69

Така е защото

преди 7 години

в европеиските държави полицаите не са част от корупционните схеми. За съжаление това не е така у нас. Так,че хората реагират много правилно, особено ако веднъж са си имали работа с полицията у нас.

68

анонимен

преди 7 години

не е вярно,че не се подават сигнали срещу корумпирани,съдии и прокурори и т.н. само,че резултат НЯМА,много арестувани митничари а няма един осъден и това го каза пред цялата държава ВАНЬО ТАНОВ,който беше директор на митниците,просто се лъже цинично за ЗАБЛУЖДЕНИЕ.

67

Анонимен

преди 7 години

Докато бях в БГ подадох планина от жалби срещу месния дерибей от БСП,но вместо да го накажат,взеха че го избраха за министър?!Той се радваше на подкрепата и на ГЕРБ?!

66

Наблюдател

преди 7 години

Който подадe сигнал за корупция веднага го "взимат на мушка" и в най-добрия случай се скъсва от абяснения и реално той "обира пешкира"! Сегашното законодателство за уж борба с корупцията,съвсем обмислено е насочено именно с-у подаващите сигнал.

65

Анонимен

преди 7 години

Точно така.Знае,че няма кой да му обърне внимание.Обикновено,корумпираните са част от властта и това автоматично означава,че резултатът няма да бъде в негова полза.Освен това,корупцията трудно се доказва,а оплаквайки се вие знаете,че това ще означава стопиране на вашите намерения и планове.

64

Анонимен

преди 7 години

Подава,подава и това е очеизвадно . Ама нали Бай Кой и ,,правосъдието ,,се возят в една класа ,никой не обръща внимание .Най-много да бъде подгонен подалият сигнала . Подават ама няма правда .

63

Анонимен

преди 7 години

Как да не подават сигнали хората бе,даже господари не ефира занимават *** полза никаква,няма прокуратура,Цацаров е за затвора заедно със бандата на Боко и Пеевски.Системата мрази и мачка тези които подават сигнали,такива сигнали съд и прокуратура ги решават със Е,КВО ТОЛКОВА.

62

Анонимен

преди 7 години

Корупция навсякъде даже и в здравеопазването продават дори и покойниците.Няма живи няма мъртви корупцията е навсякъде.

61

Анонимен

преди 7 години

След като не подава сигнали - значи одобрява това явление. Значи е съгласен да дава рушвети.Има ли друга логика? Тогава няма защо да се борим с корупцията.

60

Мегре

преди 7 години

Глупости!От 6 години прокуратура и съд знаят колко струва ремонта на училището в с.Стремци-около 700 000 лева при реални разходи 300 000.И какво от това!Защо не се извърши повторна проверка!Между другото вече тече втори ремонт!Извършва се от същата фирма,вероятно ще има и голямо крадене.Проверката трябва да започне от кмета Хасан Азис и началника на РУО-Кърджали-Гроздан Колев.

59

Анонимен

преди 7 години

Колкото е по-беден един народ, толкова повече корупцията процъфтява. А както всички добре знаем, ние сме най-бедни и то не само в ЕС. Всички политически сили говорят за изкореняване на корупцията, но не съм чул никоя да назове истинската причина, а именно стршната бедност в която живеем.

58

Анонимен

преди 7 години

И да подава сигнали в съответната институция, от там ще им поискат подкуп...

57

Анонимен

преди 7 години

Българинат е свикнал да плаща подкупи и да си решава проблемите по втория начин. Затова и много бездарини тарикати-връзкари драпат да станат държавни служители, за да могат да лапат. Истината е, че и даващият и получаващият са еднакво виновни. Какъв е смисълът да се подават сигнали - просто проверете произхода на парите на свръх-забогателите държавни служители.

56

Бо

преди 7 години

Тия взеха и да се подиграват с нас!

55

Анонимен

преди 7 години

на кой да подеш сигнал на корумпирания полицай или на корумпирания садия

54

Dear me

преди 7 години

До Анонимен 63И целта е постигната: "Ти си пречупен!". Или както се казваше в един филм: "Relax, you've been erased!"Човек може да умре гладен, но с достойнство, нали? Ти избираш.

53

DDG

преди 7 години

До П.ПетровАко всичко е последователно, рано или късно, на КАТаджията ще му писне да е бушонът и ще започне да пее, шефът му ще спре да се чувства комфортно безнаказан, а кметът и Министърът ще вдигнат мизите или ще се замислят преди да се подиграят с хората. Последовавтелност и търпение. Подходът на Джон Наш се прилага успешно в света. като поставиш всяко лице по веригата в несигурна ситуация, в която алтернативата е затвор или да изтъргува свободата си срещу присъда на по-висш служител, ще с

52

Деян

преди 7 години

До хахахахаИ ГЕРБ, понеже сас 70 години във и около властта, та за това сме на този хал. Пропусна да кажеш и за Чернобил, че са виновни за аварията и дезинформацията на хората след това.Причината според мен е точно такова робско мислене като твоето. Големите недооценени газари, които не се оплакват, щото няма смисъл и сте приели орисията си да сте сами срещу всички. Винаги е по-добре да постъпиш правилно, отколкото цял живот да съжаляваш, че не си имал куражът да постъпиш правилно.

51

Митко

преди 7 години

Законите са много калпави.Пример-искат ти рушвет,осигуряваш парите и ти ги задържат,като веществено доказателство до произнасяне на присъдата-може и 10години.Има купон-подаваш сигнал,идват и казват намали,малко музиката,че твоя комшия Петър Петров се е обадил и ни разкарват до тука.Недоверието в институциите.

50

П.Петров

преди 7 години

Основното е недоверие в институциите.Ако един катаджия иска 20 лв. началникът му иска 2000, кмета 20000, министъра 2 милиона, а когато се стигне до съд, катаджията в затвора, началникът му "наказан" на по-висока длъжност, а останалите са невинни !