321

Анонимен

преди 6 години

Smeshnici!!!! Kolko ste jalki! Vie,politici,taka ste se opleli s mafiata:razsipahte dqrjavata. Za dopqlnitelnia dogovor Na Desislava se hvanahte!

320

Анонимен

преди 7 години

Нали сте против шуробачинащината. Ненчев е изпълнил задълженията си като е изпратил новоизбрания президент Румен Радев на Комисията за установяване и предотвратяване на конфликта на интереси. Ако искате България да се цивилизова трябва да се действа по този начин.

319

asdf

преди 7 години

Добро утро.Отидете във всяка военна бг база да видите,че най-малко половината от цивилния персонал е назначен с подобни връзки...еди коя си жена на еди кой си и такива подобни.

318

Нас

преди 7 години

НА Генерала и жена му поне дипломите са истински ! А то в ГЕ р П само калинки ! Ама и хапят !!!

317

анонимен

преди 7 години

Не е до пяната, но тази жена е проста, за да бъде първа дама! Нито се облича добре, нито изказванията и са премерени!

316

nemo

преди 7 години

Стига сте се пенили за глупости! Отклонявате вниманието си от наистина важни неща и заприли4вате на селски клукарки.Стига глупости!

315

хм

преди 7 години

А ошфорките на Плевнелиев????

314

БОПА

преди 7 години

Тоя Ненчев няма думата. Случва се нова, което Боце каже. А той цели тотална дестабилизация и ще направи всичко, за да я постигне. За да се върне с голямата си грозна глава на власт, той е готов на всичко. И март месец да каже, вижте колко нестабилно беше без мен. Изберете ме отново робове.

313

Анонимен

преди 7 години

До Руменстига си го защитавал, в армията са забранени, ТОВА Е !загубил си е ума по една фуста, която между другото от много време гравитира около различни БСП функционери, това не е достоен генерал, няма какво да го защитаваш

312

Румен

преди 7 години

До 372Тези отношения са недопустими във всяко предприятие но се случват често и макар че са жалки не са престъпни. Дори не винаги са осъдителни..

311

Анонимен

преди 7 години

До 371Да конфликт е, и не държи само винетките, но все пак тоя женкар от снимката е още в началото на своята политическа кариера, има време ще стигне та даже може и да надмине ББ, за съжаление на нас данъкоплатците

310

Анонимен

преди 7 години

До РуменИнтимни отношения в армията между началник и подчинен са недопустими, и това навсякъде е така, ако тоя е бил мъж на място даже е нямало и да си помисли за каквито и да е отношения с подчинена служителка, иначе чисто формално може и да искарат че няма конфликт, но е безпорен факт, че ВВС ни се е командвало от човек, който си е загубил ума по една застаряваща златотърсачка

309

Анонимен

преди 7 години

А не е ли конфликт на интереси, че Цветелина Бориславова държи фирмаат с Винетките?

308

Анонимен

преди 7 години

Тези нямат сили да излетът от властта и с чест поне.

307

до 367

преди 7 години

Ами това се пуска от РБ и ДСБ на Костов който проведе мафиотската приватизация ( ограбването) на България. Как искаш да пускат нещо за себе си ?.

306

Румен

преди 7 години

Женени са от август тази година. През 2014 още и гаджета не са били. Станали са гаджета покрай работата си, което е тъпотия но не е конфликт на интереси.

305

Анонимен

преди 7 години

сега ще перифразирам това което админа изтри преди малко -това ли е единствения конфликт на интереси който бълг.народ видя в последните 27години .Какво ще кажете за конфликта на интереси при приватизацията където баба става собственик на завод за 1 лв и след това го продава за 1 милион лева и други такива примери дайте ги Вие четящите и писещи тук

304

Анонимен

преди 7 години

Добре де, защо обвинявате Радев, че зарязал първата си жена? Ами ако тя го зарязала и му е кръшкала? Доста е засукана, повече от тая. Нормално е човекът да си потърси друга. Не знаем истината, така че да не говорим за морала на Радев. Между другото не си е присадил коса като смешника Ненчев...

303

Анонимен

преди 7 години

Сбогом Ненчев, няма да ни е тъжно за тебе, вторият път ще си вземем сбогом когато влизаш в пандиза за злоупотреби в особено големи размери.

302

Анонимен

преди 7 години

Какво ще кажете за конфликта на интереси сервиран ни редовно от властимащите от парламента до селския кмет ,цялата държава е конфликт на интереси затова сме на това деридже рибата се вмирисва от към главата това че я консумираме е само наш проблем