12

да бе да!

преди 7 години

Не иска! Бойко каза който влезе в служебния кабинет, да забрави за ГЕРБ. *** що си кривите устата бе?!

11

Данче

преди 7 години

Как спиш ? Какво причинихте на студентски град е огромно морално престъпление!!Но отвсякъде ни гледа МАМА с номер 17. Дали е случайно ?

10

Анонимен

преди 7 години

Неамбициозна женица. бате ви Стефмо софиянски след като бе за кратко служебен Премиер си повярва, че може да стане и министър председател, но Фандъкоав знае, че не може да мине през трупа на Бойко. М-да.

9

Йими

преди 7 години

Отивай си на село в Самоковско да копаш картофите, даскалке. Кмета на София трябва да е избран от софиянци (само тези ссъс софийско жителство до 1989 година) и да е от София, а не Калинка Бойкова като теб.

8

лепни тапети в пещер

преди 7 години

До НедаНе се отчайвай Недке, нали дишаш европейски въздух поне. С паричките дето глътна Софийска община до ден днешен, можеше да си имаме китно градче като Прага дакажем, само ако бяха делили 50/50 джоба - народа, ама ето на само с разбитите тротоари си останахме.

7

Неда

преди 7 години

Някои смятат тази персона за успешен кмет, аз пък се питам кой от проблемите на столицата е решен. Ходя много пеша из София и какво виждам- порутени сгради в центъра, бездомни кучета, градинки, превърнати в паркинги, непроходими тротоари от коли и разбити плочки, тотално незачитане на правилата за движение от шофьори, пешеходци и велосипедисти, преливащи кофи с *** и т. н. Направо не сещам за поне един решен проблем на града. А, забравих- все пак лъснаха и пооправиха баш центъра на града.

6

Анонимен

преди 7 години

Ами то и разширяване на улиците е било предвидено 80те, но виждаме само как никнат нови блокове в зелените площи а новодомците си паркират по тесните улички и малкото останали зелени площи.

5

Данче Умница

преди 7 години

Служебните правителства в тази държава са нещо като космодрум за тези, които са пред пенсия - разбирайте ще си замитат следите. Посланик в Россия ще е последната й длъжност.

4

Анонимен

преди 7 години

Да не е луда.Тая далавера в общината никъде я няма.

3

Анонимен

преди 7 години

фанди не става за нищо ,както и всички гербаджии, не че не иска а не може.вижте какъв ужас е софия

2

Анонимен

преди 7 години

И защо да се мести? В Столична община всичко е подредено, знаят се хората, пътеките са утъпкани. Там е сигурно. Защо да бяга към несигурно и кратко бъдеще?

1

Анонимен

преди 7 години

Днешните кметчета са ,като едни "безработни ",които висят пред бюрото по труда ,наречено EU .Отпуснат ли им "програмки "-парички ,ще си "купим " това -онова !Иначе -глад !И все са ...заети ))))