19

Обзор

преди 7 години

"Проучването показва, че заплатата на руския президент е по-ниска от тази на повечето му колеги от страните от "Голямата осморка" (Г-8)..."========Никой от вас ли не забеляза как с половин глас се възстановява вече отдавна несъществуващата връзка между Путин (РФ) и Г-8? Западните либерасти пак се хвърлят в напразни надежди за връщане на Русия в "клуба по интереси" и ПАСЕ. Но влакът замина и перона отустя. Без Русия Г-8 и ПАСЕ загубиха своето значение и Путин няма намерение да ги реанимира.

18

Джукър

преди 7 години

8 00000000 рубли се равнява на има няма 40лв хахахаха изпадняцииииииии света тръгнали да оправят.

17

Берлин

преди 7 години

Путин гепи и с гъ3ъ си, а Борисов гледа и подражава. :D

16

Анонимен

преди 7 години

Тръмп наследява и увеличава богатството на баща си Фред Тръмп. Затова и се отказа от 400 000 US годишна заплата.А Путин забогатява със собствения си труд. И с този на стадото крепостни овце.

15

фсб

преди 7 години

то путин реално взима най-много от всички най-вероятно. Сигурно е и най-богатия човек, но няма как да го разберем. То и Боко има милярди, къде иначе изтичат тея пари....

14

Анонимен

преди 7 години

краварчетата се развонтяха - на умиране са

13

Реалист

преди 7 години

Не се карайте. Всеки президент взима толкова ,колкото е заслужил. Сащ най-великата държава с най -скъпо платен президент. България най-бедната в ЕС ,президента с 9 000 лв. заплата . Русия , едва девета. Ами и БВП на Русия е далеч под девето място.

12

Свободен българин

преди 7 години

До Анонимен1 - "Путин е един пример за съвестен политик" - само където е самодържец, но това няма значение. В Русия не може да вирее демокрацията, нали?

11

Анонимен

преди 7 години

кремълското чудовище Жужилин всяка вечер събира хероина по бюрото с кредитната си карта за 40 милирада евро и шмърка гледайки CNN....---Ох, голяма мъка, мъка има по света. И големи фантазии.

10

до4

преди 7 години

при 200лв пенсия, 10 хил малко ли ти се виждат?

9

До примат-стамат

преди 7 години

кво ти бърка бойко в заднима па на тебе , взема колкото другите 240 лапачи

8

Анонимен

преди 7 години

Какво означава - официални данни? Други данни има ли?

7

Наблюдаващ

преди 7 години

Гледам карето на статията на челото на заглавната страница - "Власт и пари", а в него, естествено кой - Путин, естествено. Влизам в статията и чета... кой бил начело обаче - Обама...Аман от промиване на мозъци.

6

до 4

преди 7 години

Нашия Президент взима по 9285 лв месечна заплата или 61 хил долара годишно.Доста под заплатите на тези от снимките.

5

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

На Путин и 1 000 000 000 да му е заплатата пак няма да е достатъчно.Той направи за ||Русия това, което преди 10-15 години се смяташе за невъзможно.Затова руснаците го обожават. Затова искат 4-ти мандат за него.И не само руснаците.Путин е образец за лидер и държавник в световен мащаб.А, милиарди хора по света го харесват.Господ здраве да му дава !Що се отнася до Тръмп - чест му прави, че се отказва от президентската заплата. Явно САЩ ще имат силен президент през следващите 5 години.

4

Анонимен

преди 7 години

Путин не разчита на заплата, а на търговия с "виолончела" !

3

РОССИЯ

преди 7 години

путин доказа че е патриот искам да знам колко получава нашият президент и премиер моля за съдействие прадарително благодаря

2

Стамат

преди 7 години

Кажете сега как Бойко работи за без пари, да го пооплачем...

1

Анонимен

преди 7 години

Путин е един пример за съвестен политик