24

Буника

преди 7 години

Отец Иван е един "бизнесмен" който само точи балъците, а децата му са *** които се шшибат и крадат

23

анонимен

преди 7 години

абе къде е държавата,институциите,църквата и т.н. евродепутатите вземат безумни за нашите стандарти заплати не могът ли да им помогнат,не може и не е по силите на един човек,да се справи с непосилни усилия,той е показъл пътя,другото е на институциите,и им е задължение.

22

Анонимен

преди 7 години

За тези е приказката:Който,не работи не трябва да яде!Къщи им дали,земя им дали,помощи им дали,а те само знаят дай!Чист комунизъм в действие!

21

анонимен

преди 7 години

Елате в Якимово и вижте колко дървета са засадили заселниците отец Иван,нищо имат дворове да насадят градина само чакат помощи не свалят телефоните и нищо не работят.Поне да се опитат нещо да направят те са с чуството,че други трябва да им дават а те нищо да не правят и кошерите са откраднати от тях и продадени.Няма да се учудя да започнат да искат и прислуга да им пали печките,пере и чисти това са те.

20

****

преди 7 години

Айде стига с този отец и неговите приюти,никой не го кара да ги събира,като няма възможност,да ги закрива и това е,той свикна да реве постоянно, че няма пари за топло,нама какво да ядът,че няма това,онова,айде баста,и голяма част от хората също нямат,но не ревът като него.

19

До 17

преди 7 години

Ако това,което пишеш за дрехите е вярно,значи наистита не заслужават нищо да се дарява.

18

До дарителя на стари

преди 7 години

Правете разлика между крайна разстроеност и високомерие.Високомерен е отец Никанор, който го познава отблизо. Друг образ гради пред камерата, друг в обикновения живот.Но човек, който търпи толкова бедност и лишения, не може да бъде надменен.А виж отец Никанор с 5-звездния апартамент в манастира и автопарка от джипове - това е надменен човек.

17

w

преди 7 години

А наш Боко се сърди и харчи пари за избори....

16

Анонимен

преди 7 години

Преди два месеца се държа крайно надменно с нас когато занесохме дрехи и обувки от нашите деца, за тези които е приютил. Имал нужда от пари и само пари щял да приеме, ако нямаме да му дадем, да се махаме от имота му! Повече нищо на никокого даром.

15

човека с бича

преди 7 години

До ПрофесорС ти какво добро си направил за целия си мизерен живот за да нападаш така отеца?Заслужаваш 20 волски бича и пускане в селски нужник с главата надолу!

14

МЕСТЕН

преди 7 години

Хвалещите тук попа защо не отидат в с.Якимово и да попитат местните хора за своите "съселяни" заселени от него там! Аз съм на мнение че повечето от мигрантите са може би и по рааботливи от тях, и че всяка една "майка " /на по 15г/там има по два телефона в джоба си и единия и е винаги на ухото. И че младите им мъже не са оставили една къща не претършувана , аза работа и дума да не става!!!! Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

13

До 12

преди 7 години

А ГЕРБ не раздава ли помощи?

12

ОХ

преди 7 години

Това,че помага с храна и приют е добре,но до време.Вместо да моли само за храна и дърва,да вземе да помоли фирми да осигурят работа на хората,които са при него!Да се учат сами да си изкарват прехраната,а не като *** да чакат някой да им осигурява всичко!

11

Анонимен

преди 7 години

Свят човек.

10

Димо

преди 7 години

Да имаш за съседи питомците на отец Иван, е много по-лошо, отколкото да живееш до мигрантски лагер. Не е нужно да обяснявам защо.

9

столичан

преди 7 години

А къде е държавата в случая?Къде е ГЕРБ, защо не помогне на хората?Или те просто са над тези неща?

8

Макиавели

преди 7 години

абе този дръглив папаз ги е събрал от кол и въже , вскяква *** и вскяа година едно и също " дайте, дайте " .

7

Възмутен

преди 7 години

Не мога да разбера що за хора пишат под мен. Дори да не е идеален, човека прави нещо и се опитва да помогне.

6

реалист

преди 7 години

Незаконни приюти,незаконни деца,незаконна ДЪРЖАВА!!!

5

Професор

преди 7 години

Тоя комунист от снимката първо да си подстриже брадата и след това да се изкъпе хубаво. Поне два часа в банята.