служебното правителство и уредбата на съдебната система не беше писана от *** Близнашки ,България би била друга.

16

Анонимен

преди 7 години

пише се милиард. за съжаление повечето привърженици на 'винету' наистина толкова си можете.

15

примоция

преди 7 години

До Анонименпреди 4 години Прокопиев доста го рекламира - гига, мега, хипер стока, както описа ситуацията един форумец в маркета, то не че имаше кой знае какъв избор и тогава, но ето сега нов модел - 2 милиона са доволни, би трябвало следващите 5 години поне половината да са щастливи.

14

Анонимен

преди 7 години

Няма смисъл да се запазва това НС господин Президент. Това е изгодно само на бсп и дпс, защото ще продължат да оплюват и да се издигат в очите на слепите. Нека да се опърлят отново на изборите.

13

OMG_Lucker

преди 7 години

Те тези тримцата от снимката... те ще ни "оправят", вЕрвайте ми!

12

k_g_angelov

преди 7 години

"млади хора с евроПИЙСКО мислене"Симптоматично...

11

Анонимен

преди 7 години

Гледам там на снимката, Бойко си мисли:"Аве къде те тупнах и аз тебе президент преди 4 години".

10

(-_-)

преди 7 години

Що просто не си подадеш оставката, в духа на това, което направи партията, която те напъха на тази толкова неподходяща за жалката ти личност позиция?

9

Анонимен

преди 7 години

Трябва парламент с абсолятно нови партии съставени от млади хора с европийско мислене

8

or

преди 7 години

троловете с опорните точки не споменавайте кредит, че по времето на Станишев (2005-2008) дълга нараства с над 20 милярда ЕВРО, при Бойко 2 намалява с 4 милярда евро - от 38 милярда на 34 милярда - информация БНБ - четете.