115

отвратен

преди 7 години

Кунева може да отчете: - разсипа РБ с тоталитарното си поведение, усвоено от Велко Вълкановата й служебна школа - разпъти всичко читаво от РБ и Гражданския съвет, за да не засенчват нищоговоренето й - поради организационна некадърност Бойко й отне водещата роля за Бг председателството на ЕС - Външно министерство пропищя от безумните й изисквания към дипломатите и т.н.

114

Tret

преди 7 години

А какво става с господин Митов и компания.....!!!Къде отиваме на мандатче...няма го никакъв? Защо? Трудно ли се намират международни неправителствени харнилки !??

113

Анонимен

преди 7 години

не мисля, че оставката беше правилно решение, но само заради разкарването на Москов "очите" и Куневица си заслужава

112

петолъчка

преди 7 години

В ГЕРБ са по турци от ходжата седнали да ми говорят за ДПС!!!

111

Еврофондове

преди 7 години

Тука един ми говори, че Борисов построил всичко с пари от Европа. А защо уважаеми червени *** не кажете, че на Станишев два пъти му спряха европарите? Т.е. който работи съвестно за него има пари, а за БСП, които хвърлиха 5 млрд . за Цанков Канмък има червен картон от Брюксел.

110

Анонимен

преди 7 години

И кои точно магистрали е построил Станишев, изброй ми ги?

109

Анонимен

преди 7 години

А защо лъжехте преди изборите тези в Харманли, че приоритет на Радев щели да имигрантите?

108

Отговор

преди 7 години

В ГЕРБ не е имало на практика грешки които да водят до оставка. За разлика от ГЕРБ БСП три пъти фалира България, КТБ, Орешарски спря Южен Поток и т.н.

107

Анонимен

преди 7 години

СЕГА БОРИСОВ ДА ЩЕ ДА СИ ПРИБЕРЕ И ВСИЧКИ ОТ ВСС ДЕТО МУ СТАНАХА НА КРАК ДА МУ КОЗИРУВАТ ,ЗАЕДНО С ЦАЦАРОВ !

106

Фен на бсп

преди 7 години

Да пускаш един фалшив фен на бсп! И готово! Кражба на ник! Супер!

105

Фен на бсп

преди 7 години

Въпрос имам към тролята във форума! Ако могат да ми отговорят:В рамките на 5 години къде заради успехи,къде заради грешки в ръководството нашата партия смени 3ма председатели! Въпроса е:Какво првави вашата партия от един ако той си понесе докрай полит.отговорност и си даде ОСТАВКАТА и като председател на ГРОБ!?(ВЪПРОСА Е РИРОРИЧЕН)

104

Анонимен

преди 7 години

Главна прокуратура е повдигнала обвинениуе срещу Динко,за насаждане на омраза.Вместо да се занимава с убийците,с корумпирани политици и чиновници,с всякакви други престъпници,те се хванали за Динко,който на най-ниско ниво и с подръчни средства се опитва да защити България и дори и тези,които я предават.Получаваме дезинформация за броя на мигрантите,всъщност никой не знае колко са.Въпреки споразумението за реадмисия никой не ги връща обратно.Нац. предатели ни управляват,а защитниците-в затвора.

103

Фен на бсп

преди 7 години

Накратко: туй дето трябваше да сторим с камъни го сторихме с бюлетини! Но късно!Днес стачкуват учени, Младостци и Пирдопци(Закриват им болницата) но късно. В Бг тепърва почват блокадите от стабилното управление! На ръчна пред протеста държат полицаи,военни,лекари и учители! ПАРИТЕ ИМ ГИ НЯМА, А И ЗАЕМИТЕ СА ВЕЧЕ ИЗТЕГЛЕНИ!Лентичките са запазени за един,а протестите за друг след него! ТАКА ЛИ!?

102

Анонимен

преди 7 години

В момента жителите на кв."Младост" отново протестират заради нов строеж върху градинка.Забележете;Разрешението е издадено през м.юли,т.е.от г-жа Фъндъкова.Госпожата да си ходи,защото с нейно съгласие бяха направени много простотии.Учените от БАН поротестират на жълтите павета срещу мизерните заплати от 400 лв.гарантирани от ГЕРБ и в новия бюджет.Това правителство е вредно за България и колкото по-скоро си отиде толкова по-добре за народа.НИКОГА повече ГЕРБ!

101

ГРЪБ

преди 7 години

Не се радвайте! Няма да си ода дори когато си ида! Оставил съм ви наследство дори внуците ви да ме поменават! Аре Чао!

100

Петолъчка

преди 7 години

Плвевнелиев от снощи в бтв новините невероятен коментар направи и анализ на картината на Златьо Бояджиея"ГОВЕДАРИ"!Като я съзерцавали с Бойко като му идвал на гости казвал че говедата тва е народа! А Бойко шеговито питал:Ми говедарите КОИ са!?Омръзна ли ви да сте ***!? Щото говедата ги водят *** заколение обикновенно!!!

99

До 107-мия

преди 7 години

До Анонимен За глупостта ти цяр няма.Да влизам в спор с теб е излишно...Забравил ли си,че Хилари пристигна и за минути спря Южен поток"? Кой спря проекта "Белене"? Дано никога повече България не стига дъното,както при Борисов.Изтърбуши и разпродаде България на парче,при това на чужденци,спазвайки заповедите на ЕС и НАТО! НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ и БОРИСОВ!!!!!!!!

98

Петолъчка

преди 7 години

Аз направо си се чудя как е успяла без Боце тая държава да съществува 1300 години и да мине през турското "присъствие"! И сега как ще я кара за напред!?

97

Анонимен

преди 7 години

Кога ще се изплати " Цанков камък " за да стане печеливш ? След сто години ? Тогава , като се изплати и не се е разрушил може, евентуално , ако не го източат с менте фактури може да е на печалба.

96

Горкият ти,

преди 7 години

Радев си има други приоритети.Първо,държавните интереси,жизнения стандарт,тъй щото си отядохме на асфалт.Следва ли националните интереси,ще си го изберем и за втори мандат. А Борисов ще рови като къртица да го провали.