13

alooooo

преди 7 години

Choveka veche e na svoboda be glupaci... za 5000 leva.... mai nikoi ne znae ot vas

12

Анонимен

преди 7 години

Вашите баби за носели забрадки подобно на туркините. Това беше останало от пет вековното турско робство. По времето на социализма жените хвърлиха забрадките и сложиха модерни шапки. Този иска да върне жените назад във времето но няма как да се получи. Ако иска да гледа жени с фереджета и бурки да се изселва в саудитска арабия и да ги гледа докато умре!

11

Тамплиер

преди 7 години

А знаете ли че нямате право да стъпвате в светините на исляма. Мека и Медина са забранени за християни. Нормално. Инак искат шериат за целия свят. Обаче ядец. Има да си мечтаят

10

Георги

преди 7 години

Споко бре, вижда се краят на "нефтената епоха". Едно от нещата които ще си отидат с нея е износа на мюсюлманска религия. Няма да стане изведнъж, но му се вижда края.

9

Shahidov

преди 7 години

Ахмед Муса е прав, който не носи подходящо облекло(покрита коса и дрехи,които не подчертават тялото) извършва грях. Господин Муса защитава нашата религия и трябва да го подкрепим. Дик дур еилме, инананлар сенинле!

8

aa

преди 7 години

Безбожник и слуга на дявола е тоя Муса.

7

Анонимен

преди 7 години

Муса отдавна си го търси!

6

Анонимен

преди 7 години

Ако християнин в Саудитска Арабия направи като този измушляк никой няма да го гали с перце. Ще то бият с тояги и ще го набутат за 20 години в бумбака. У нас какво е това галене, не знам. Но ако стане гадостта да взривят и убият невинни българи, кой ще е отговорен? Съда у нас е толкова безотговорен и корумпиран, че е опасност за сигурността на страната.

5

Анонимен

преди 7 години

ВЕРОЯТНО ИСКА ДА КАЖЕ,ЧЕ СА ГРЯХ ЗА ГРЕШНИЦИ КАТО НЕГО!ИНАЧЕ ЗАЩО ЩЕ Е ПОВОД ЗА ПРЕГРЕШЕНИЕ ЖЕНСКОТО ЛИЦЕ?!А МЪЖКОТО ЛИЦЕ НЕ ОКАЗВА ЛИ СЪЩОТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ ДРУГИЯ ПОЛ,А И НЕ САМО?!АКО СИ ПРАВИЛНО ОРИЕНТИРАН ДУХОВНО,НЕ БИ ТРЯБВАЛО ЖЕНСКО/мъжко/ЛИЦЕ ДА ТЕ ВКАРВА В ГРЯХ,НИТО ДА ВКАРВАШ В ГРЯХ КОГОТО И ДА БИЛО С ЛИЦЕТО СИ,НАЛИ?!КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ЖЕНСКО И МЪЖКО ЛИЦЕ,МЕЖДУ ДРУГОТО,КОГАТО ГОВОРИМ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ГРЯХ?!А НИМА ПО ДРУГ НАЧИН НЕ СЕ ВЪРШАТ ГРЕХОВЕ?! ЩО УБИЙСТВА И РАЗРУХА,ГОСПОДИ!

4

анти

преди 7 години

Какво още се занимават с тоя - не разбраха ли че е ислямист не разбраха ли че е опасен за страната. Или да го екстрадират или в затвора до живот

3

чагдаш тюрк

преди 7 години

Сега да му бият няколко тояги и да го експулсират в Турция при Ердоган ,там да ги прави тези проповеди ! А България трябва да осъди Ердоган за организиране и финансиране на крайно ислямистки дейности в България !

2

Бхк

преди 7 години

Веднага Бхк да влиза в час!

1

Анонимен

преди 7 години

Интересно, щото радикалите имат само една присъда и всички я знаят- заколение!