33

ирина

преди 7 години

Разрешенията за строеж се издават от НАГ и се подписват от главния архитект на гр. София, така че какво от това, че през това време в община Младост е имало и.д. кмет? Тази нова кметица - бивша фризьорка, трябва малко да се пообразова, преди да започне да плещи публично и да подвежда в крайна сметка хората, които са я избрали. Истината е, че тя няма правомощия в този процес и не мога да разбера какво е това безполезно тупане в гърдите и от там излишно нагнетяване на отношенията между хората.

32

Димитър

преди 7 години

И какво от това, че документите са вадени преди две седмици? Ако всичко е законно и терена е частен, Иванчева ли точно ще спре строежа? Много ми е интересно тая фризьорка как ви лъже, че може да направи нещо по-различно от предишната кметица, която поне си разбираше от работата.

31

Град - държава

преди 7 години

Трябва да се развиват и малките градове и селата. Трябва там хората да получават по-високи доходи. Ако това не се случи ще има обзлюдяваща провинция и пре-пре-застрояване на София.

30

nkavrakov

преди 7 години

Отделно да добавя че Младост си е доста селски квартал и да го презастроят няма да е загуба.И без това е правен за спалня на София и такъв да си остане.

29

SILENCE

преди 7 години

До pepinho. дА ГИ ОБЕЗЩЕТЯТ СЪСЕЛЯНИТЕ ВИ ОТ ГОЛЯМАТА ОБЩИНА,КОИТО СА ИМ ПОДПИСАЛИ "ЗАКОННО"! а БЕ,Я МАРШ ОБРАТНО - ОТКОГА СТЕ КАЛАЙДЖИИ,ТА ВИ ПОЧЕРНЯХА И Г.ЗОВЕТЕ! ПФУУУУУ!гРАДЪТ НИ ЗАПРИЛИЧА НА ***,ОТКАКТО СТЕ ЗАПРИИЖДАЛИ.

28

SILENCE

преди 7 години

До леле майко разбирач И в другите държави ви търпят гадния манталитет - подкупи, съгласие за по-ниски заплати и т. н. само и само да можете да останете - точно,докато им дойде до гуша. Като искате да живеете тук,ще се съобразявате с хората,в чиято територия сте нахлули!В ЧУЖДА КЪЩА НЕ СИ ПРОБВАЙТЕ СОБСТВЕНИТЕ ЗАКОНИ,ЗА ДА НЕ ВИ ПОДБЕРЕМ ВСИЧКИТЕ ОБРАТНО,ПО МЕСТОРОЖДЕНИЕ!

27

SILENCE

преди 7 години

ДЕЖУРНИ ПРЕД ГОЛЯМАТА ОБЩИНА! ДОКАТО ВСИЧКИ,ПОДПИСАЛИ РАЗРЕШИТЕЛНИТЕ НА "ИНВЕСТИТОРИТЕ" НЕ БЪДАТ УВОЛНЕНИ!!!

26

pepinho

преди 7 години

Ако всичко е законно , какъв е проблема на строежа . Ако някой не иска да му се строи пред блока събирате се едно настоятелство и откупвате или обезщетявате собствениците на земята и проблема ви е решен . Ама да се протестира е безплатно нали ;)

25

анонимен

преди 7 години

и в люлин е така за хората никои не мисли вземат ни вьздуха и светлинатаобщината да им плати терена по пазарни цени и да строят кьм калотина илипазарджик

24

?!

преди 7 години

Има ли нещо нормално в нашия квартал?

23

Софиянец

преди 7 години

Не че искам да защитя някого. Но новата кметица не е нищо повече от една кукона, използваща слабостите, и тя това си го знае, и нищо няма да направи, и строежите с издадени разрешителни ще си вървят. Проблема идва оттам че много селяни искат да живеят в София, оттам и търсенето нараства и далавераджии бутат пари и вадят разрешителни. Защо не гоните тези които са подписали.

22

Край

преди 7 години

Всичко е по закон ОБАЧЕ законите ни за нищо не стават - пише ги един ЛЪЧО МОЗЪКА с 240 глави. Чакайте промяна от избори по старите правила.

21

JJ

преди 7 години

До nkavrakovТочно, заради това, че никой не си стой на село и по малките градове се презастроява. Понеже всички драпат към София, вместо да си стоят ''на село''...

20

Куха лейка

преди 7 години

До 19. Марш обратно в селото от което си дошъл /а.... Не е редно всички да живеят в София.

19

Чоко

преди 7 години

До nkavrakovПо-тъпо изказване не бях чел. В квартал Левски има едно огромно поле, на което може да се стори. За какво са тия блокове по малкото останали градинки ? За да няма къде да изведеш детето си ? Младост си е типичен пример на ненужно презастрояване. Нито има паркоместа, нито улиците могат да поемат трафика и многото хора живеещи там. Искаш качествени квартали, а не гета нали ?

18

до 19

преди 7 години

И в Ню Йорк има недостиг на жилища, ама сентрал парк не го пипат. Нищо че квадратния метър е няколко милиона. Купуваш си жилище в Младост, с гледка към някоя малка градинка и след 2 години блок.Не става така. Всеки иска да живее на хубаво място, ама не може всички в един квартал.

17

nkavrakov

преди 7 години

Айде стига глупости само.Има недостиг на жилища.Протестират тези които са на топло и имат покрив.Къде да живеят хората за които се строи ?Да се назначи охрана и да ги разкарат от частната собственост.Някой търсил ли е жилище за са види за какъв недостиг става въпрос?Не мислете само за себе си.Като искате градинки и полянки има села.Тук е град .

16

Анонимен

преди 7 години

Фалшивите гербаджии в Младост и в СОС са издали разрешителните за строежа. Същите хайдуци направиха Младост да прилича по теснотия на стар италиянски квартал. Начело с Фъфукова и мега мошенника от герб - Диков (бившия гл.архитект). Цялото герб трябва да бъде изсмукано от машина за почистване на канали!

15

Ценко

преди 7 години

Да идат в Студентски град - каква клоака сътвориха Данче и сие. А по време на изборите навсякъде плакати на герб

14

Куха лейка

преди 7 години

До 6 и 10. Няма значение дали е фризьорка или инженер. Далаверите ги е забъркал някой друг. Нали... и щом плюете фризьорката явно нещо смърдите.