8

коко

преди 7 години

Гледах едно изказване на Тръмп,пуснато в социалните мрежи.Изказването го няма в т.нар. официални медии.В него Тръмп каза директно,че всичко направено от САЩ в Ирак,Либия,Египед,Сирия е грешка.Каза,че е грешка въоръжаването на т.нар. опозиция в Сирия.Ако политиката му е в този аспект,значи скоро проблема в Сирия ще бъде решен.

7

хахаха

преди 7 години

Потрива ръце с на Путин кочана между тях.

6

Амин

преди 7 години

Дано най после настане мир в тази изтерзана и упостошена от войната Сирия....

5

Паметлив

преди 7 години

Трумп-съюзник на Асад?Що за глупости!Най-първо Америка никога не признава грешки или поражения,дори да са очевидни,който и да е президент!Това,което може да очакваме от Тръмп е да преоцени ползите/вредите от американската намеса и да я оптимизира,като се откаже от неизпълнимите и скъпоструващи цели-т.е. подход на бизнесмен!САЩ са в нелоша позиция и могат да постигнат контрол върху 2/3 от Сирия-хич не е малко!Е, изтървават крайбрежието,но там си има друг господар,който няма как да бъде изместен!

4

до анонимните

преди 7 години

Потрива, как няма да потрива ръце, пак ще ще си пазарува луксозно с другарката Асад, я в Париж, я на друго място.

3

Анонимен

преди 7 години

ИД и краварите плачат с горещи, като прясна тор сълзи и скимтят в скута на Вовамузика за ушите ми

2

Циганин

преди 7 години

Статията тъй е написана ,че да манипулира народа .А исината е ,че Асад казва ,че е готов да сътрудничи на САЩ ако Те искат да се борят с терористите ,но не вярва , тъй като САЩ вече 50 години се меси по света и там има лоби коетое по-силно от президента и всичко ще върви по-старият си път .С една дума ,надява се ,но не вярва .

1

Анонимен

преди 7 години

ЩО ДА НЕ МОЖЕ. ТРЪМП ЩЕ ПОИЗТРЕПЕ ТЕРОРИСТИТЕ И ЩЕ ОСТАВИ РУСИЯ ДА СИ ХРАНИ СЪЮЗНИЦИТЕ, АКО ИМА С КАКВО.