37

Анонимен

преди 7 години

Цитирам: ...държавният секретар на САЩ Джин Кери...

36

(-_-)

преди 7 години

До АнонименТова, че не подкрепям какво прави САЩ по света не означава, че съм какъвто и да било фил..

35

Анонимен

преди 7 години

На български се пише АФганистан, но ти като типичен русофил би трябвало да го пишеш АВганистан, както е по руските правила. Ще ти намалят заработката поради неграмотност.

34

(-_-)

преди 7 години

До До 29НеграмoтникЗаради десетилетията конфликти, АФганистан се е превърнал в най-опасната страна в света и най-големият източник на бежанци и търсещи убежище.ай дъ уей, тази страна на практика е окупирана от САЩ вече сумати години и от както това е така, производството на опиум се е увеличило 10х, както и бежанците..

33

Анонимен

преди 7 години

До БобиСамият Путин каза в интервю, че Русия е щяла да победи във войната и без Украйна и без народите от съюзните републики. Но за да се знае това, трябва да се чете. А ти руски бе знаеш, само си мислиш, че панимаеш. Като 99% от русофилите.

32

Анонимен

преди 7 години

Бобка, ти още ли не си разбрал, че това което говорят от трибуните официалните руски лица тотално се разминава от задкулисната действителност?

31

До 29

преди 7 години

Малко е нелепо човек, който не знае как се пише АВганистан да ни обяснява за арабски тероризъм. Между другото как е правилно: Иран или Ирак?

30

Анонимен

преди 7 години

Да, преди американската война в АВганистан арабски тероризъм нямаше. Давайте го по сериозно дрОгаре!

29

Анонимен

преди 7 години

До БобиМного руска телевизия гледал пиле шарено.

28

Анонимен

преди 7 години

До (-_-)Русия доминираше и мачкаше всички останали народи в СССР. А сега си присвоява победата над Германия, все едно другите народи са се били на страната на германците. Руската имперска политика никога не е била прекратявана и винаги руският имперски интерес е доминиращ във външната политика. На Великобритания и трябваше доста време да осъзнае, че вече не е империя, но руските мегаломани и психопати-месианци все още не могат да осъзнаят, че не са империя.

27

(-_-)

преди 7 години

До 26:Русия въобще не е съществувала като държава по времето на ссср, а арабския тероризъм на практика е патент на САЩ още от времето на войната в Афганистан. Ти май нещо въобще не искаш да разбереш нещата в дълбочина, ами стреляш повърхностните послания от медиите кой лош, кой добър.. Всичко си има история и обективни цели. Сега нещата се обръщат в полза на Русия, колкото и да не се харесва на някой..

26

Анонимен

преди 7 години

До БобиБубенце, ти си най-умноти *** и си се нагълтало до козирката с руска пропаганда. Кво става ми кажи, когато с ГЛОНАСС се насочват стари бомби или бомби-варели? Какво става пиле шарено?

25

Анонимен

преди 7 години

Целите са светът да започне диалог отново с Русия след игнорирането и вследствие на кримската кражба.Абе всички ли русофили сте като фикуси?

24

Анонимен

преди 7 години

До (-_-)Русия още от времето на СССР е била терористична държава и в използвала и направлявала арабския тероризъм за свои цели.

23

(-_-)

преди 7 години

До 24:И какви са тия цели? И как така няма значение? Значи някой финансира, въоръжава и толерира отявлени терористични групи и сега Русия е виновна, когато подпука тия уpоди, за да запази военните си бази.. Доообре!

22

(-_-)

преди 7 години

До 20:Я,бе ти като си толкова отворен - виж какво разправя Доналд Тръмп по тия въпроси и може малко да ти се изясни положението. Или и това е пропаганда? ***/2g2vK7U

21

Чебурашка

преди 7 години

До (-_-)

20

Анонимен

преди 7 години

До (-_-)Ами прочети кой е създал ИД и къде е учил-в Москва или във Вашингтон. не ми пробутвай кремълска проганада за сдухани пенсионери-русофили.

19

(-_-)

преди 7 години

Доказано? От кого? Нужно ли е да си припомним коя държава разруши Ирак, Либия и Сирия? Явно имаш сериозен проблем в установяването на причина и следствие..

18

Анонимен

преди 7 години

До (-_-)................На практика САЩ са в основата на всички конфликти в близкия изток.....Забрави да споменеш и евреите или жидо-масоните като източник на всичките злини за човечеството. а ИД е дете русначе, създадено от еракски офицери завършили военната академия в Москва и агенти на КГБ. След време лично ФСБ е организирало "Зелен коридор" на ислямисти от Кавказ за да отидат в Ирак и Сирия, като ги е снабдявало с паспорти. Всичко това е доказано.