93

Към артиска

преди 7 години

Нищо няма да оповестят!Караянчева е закриляна от Цветанов.На партийните структури се извиват ръцете,въпреки,че има поне десет човека,коита са много по-кадърни и човечни от въпросната "дама".Просто повтаряме старата,но сигурна методика на болшевиките.Не е за вярване подобен партиен подход,подобно партийно строителство в 21 век.

92

Артистка

преди 7 години

Чакаме публичното оповестяване за ситуацията в Кърджали!Страх и беззаконие,гьонсуратлък и отмъстителност,*** и мнителна-това е Цвета Караянчева,късокраката ямболска ***,която се изживява като царица.

91

Анонимен

преди 7 години

Как живеят и управляват истинските и уважавани ръководители, а не маркучлиите, престъпниците,търтеите,тарикатите,некадърниците,дондурканите и обиковените пед-ераси -през гугъла: "Как Реально Живет Рамзан Кадыров"

90

Shark

преди 7 години

Фъндъкова, наивна ли си, или говориш угоднически. Или и двете! Борисов доказа тъкмо обратното - ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА НОСИ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ. ЕДИН ОТГОВОРЕН ПОЛИТИК БИ НАМЕРИЛ ПОДХОД И НАЧИН ДА СЕ СРАБОТИ С ВСЕКИ ИЗБРАН ЗА ПРЕЗИДЕНТ, СЛЕД КАТО ТОВА Е ВОЛЯТА НА НАРОДА. РАЗБИРАШ ЛИ ФЪНДИ?! ТОЗИ ХОД Е БЯГСТВО ОТ ОТГОВОРНОСТ. И НЕ НИ ПРОБУТВАЙТЕ ТЕЯ, ГЕРБ СИ ЗАМИНАВА!

89

Анонимен

преди 7 години

Тъкмо напротив,бяга от отговорност и оставката го доказа.Чака изборите да го избират пак иска.

88

Анонимен

преди 7 години

До ОК че нямам спестениДа беше повторил поне втори клас, преди да напуснеш училището. Чувства се непознаване на буквите.

87

Тъп,та тъп

преди 7 години

Отдавна се чудя, тази жена толкова ли заблудена, има вид на интелигентна, ама такова залитане към гробарите, направо недоумявам?

86

ОК че нямам спестени

преди 7 години

Коя ли банка ще гръвне сега под зоркия поглен на Опустошарски и сие?!

85

икономист

преди 7 години

Борисов ви го каза директно,че щом не искате той да върне дълговете тогава ще ви остави вас да се оправяте.Искахте толкова много оставката му, то я. Ама ако можело и да си върне дълговете.Е, не може и двете!

84

Анонимен

преди 7 години

Отговорното е да си изкараш мандата (назначението, отговорността). А да вземеш 16 милиарда дълг и да изчезнеш не е много отговорно.---------Ама чакай малко, червен ***, нали се скъсвате да плюете Борисов и всяка втора дума ви е оставка. Ето то ви послуша, сега се оправяйте с този външен дълг, който между другото още 2017 щеше да е повечето погасен, понеже сега икономиката ни е с 3, 5 % ръст.Ама като дойдете вие сега от БСП и ДПС и за миг ръстът ще стане като при Орешарски - минус 2, 3 %!

83

Анонимен

преди 7 години

До !!!!!!!Което не му пречи да бъде руски агент и предател. А и едва ли е единственият военен изкарал тази академия, най-вероятно и много други са я изкарали.

82

Анонимен

преди 7 години

Милко, ако беше по-умен ще знаеш че в интернет няма нищо анонимно. Анонимно е само за неграмотни като теб.

81

Анонимен

преди 7 години

Отговорното е да си изкараш мандата (назначението, отговорността). А да вземеш 16 милиарда дълг и да изчезнеш не е много отговорно.

80

Милко Великов

преди 7 години

Много умници ама анонимни!Няма по страхлив от ***! Анонимен така за всеки случай......

79

амин

преди 7 години

Двукратния Премиер на България отново отреагира достойно и отговорно.пожелаваме да е жив и здрав и да реди скоро и кабинет Борисов3

78

Анонимен

преди 7 години

Борисов първо да върне 16-те милиарда дълг и тогава да си ходи, лицемер.

77

Анонимен

преди 7 години

Тази ли безлична личност ще дава оценки, какво е отговорност и какво не.Проста, крадлива селяндурка, както казват по нейния край. Съсипа и окраде София. Да си ходи в Камерун, (така казвахме на Самоков като войници) - градът на 3-те "К" - камъни, картофи и ку*ви!! Яе се подиграва с нас: Тиквата банкянска знаела да носи отговорност. НАЙ-БЕЗОТГОВОРНИЯТ НАГЛЕЦ !!

76

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова още малко милиардерка ще я изкарата тооолкова била откраднала..Веднага след Бил Гейтс е тя :D ама вие бяхте ли там, видяхте ли..приказки..приказки...Те червените мислят, че щом те крадат всички другите са така..

75

Анонимен

преди 7 години

Фирмата герб трябва да се разследва от прокуратурата за източването на европроектите и фъндъчката да я видим как е актувала.

74

Анонимен

преди 7 години

икономист, с такива като тебе няма значение кой е на власт. Икономиката пропада.