6

Анонимен

преди 7 години

Относно действията на Русия в Сирия Клапър обвини руските военновъздушни сили, че са нанасяли удари по граждански обекти, което оказвало негативно влияние върху сирийската опозицията, върху нейния боен дух и готовността й да се сражава, -------------Горките опозиционери! Пречат им да дадат живота си за свободата!

5

Не Руснаците

преди 7 години

А такива *** като бозавата блондинка от "Козяк"отказваща визи на антикумонисти да видят внуците си в САЩ.ТАКА Е НАРЕДИЛА ЧЕРНАТА АБЕЗЯНА КУМУНУИДНА ..........Дано Тръмп ги излекъва мръсните Соросопитеци кумунуидни.АМИН.

4

Анонимен

преди 7 години

ББ и ЦвЦв излизат от играта- да не би и шефа на ЦРУ да е подал оставка?

3

Анонимен

преди 7 години

Нов бардак със стари *** не се прави!

2

PD

преди 7 години

Започна отстрелването на военолюбците и в САЩ. Проследявайки всички провокации, вероятно е имало общ оперативен щаб, началник на който, персоната изглежда подхожда. Сорри пич, но твоите господари, се оказа, не са толкоз яки, и вече не си потребен. Естествено, че никога не ти е пукало, за няколкото десетки милиона жертви, плод на планираните авантюри.

1

Анонимен

преди 7 години

Рекламираните от Байдън контраудари срещу компюпърните системи на Русия бяха осъществени и продължават да се провеждат, но се оказаха абсолютно беззъби и не нанесоха на безопасността на РФ почти никакъв ущърб. Така наречените обвинения на Клапър се оказаха недоказани и безпочвени.