27

Heaven

преди 7 години

Катафалката ремарке няма. Нищо от тоя свят не може да занесете на оня, освен спомените и преживяванията си. Спасете душите си, другото ще остане тук.

26

Грухтос Бомбастични

преди 7 години

Колко мъка има по тоя свят.... с какво занимаваме хората.

25

Кики

преди 7 години

Преди време дадох мнение, че Гошка трябва много да внимава със усвояването на парите, защото не е лесна работа. Пожелавам и скорошно оздравяване. И да не завиждаме на парите и,защото все пак накрая всички ще станем милионери!

24

парите

преди 7 години

не носят щастие явно

23

Анонимен

преди 7 години

Хубава работа ама...

22

Анонимен

преди 7 години

К-вите са страшно нещо !

21

Анонимен

преди 7 години

С българско гражданство е, не е българка!

20

Емиии......

преди 7 години

С тези милиони Гошка би могла да живее където си пожелае в изключителен лукс и възможност да се погрижи и въстанови здравето си при световно известни здравни специалисти!А, глупавият и син би могъл да се възползва от ласките на най-красивите жени - направо по каталог!68 000 000 ??? еййй.... , а льо...х...мана сигурно се храни с консерви и блъска чи....ки....и!

19

Анонимен

преди 7 години

БиТиВиту веднага да направи сериал.

18

този глу.пак

преди 7 години

ще направи така ,че майка му да получи инфаркт !Язък за тотомилионерката ,няма да може да се нарадва на парите си ! Ако съм на нейно място лишавам сина си от наследство и се махам ,а него го оставам с любимата си да й прощава изневерите и да се обичат во веки веков ! Ама и любимата ще избяга като види ,че синът е лишен от наследство

17

сминдух енд чесън

преди 7 години

Пред на мама милионите Веско избра на Катя балконите.

16

хеликоптер

преди 7 години

Баба Гошка в Испания е откарана до болницата с хеликоптер в България първо щяха да и отрежат пръста за отпечатъци и след три дни ще я откарат с трошка.

15

глупав ман.гал

преди 7 години

Майка му има 60 милиона ,а той бил готов да направи всичко за любимата си ,дори да й прости изневерите ! Ах ,защо моята майка не спечели 60 милиона ,все ще ми даде някой друг милион и така ще имам всяка жена която пожелая и няма да прощавам на бившата която ми е изневерила

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 14А *** плюс много пари е равно на България - във всички случаи! :)))))))

13

статистик

преди 7 години

easy come - easy go

12

Анонимен

преди 7 години

Пpocтите хора не трябва да имат пари, за това българите нямат пари (повечето).

11

емигрант

преди 7 години

Отново се пишат глупости и се коментират тези печалби. В Испания към тотото и лотарията работят гвардиа цивил. Следят и пазят.... за злоупотреби срещу печеливщият.....Е... ако последният нещо сбърка...или си има семейни проблеми.....това си е тяхна фамилна трудност...., но си избийте от главите, че някоя БГ мутра може да присвои нещичко. Веднага властите ще го притегнат.

10

Анонимен

преди 7 години

Господ си нема работа да даде такава печалба на прости и неуки хора. И се започна, снахи, внуци и внучки, дай на мен, не, на мен, аз те обичам най-много, помниш ли как ти помогнах тогава, кой ти се обади за Коледа, нали сме рода, трябва да си помагаме обесе познати думи. Тази Гошка ще се разболее от синове и дъщери, от "любими" роднини. Нито е да имаш много да нямаш.

9

ined

преди 7 години

Ужаст, ще пукне без да си е похарчила милионите и те ще отидат при снахата.

8

Анонимен

преди 7 години

Обаче забележете. Докато баба Гошка била бедна и неизвестна снаха и си развявала байрака, а сега когато баба Гошка забогатя тази изведнъж се сети, че много обича сина и. Съвпадение? :))