20

Анонимен

преди 7 години

Квартал Красна поляна, а? Там не беше ли пълно с шведи? Ако да, то това си е в реда на нещата. Все пак и на двете им е време да се омъжват, че даже малко са позакъснели.

19

Онбашията

преди 7 години

И аз бих се бил с жена за някой мъж.

18

Анонимен

преди 7 години

Това ще да е някой "малък коко динев"

17

Анонимен

преди 7 години

Тия деца изтрещяха! Ама като ги "възпитават" телевизия "Планета" и певачкита на Пайнер, нормално.

16

Анонимен

преди 7 години

Жените стават с 200 000 повече, ама на възраст над 50 години :D Реално се раждат повече момчета, но поради по-голямата смъртност и по-ниска средна продължителност на живота жените стават повече, но на доста години.

15

До 17

преди 7 години

Зависи къде. В България например жените са с около 200 хил.повече. Ако не се лъжа, в повечето европейски страни все още е така след двете свтовни войни, даже на места положението е трагично. :) Ама това на страна, че и ние сме били палави, така е, че сме се посдърпвали, така е, ама чак Пирогов и досъдебно производство?! Хубаво, нека кажем, че до известна степен поведението се определя от средата, ама къде са родителите в цялата картинка или агресията започва именно от тях?

14

...

преди 7 години

До Кирил СофийскиТочно и аз това щях да пиша. На къде отива тоя свят ня знам. Даже и в природата мъжките се бият за женски, пък в България обратно. И ние доста сме се млатили наверемето за мацки... ех малдини! Ама, от друга страна то мъже не останаха. Кой гей, кой метросексуален, кой асексуален, кой от анаболите вече не си вижда ..., ама напомпан като балон, кой незнам си какъв.

13

Кирил Софийски

преди 7 години

О, времена! О,нрави ! Едно време ние се млатихме за жени. Сега жените се млатят за мъже.Явно сега мъжете вече не достигат! Иначе като ги гледаш на външен вид мъже канари , а то !

12

Джули

преди 7 години

Аа...коментарите са убийствени! Как се смях само!....Кефите ме!

11

Анонимен

преди 7 години

Факт е, че мъжете са повече от женитеИ това е доказателство.Друг е въпроса, че това са потомства на чалга поколението, които ги научиха от малки да кифлеят, да подражават на чалга кумири, възпитани без морал и ценностна система.Децата не са виновни.Родителите, и за съжаление и обществото.

10

Баладжията е тука

преди 7 години

Голямо чудо

9

аноним

преди 7 години

Абе в бг....само простоти ништо добро ***.3.1

8

Анонимен

преди 7 години

Мх такъв случай имаше и в Добрич в гимназия където преобладават само момчета , какво не им стига и на къде отива света ;(

7

хъ

преди 7 години

утре да видим снимките и на тримата, да отсъдим право

6

Анонимен

преди 7 години

Едно време имаше лозунг: майки, пазете си дъщерите. Явно сега приоритетът е друг: Майки, пазете си синовете, да не ги изнасилят разгонени моми!

5

Анонимен

преди 7 години

А дали и на двете вече е обрано цветето, или направо са им пръснати саксиите...?!

4

|V|art!n

преди 7 години

За чича ви Барак не са се били момите на времето, тва е ясно :)

3

Чичо Барак

преди 7 години

Разбирам мъже да се бият за ябълката ( сливата ) на раздора, но да се бият моми за минковия, хммм това вече е прекалено.?

2

Еврогейтак

преди 7 години

Защо се бият,направо недоумявам?! Вместо да си направят една тройка и всички да са щастливи... На тяхната възраст едни други, вече са баби.

1

Сетих сееее

преди 7 години

В "Красна поляна" процентът на етноспецифичното население е висок.Ако са от тази група, двете побойнички са вече попрехвърлили възрастта за омъжване. Затова не е чудно, че са се сбили, за старите моми всеки жених е безценен.