48

Мунчо

преди 7 години

На "крива ракета Космоса и е крив", а на крива Германия, Америка....

47

Анонимен

преди 7 години

само приказките на тръмп за марин льо пен стигат меркелката да напълни гащите ит страх.а тръмп и путин могат да откликнат на източните немци които си искат ново гдр

46

Анонимен

преди 7 години

Изкуфяващата бабичка да прочете какво пише на фасадата на Райхстага и хубаво да се замисли защо е канцлер на Германия.

45

Циник до бг

преди 7 години

Алооо...хубаво, и препоръчително е....преди да се "изд*рискаш" във форума - да прочетеш какво пишат колегите ти! Така няма да ти се налага да ставаш за смях! ЕС от хубава идея - благодарение на Меркел , Юнкерс...и & се превърна в мракобесен апарат - газещ правата и интересите на собствените си граждани! Пилеещ милиарди от данъците им за да храни смъртните им врагове! Милионнни Орди от средновековни диваци газят , и тъпчат Европа...културата, и традициите и!

44

Дедо

преди 7 години

Бе тая жива ли е, нещо не чуваме напоследък за простотиите и ? Щото след като изпълни поръките на господарите си, може да се случи всичко...

43

Факт

преди 7 години

Германия-без Меркел и край на проблема!

42

началото на края

преди 7 години

Крайно време е баба Ангела да бъде пратена при нейната приятелка Хитлъри - на бунището на историята! А защо не и в пандиза?

41

Анонимен

преди 7 години

Окупационната зона остана без окупанти. Това е драма.

40

АНОНИМЕН

преди 7 години

Щом тази бабка е най- добрия лидер на Европа според еврогейаатлантиците разбира се по - добре разтурване на целия ЕС и България няма място там. Най- добрия евро лидер без каквото и да е съмнение е Путин. Такива *** като Меркел, Оланд, Борисов и Плевела са максимум още година и хората В Европа ще ги насметат. Бъдещето е на политици патриоти като Путин, Орбан, Мари льо Пен , Сидеров и Каракачанов.Щом Англия каза майната на този ЕС за какво говорим?

39

Анонимен

преди 7 години

*** креатури из Европа са в шок, защото виждат как плановете им отиват на кино и как една по една биват "отстреляни" политически. Идеята им за световно господство и робство над народите на Европа си отива бързо и безвъзвратно и те са в шок и ужас.

38

Анонимен

преди 7 години

Меркел - мръсната продажница на Европа, слуга на клана Калерги, който прокарва идеите за унищожение на Европа и хомогенизирането и в една безвоелва, анационална, лесно контролируема от глобално правителство маса. Щом тази противна, продажна бабишкера е в Шок от избора на Тръмп, да се маха, да слиза от политическата сцена или ще бъде изритана като другата пепелянка - Килъри. Тогава Европа ще си отдъхне.

37

Анонимен

преди 7 години

Меркел и останалите тикви в партията й са в шок! Германците и те като нас, се надяват някой да ги избави от некадърните политици.

36

бг

преди 7 години

Задава се омразата а това значи край на европейските ценности което води към война.Чак тогава ще оцените това велико създание ЕС.Но ще бъде късно.

35

Ангел

преди 7 години

Сега остава да изберат и Хофер в Австрия и съвсем ще се опули.Немците трябва да я съдят за измяна тази!

34

Анонимен

преди 7 години

Поправка - Меркел и други европейски "лидери" (марионетки) не са в шок както от няколко дни се твърди пресата в целия свят. Те изпитват страх и ужас от неизвестното си бъдеще , страх от това което сътвориха с Европа, и най вече страх от справедливо наказание за деянията си, страх за кожата и животеца си.

33

Циник

преди 7 години

Направих си труда, да изчета всички коментари...99% са супер точни, и много показателни - горе-долу същите са и в немското интернет пространство! Тазе стара чанта предаде - татковина...всичко мило, и драго! В стремежа си да пропълзи колкото се може по-дълбоко в задните части на Обама стана клетвопрестъпничка...наруши куп закони на Германия , и ЕС! Смея да твърдя , че нанесе на Германия, и Европа по-големи щети от Хитлер, Мусолини,Чингиз хан, и османското нашествие! Щети необратими, и грозни!

32

До кретена 1+1=3

преди 7 години

До АнонименЯ,вземи да учиш българска граматика..че си много ***! Може и да можеш да смяташ,но си много неграмотен!

31

маиор томчев

преди 7 години

Малките деца не знаят че национализма и расизма срещу малцинствата,хората с друга религия и сексуална ориентация е буйствал най вече в Германия.Никой не е избил повече хора от германците на тази основа.Най великия националист и расист в историята е германец-Хитлер.Но заради неговите идеи са измрели милиони германци,държавата е разделена,окупирана и години наред е бедствала.Германците си научиха урока,този път някой друг ще изяде сопата.

30

маиор томчев

преди 7 години

Някой да е видял германка да простутира в Русия или Европа за 10-20 евро,едва ли.Някой да е виждал рускини да простутуират в Германия и Европа за 20 евро,пълно е със тях.Така се грижи великия лидер и мъж Путин за своите руснаци,при положение че е лидер на най голямата и богата на суровини държава в целия свят.Как е възможно това,никой не може да си обесни.

29

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10

преди 7 години

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10, 11 , 12 !!! 0сега сме на третата удивителна, аи честит 8 март драги абитюренти