91

Анонимен

преди 7 години

СЕГА ТОЗИ ПРЕХВАЛЕН ГЕНЕРАЛ АКО НЕ СИ ПОДАРИ ПОЛОВИНАТА ЗАПЛАТА НА БЕДНИТЕ НА СЪСЕЛЯНИТЕ СИ ДЕТО ИГРАХА ХОРА ЗА МЕН НЯМА НИЩО ХУБАВО ДА ЧАКАМЕ И ОТ НЕГО. НЕ МОЖЕ ТОЙ ДА ЖИВЕЕ С 11000 ЛЕВА ЗАПЛАТА ДОКАТО НЕГОВИТЕ УЧИТЕЛИ РАБОТЯТ ПО ЗА 500 ЛЕВА , ПЕНСИОНИРАНИТЕ УЧИТЕЛИ УМИРАТ ОТ ГЛАД И НЕ САМО УЧИТЕЛИТЕ А ВСИЧКИ РАБОТЕЩИ В БЪЛГАРИЯ. ДА НАПРАВИ ЕДИН *** АНАЛИЗ ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ ТОЛКОВА ГИ МРАЗЯТ ,ДАЛИ НЕ Е ЗАЩОТО СА ТОЛКОВА АЛЧНИ И СМЯТАТ ЧЕ ТЕ МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ В РАЯ А 85 % ОТ НАРОДА В АДА !

90

П.Петров

преди 7 години

Има една много стара приказка:"На младо прасе и нов политик човек не трябва много да се радва, защото не е ясно каква *** ще стане"На нас обикновените хора вече ни остава само да се надяваме, че ген. Радев обича България повече от портфейла си и ще работи за България и българските интереси.Бог да пази България !

89

Анонимен

преди 7 години

Ген.Радев е пич,мъжкар,родолюбец,независим от всички -плюйте го и го мразете,ще си останете жалки,злобни,нещастни пълзящи насекоми,недостойни да се наричате българи.

88

ДонДон

преди 7 години

До АнонименНе ти разбирам шльокавицата.Имаме си Българска азбука!!!

87

ДонДон

преди 7 години

До 38598За 20те заплати се опитах още в неделя да обясня.Г-н генерала сам реши да се възползва от правото си да се пенсионира и държавата да му плати обезпечение, че вече няма да и служи, и съответно няма да получава заплата за това. Сега реши да се върне на държавна служба. Така губи правото на обезпечение.Също така, би трябвало да му се спре пенсията докато е на държавна работа. Неможе едновременно и пенсия, и заплата да получава от държавния бюджет (от данъкоплатците)

86

se

преди 7 години

Честито за новия ни президент.Най после лицето на странат ни ще бъде един напълно нов човек , непокварен от политическата глупост на прехода.Честито на генерал Радев.Честито на г-жа Йотова .Бъдете винаги вярни на България и националните интереси.Упсех.

85

Варненски

преди 7 години

Готин пич!жалко че е червен! Да можеше целия парламент да си подаде оставка,че вече се вмирисаха в парламента,щеше да е най-добре!не ги е срам мръс.....коп....та

84

Анонимен

преди 7 години

До АнонименБорисов е не 10, а 6 години власт, първо. Второ в демокрацията се смята който ходи да гласува че е отчете глас.И трето вие с ДПС с колко процента управлявахте 2014 г.?

83

Уйчо

преди 7 години

Е..ал съм му м.. йката на този живот.. зарязвам жената и ставам пилот...

82

Анонимен

преди 7 години

Raadev e izbran s mnogo silnata podkrepa na Cecka Ca4eva koito taino mu e dokarala ot Pleven dva tira s nad 800 000 biuletini otbeliazani s krst4e v/u nomer 13.taka 4e mnogo da ne go hokat 4oveko- GERB i tuka zarabotiha za po edna pensiika!Otdelno Cecka e izrazila saglasie da si kaje koi ot dvamata ii roditeli e predal dedo ii Ca4ko na MVR-Ba4varova. Koeto kato nistyo ste ia izstrelia kato nai-gorest kandidat za posta Ministr Predsedatel

81

Анонимен

преди 7 години

*** маргаритко, а борисов с колко процента е на власт вече 10 години ???Няма и 30.

80

Анонимен

преди 7 години

До бай иванРуските МиГ-ове няма как да нямат убийствено скъпа поддръжка. При ресурс на нов двигател 300 хилави часа няма как да стане. Добави и тлъстите комисионни за руснаците и стой та гледай!!! Докато Радев е президент нови самолети няма да имаме, гаранция!! Ще го въртят, ще го сучат..........Накрая руснаците ще лапат пари за негодните си недоносчета и протежетата им български също.

79

1

преди 7 години

До Долу Радев! тиквата си я подаде.

78

хибриден атакист

преди 7 години

Кой всъщност е Радев?? "Летец изтребител" направил два лупинга на авиошоу с посмешището на военната авиация МиГ-29.......В сравнение с пилотите-"шоумени" на САЩ, Великобритания, Франция и проче е просто един първокласник!! И да попитам:1. В колко военни мисии е участвал великия ни генерал???2. Той е "за" нов самолет или да наливаме една каца бе дъно в онова желязо МиГ -293. Какво мисли за непрестанните руски провокации близо до нашата граница?4. Мисли ли, че МиГ -29 е = на Грипен?

77

Маргарит

преди 7 години

До МагиБългарският народ не е избирал Радев, защото избирателната активност беше под 50 %, т.е. е нелегитимен.

76

бай иван

преди 7 години

справка Уикипедия Радев на какво е бил шеф (българските ВВС днес) и какво е подписвал (ремонти, поддръжка):"Руските МиГ-ове и Су-та имат и разорително скъпа поддръжка един час полет с тях струва над 50 хиляди лева, а за подготовката на всеки пилот отиват между 10 и 20 милиона лева. От 12-те закупени преди време нови вертолети Кугър към 2013 г. летят само два, тъй като липсват средства за инспекция на останалите десет машини. От 6-те съветски бойни вертолета Ми-24 нито един не е годен за по

75

Долу Радев!

преди 7 години

Радев, ОСТАВКА!

74

Анонимен

преди 7 години

Накрая какво се оказа, че вашият Радев не е бил никакъв летец, а обикновен крадец на гориво от летището.

73

Маги

преди 7 години

До Анонимен И от 240 000 от ГЕРБ, 80 000 от Магарешки, 140 000 от Обединените патриоти и т.н. Ами той ви го каза, че е зависим от българския народ. Още нещо?

72

Маги

преди 7 години

До Анонимен Ами той освободи мястото. Можеш да го заместиш. После сподели.