23

Анонимен

преди 7 години

До 20Бойко СТРОИ и краде докато БСП само КРАДЕ.

22

Анонимен

преди 7 години

Бързамееее... а сега кинтите къде ще ги возим?

21

PD

преди 7 години

Реално оперативната власт е в ръцете на зам. министри. Със сигурност Бойко не е доволен от изцепките на Митов. Или Митов е хвърлил цялата отговорност на замовете си, или му режат ръцете в министерството. Там където ги праща, ще са подчинени на седващите замове в министерството, и в страни от реалната външна политка. Така, че дали им изписва вежди, или им боде очите сами може да прецените. Според мен си Бойко си разчиства пътя, за следващото управление.

20

до 18 СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Не ставай смешен. Всички знаят че БСП крадоха на 20-30% а Бойко на над 50% и затова все калпаво строи.

19

55

преди 7 години

Айдее,мишките напускат вече кораба!

18

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Ако кyманизите се докопат отново до властта - ще видите кон боб яде ли... - и ще разберете на какво се казва кражби...

17

пп

преди 7 години

До НедСъкращаването на огромната администрация е даже по-важно от намаляването на броя на депутатите.

16

пп

преди 7 години

Не освобождаването е важно, те така или иначе до десетина дни си заминаваха. По-важното е, че сикаджията и *** навреме ги уреждат с нови сладки местенца.

15

PD

преди 7 години

Очаквайте и за Митов "топло" местенце. Щото и той беше в аферата с черноморската флотилия. Настава почистване от определени слуги, на загубилия отбор.

14

анонимен

преди 7 години

д митов как бързо им намери място да ги скрие а ген радев знае ли за тезиназначения я не бързайте толкова за да не се върнат преди да са си връчилиакр писма

13

Радост за мен

преди 7 години

Е време е вече да му пуснат в клавата овча един куршум на боко тиквата Ибриикчия

12

Анонимен

преди 7 години

Прав си,Нед.200 хиляди хрантутници+техните семейства и ето ти електората на ГЕРБ.Как да ги уволнят.

11

Анонимен

преди 7 години

Голяма радост ще е да пръснат гнусната тиква на боко, инрииикчия

10

гтф

преди 7 години

машалла, хубава награда за добре свършената работа ... разбирай източване на бюджета

9

Анонимен

преди 7 години

Това е народът!!!Единият народ.А другият народ се беше събрал в кръчмичката да полее победата на мама,но се оляха заради загубата и.И това беше само 40% от тоя народ.Другите 60% гласуваха за опонента.Мамата не можа да обедини дори своите съселяни,държавата ще обединява.

8

Анонимен

преди 7 години

За кой народ ми говорише, ве? За ония селяни от родното село на фалшивия ви президент, които играеха хоро с анцузите?Това ли е народът?

7

Нед

преди 7 години

Тъкмо викам , най-после и като прочетох отдолу , трагедия.Сега ще има навиране на най-верните кадри по всички скривалища!!Абе тая държавна администрация няма ли да я окастрят , като начало поне на половина.200 000 хрантутници , на глава от населението сме номер едно по тоя показател!!

6

PD

преди 7 години

Разкарва ги, да не му се мотат. Нормален ход, за отстраняване от реалната политика и вероятен нулев кариерен ръст. Само малко умни могат да си представят, някъква изгода в това, ако се приеме, че тези хора все пак имат някъкви амбиции. Все пак не са обществени личности, каквито назначения помним, а са от кадрите на външно.

5

Наивен

преди 7 години

Ало, журналистите. Сменете заглавието. Правилното е:"Премиерът Борисов издигна двама заместник-министри"

4

Анонимен

преди 7 години

бързат, бързат гербаджийско - деформаторските ментета да се настанят на апетитните местенца! Това ако не е наглост... После ако дойде нова власт и почне да ги сменя ще почнат да реват "политическа чистка", "метла" и тем подобни.. А сега какво се прави? На пожар отиващия си президент и подалия оставка *** уреждат техните провалени кадри... Срамна работа