19

Анонимен

преди 7 години

principa na komynqgite e vsi4ki da sa vazmono nai mnogo bedni,ako izberete pak drygarite tova vi 4eka Gospoda

18

Анонимен

преди 7 години

ТИЯ ОЩЕ НЕ ИЗБРАНИ И КАТУРНАХА ХОРАТА НА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА- А ЩЕЛИ ДА СЕ БОРЯТ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО- НЕКАДЪРНИЦИ ПОЛУГРАМОТНИ.

17

Анонимен

преди 7 години

НАРОДЪТ РАЗБРА ЗАЩО СПЪНАХА ББ- ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ НЕ ИСКА ДА ПЛАЩА 460 ЛВ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА- НЕ ИМ ХАРЕСВАЛ БЮДЖЕТА, ГЕРБ БИЛЕ КОРУМПИРАНИ, ББ НЕ БИЛ ДЪРЖАВНИК- ИЗПЪЛЗЯХА ФЪФЛЕЩИ СКИОРЧЕТА, БЕЗЗЪБИ ТЕТКИ, ПАТРАВИ МАРИНЕТКИ- НАДПРЕВАРВАТ СЕ ДА ХРАЧАТ- ТОВА МИ ГОВОРИ ЧЕ ТОЯ ПЪТ ЖИВИ ЩЕ НИ ОДЕРАТ- ДА СИ СПОМНИМ 1997 Г НА ГЕЧЕВ 230% ИНФЛАЦИЯ, 2008Г 12,3%, 2014 КАТУРНАТА НЕБАНКА И 5 МИЛИАРДА СЕГА КАКВО ЛИ СА НИ ПРИГОТВИЛИ- ПО БАНКЕРСКИ ИЛИ ПО ИНФЛАЦИОННО - ЧЕРВЕНИ СОЦИАЛНО СПРАВЕДЛИВИ Б А Н ДИ Т И

16

Анонимен

преди 7 години

В най-скоро време освен политическа и, парламентарна криза трябва да очакваме и икономическа криза. БСП и ДПС още не са направили правителство, а вече са готови да срутят държавата.....най-големият им икономически корифей е Румен Гечев, който вече фалира държавата/1996-1997 г./и един долар се разменяше за 3000 лв.......сега може още по-голям марж да сътвори, знае ли някой???

15

Шабан Шаулич

преди 7 години

Е откъде пари за бюджет ? ,,Зеленчукът,, прибра едни 16 000 000 000 ...

14

Анонимен

преди 7 години

Нда, то работата е ясна. Ни моа да резбера що за *** народ сме. 27 години тичаме в кръг, и некъде на половината обиколка все си настъпваме едно и също гребло, което си седи там от също толкова време. Бах мааму

13

роси

преди 7 години

До DiscoveryИ какво и е на Цецка,в сравнение с Ангела Меркел или Тереза Мей,Цецка е прекрасна.Само че Германците избират за президент министъра на външните работи на Германия,защото има знания и опит,а българите си избраха летец.под чието ръководство,оказва се се е разбил самолет.

12

Боил

преди 7 години

Башибозуците няма да се облажат ,ако се приеме този бюджет и за това очакват коалиция с Червената чума за да могат да изплащат хонорар на великият хидроинжинер и 50% от комисионните получавани от червените,за това че вкараха в Президентството четвеният генерал

11

тия па!

преди 7 години

Тия само си играят. Новия президент нямал власт. Стария нещо го подхлъзва чрез разни номера относно служебното правителство. В такъв случай Росен подава оставка и застъпва Радев. Почва да се действа и готово. Вижда се разделението. Айде обединителя! Продавам оставка нали си обединител! В името на това слизай и дай път. На държавата! Защото начело ще застане държавник. А вие останалите - започвайте работа. Оставкаджиите - в миналото! Без капка власт, за да не пречите.

10

Никой не ни е винове

преди 7 години

Ееее всички умряха да ***, когато казаха, че ще оттеглят бюджета - обричали държавата, сега пак трикове и мрънкане - *** пасмина сме, мизерията ни е гарантирана!

9

аз

преди 7 години

До АнонименСамо да обърна внимание на една подробност: схемата с една дванадесета от стария бюджет ще се изпълнява не до ново правителство (което се очаква в края на април), а до приемане на новия бюджет, който новото правителство се очаква да внесе около три месеца след съставянето му! Т.е. - някъде до края на юли или август!

8

Анонимен

преди 7 години

Накрая и вие се хванахте на капана.

7

Анонимен

преди 7 години

E може ли ДуПяСе да не са против, особено недоразумението Цонефф.

6

сминдух енд чесън

преди 7 години

Аз да ви подсетя ,че имаше референдум,чиито резултат е красноречив.

5

до 6

преди 7 години

Ти май си бившата на Радев та навсякъде тролиш. А успокой се.

4

Анонимен

преди 7 години

В този бюдет беже заложено увеличение на минималната работна заплата, малко, но все пак увеличение. Почнаха *** да правят сечено на народа. Ама той си ги избра, да се гърчи сега.

3

Анонимен

преди 7 години

Само БСП! Победа на парламенарните избори.

2

Анонимен

преди 7 години

Е как ще им харесва на ДРС, то за тях в тоя случай няма - гепи-гепи.

1

обръчите и порциите

преди 7 години

10 години не го научихте това "на път" как се пише, безнадеждна история просто.