32

Анонимен

преди 7 години

До мачеОсобено чисто нови С-400

31

Анонимен

преди 7 години

Добре е, че никой не го взима на сериозно

30

Анонимен

преди 7 години

До 30Американските *** се купуват не защото някой ще лети на тях, а защото вместо да ги изхвърлят на *** за американците е по-добре да вземат едни пари за тях. И понеже си имат марионетки в българското управление, въобще не е трудно чрез тях да прокарат сделката. Васални държавици като България се ползват като дойни крави. Защо мислиш Щатите имат такъв стандарт - те ограбват откъдето каквото могат. България може и да е малка, но като опоскат десетки такива държавици, сумата е сериозна

29

Анонимен

преди 7 години

Истината е,че главната заслуга си е на самия РадевНа второ място-на Корнелия Нинова,че заложи на правилния избор.На трето място на Бойко Борисов,че предложи неизбираема кандидатура,на четвърто място-на ГЕРБ за цялостната убийствена политика и на пето място на Ненчев,че го принуди да напусне.И отзад напред да ги смятате,пак няма да сгрешите.

28

До 189

преди 7 години

А се купуват американски *** 4-та употреба,на висока цена.Кой ще посмее да литне на тях?

27

Анонимен

преди 7 години

Може и да има заслуга за победата на Радев, но все пак основната заслуга за това е на Цецка Цачева. Просто недоумявам защо на пресконференцията Корнелия Нинова не отправи специална благодарност към Цецка Цачева и Бойко Борисов. Ако някой наистина е направил много за да спечели Румен Радев, това са именно те.

26

Лисугеров

преди 7 години

Много ми е интересно как "БУКЕТА", така му викат, защото си е присадал коса, ще трябва да козирува на генерала!

25

До 21

преди 7 години

Не забравяй,че това за което говориш е в ръцете на главния прокурор,а както знаем,те си го избраха.А той ходи на крака при ББ за да се отчита.Така че не споделям твоя оптимизъм.Трябва цялата съдебна система да се обърне нагоре с главата,но кой да го направи.

24

Анонимен

преди 7 години

Ще,ще....Всичките ви обещания са в бъдеще неопределено време.Имаш не само пръст,десет пръста за победата на ген.Радев.Ако не го беше предизвикал да си подаде оставката,сега щеше спокойно да си живуркаш и да обещаваш "ще,ще"...

23

радо

преди 7 години

има разбира се!!по-*** министри от данчо и ненчо не имало никога нито в българия нито в света. *** би спечелила срещу тях.

22

Мънго Джери

преди 7 години

Определено е допринесъл! На неговия "фон" и най-обикновен редник може да стане президент! По-голямо недоразумение от него в армията не се помни.....

21

fripp

преди 7 години

После излезе Радев да обяснява на тоя мазен бюрек, че един самолет може и 8 двигателя да има, ама пак няма да лети, ако няма кой да му достави колесник или резервни части. *** никой не го послуша и знаем какво стана после. И пак ши им се размине на такива като тоя л.ьохман тлъст.

20

....................

преди 7 години

Сега пък Ненчев виновен...

19

Кукловодът

преди 7 години

БСП има уникален шанс . Шанс който е едно на 1000000 Сега трбва да направтя всичко възможно да вкарат този в панделата . Така хем ще покажат че някой като се одриска ще го чака пандела , хем ще покажат на ЕС че и ние вкарваме в затвора министри . просто от правителстовто на Боко има 2-3 дето са за затвора като по учебник , но този просто си е за ЗАТВОРА като стой та гледай . Не трбва да се изпуска този златен шанс .

18

Анонимен

преди 7 години

Ми, Ненчеф, имаш пръст, брато!Само като те погледна иведнага тичам да гласувам за Радев.

17

fripp

преди 7 години

Паметта ни не е чак толкова къса. Миналата година при БоРизова ей тоя тутманик каза, че не можем да дадем двигателите на руснаците, щото нямало да ни ги върнат. Твърдеше, че искали 1,6 млн.евро на парче, а сега излизат по 2,2 млн.евро. бройката. Той е същото тамагочи като шефа си - управлявана дистанционно кукла за евтини забавления.

16

Анонимен

преди 7 години

Ушaнките нещо пак са се превъзбудили. Руски *** няма да се купуват - факт!

15

маче

преди 7 години

Трябва да се купят чисто нови СУ-35, Т-90,С-400 и т.н. Чисто нови....не 2-3 ръка...

14

сиромах

преди 7 години

До айде стига!Прав си братле за това,че радев като командуващ ВВС трябваше не само да мрънка ами трябваше да даде команда на цялата летяща авиация да се натовари със цялото възможно джепане и да го стовари върху онези сгради от където няма един свестен и мисъл в перспектива!Говоря за парламента,мин съвет и презид!!!

13

Анонимен

преди 7 години

Ненчев мазниш се не мазниш мандалот хлопна изтърва кокала . Много е лошо да изгубиш голямата пара. Оставката е подадена кражбите да спрат за да няма тояга.