20

Анонимен

преди 7 години

Срамна работа . МВР нереформирано с изключително нисък рейтинг, но с огромен бюджет от 1 милиар и 200 милиона, със нищо правещи служители и служителки но със отлична заплата,с нови искания за още заплата и придобивки. Служители една немалка част полуграмотни, мързеливи,без доверие в обществото, работещи частпром с допълнителни походи. МВР е дълбоко затънало в тинята.

19

Pr

преди 7 години

Къде съ ви парите *** тетка бъчви.Имахте милиарди вчера днес сте просяци.

18

Анонимен

преди 7 години

До ....нищозаблуден в популизма. Ама те си ги плащаха, но държавата им смени режима, за да им изчисляват пенсиите върху по-нисък осигурителен доход. Докога ще повтаряте тая фалшива мантра.

17

Анонимен

преди 7 години

Нали се хвалят във финансовото, че има излишък от 3-4 милиарда. Просто или нямате излишък, или тоя излишък целия ще отиде за бюджета на най-важното министерство - за удовлетворяване щенията на кой на олигархията. Не е ли нормално да се увеличи минималната заплата и нищожните пенсии а олигархията да се задоволи да речем с 2,8 милиарда.

16

Анонимен

преди 7 години

От тук на сетне що дупки ще излизат.Бойко затова побягна. Нещастници

15

Interntlumpen

преди 7 години

Милиционерчета, така и не дораснахте да се превърнете във полицай с подкрепата и одобрението на обществото.Бъчвата, за която всеки етнически конфликт е - битов скандал... няма пари!Това е втория или третия по големина цирей на обществото след парламента и съдиите.Тия ваш`те седянки трябва да бъдат разтурени!

14

НРБ

преди 7 години

Бъчви от пет години няма униформи,оборудване и редови полицаи! Останаха 26000 администрация и 20 000 полицаи!

13

сминдух енд чесън

преди 7 години

Охоо имаме разкритие,това ли ще е за тази година?

12

Наблюдател

преди 7 години

Много лесно могат да им се увеличат заплатите, като се съкрати драстично личния състав и най-вече застиналата в комунизма администрация! Само че точно Бъчварова никога няма да го направи. Нито акъл, нито воля от тая могат да се очакват, а и вече е късно! В този си вид МВР си е абсолютна "черна финансова дупка"! Там изчезват милиарди срещу което гражданите получават 1 голямо НИЩО!

11

протестиращ

преди 7 години

Дупката е от това че хиляди служители законно източват бюджета .Пенсия и заплата веднаж са осигурявани като кадрови служители и сега отново им плаща МВР осигуровки и всички останали придобивки независимо от това че имат статут на пенсионери.

10

сминдух енд чесън

преди 7 години

И аз не искам толкова милиционери ,но никой не ме пита.

9

....нищо

преди 7 години

Време е служителите на МВР да започнат да си плащат осигуровките и данъците както милиони нормални хора,в момента народа издържа тях и техните семейства изцяло и какво получава в замяна!?

8

Анонимен

преди 7 години

Бойко окраде и парите на МВР.Не намират откраднатите парина държавата и губят правото си на пенсиониране.Не си представям много 65 годишен Катаджия и инспектор,пък и кой ли ще ги държи в тази шуробаджанащина

7

Дааааааааа

преди 7 години

Вижте снимката,ето къде е дупката стотици пенсионери в униформи с огромни и не заслужени заплати и пенсии източват бюджета,а само преди месец ГЕРБ спря реформите в МВР.

6

това е

преди 7 години

Как няма да има дупка,огромен брой търтей с невиждани другаде привилегии за който плаща народа,пари на МВР не трябва да се дават докато не се направят кардинални реформи там.

5

Анонимен

преди 7 години

Нали уж бюджетът бил перфектен?Точно тази министърка в кавички е дупката.

4

Анонимен

преди 7 години

Сбогом бъчво такава.

3

Анонимен

преди 7 години

Откога имаме със САЩ обща граница,че сключихме споразумение???Споразумение с държава,чийто граници са на 10-15 000 км. от нашите!!И каква е ползата за държавата ни от сключването му??Колко пара лапнаха от това споразумение съветници,адвокати,комисия по подписването и колко пари лапна ТОВА от този недостиг на 172 милиона лева от сметките на МВР??

2

pipo

преди 7 години

Такива като нея и тези зад нея с фуражките да ги питаш къде са парите на МВР? Как и кога ги окрадохте крадливи ***?

1

маке

преди 7 години

и какво е споразумението да приемем всички черни тук ли след идването на Тръмп