76

Анонимен

преди 7 години

До имигрантЗащо говориш от името на народа?

75

имигрант

преди 7 години

Не унивайте, драги сънародници. Много акоро идват избори и ше покажем на света, че българите сме прозападно, а не проруски настроени. За съжаление светът разтълкува грешно нашите мотови да изберем Радев. На практика ние гласувахме не за Радев, а по скоро против Борисов. Комунистите в България се възползваха от истуацията, но скоро, ще им покажем вратата!

74

оф

преди 7 години

Какъв русофилски вятър?Европа поднови санкциите срещу Русия.Ай стига са пищяли като ощипани булки!

73

Анонимен

преди 7 години

на ти булка Спасов ден

72

Атлас

преди 7 години

Русия е изолирана,Русия е изолирана,Русия е изолиранаааааа-нали така разправяха Обамата и Меркелица-егати изолацията :)

71

Йори

преди 7 години

Корнелия си е направила много добре популистката сметка, предлагайки прогресивен данък. Това няма да се приеме нито от фирмите, нито от хората, еле пък чуждите инвеститори. И понеже е сигурна, че ще бъде отхвърлено, после ще се бие в гърдите и ще вика: Аз исках да го направим, щото сме социална партия, ама на... Само дето дипломатично ще пропусне факта, че е шеф на тази партия с подкрепата именно на хората на едрия бизнес в БСП, които най-малко имат интерес от прогресивен данък.

70

Анонимен

преди 7 години

намирисва ми на краварски изцепки, не знам в кой момент ще взема сопата

69

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на Европа е главно в това, че се живее извън реалността. Дори в българските избори те не видяха какво точно се случи. Българите отхвърлиха една негодна кандидатура. Не може за всеки провал да се обвинява дългата ръка на Москва. Това е просто отказ да се мисли. Ако в Европа продължават с идиотщините, наистина хората ще обърнат поглед на изток, но за това заслугата няма да е на Москва, а на Брюксел.

68

до 97

преди 7 години

да, ще ти ореже бюджета ако взимаш 5-10000лв заплата на месец. Поинтересувай се какво е прогресивен данък и тогава гербераствай....

67

98

преди 7 години

Какви семейни бюджети ще ореже прогресивния данък, бе "икономисте"? Плоският данък беше въведен със влизането ни в ЕС, за да привлечем инвеститори. Не ни се получи. Време е да се махне и замени с прогресивен. Няма как този, който печели милиони да плаща данък 10%, колкото плаща и магазинера, който едва си изхранва семейството с жалките си доходи. По-справедливо предложение не съм чувал отдавна.

66

Петков

преди 7 години

Когато господ иска да накаже някого, най-напред му взима акъла.Тръгнали да харесват русия и путин, абдали с абдали.Ами най-напред им погледнете стандарта - руснаците имат значително по-нисък стандарт от нас българите,а България е най-бедна в ЕС.Що се отнася до някаква свобода,демокрация,права на личността и пр. за такива неща 90% от руснаците не подозират дори че съществуват.А Русия е най-голямата и с най-големи ресурси държава.Явно управлението там не е читаво,щом народа е беден

65

Анонимен

преди 7 години

Не "кандидатката на еврофилите", а "кандидатката на глупофилите". Не може да извадиш една кандидатура на откровено елементарна и примитивна персона, като Цачева, която единствено е удобна на Борисов с това, че щеше да е като чучел.о на поста и да изпълнява каквото й кажат и в същото време да твърдиш, че разделителната линия била между русофили и еврофили. Българите гласуваха против тъпотията. Ако беше Фандъкова например, тя щеше да спечели.

64

5

преди 7 години

БСП, която издигна Радев за президент настоява за въвеждане на прогресивен данък.Нали си давате сметка, че това ще ореже значително семейните бюджети.Честито на всички умници, които гласуваха за "социалния президент", подкрепен от "социалната партия" БСП.

63

Алоо, ЕС!?

преди 7 години

Ами така е защото сте заспали дълбок сън! Проспахте последните 10 години! Като си затваряте очите за това и онова, и не реагирате на открити провокации и пропаганда, така се получава! Сега се стреснахте, "ама какво става"! Това става, Путин не спи като вас!

62

Факт

преди 7 години

Смешен плач!Тия още малко и ще изкарат руската пропаганда супер мощна и ефективна!Русия просто се възползва(при това не чак толкоз умело) от напълно неадекватната на новите условия политика в ЕС!Евро бюрокрацията се държи сякаш сме в 90-те години!Новите предизвикателства изискват коренна промяна и отказ от някои традиционни неща,които вече повече пречат,отколкото помагат!Битката е за оцеляване на Европа!Мерките,които предлагат Фараж,Льо Пен,Орбан и прочее,трябва да се осъществят така или иначе!

61

Анонимен

преди 7 години

на кравешки новини ли ми замириса или просто некой се изпусна?!

60

Niki

преди 7 години

Докато не осъзнаят че трябва да защитават интересите на собствените си граждани, а не на американската и арабската *** ще е така.

59

Анонимен

преди 7 години

така и не разбрах тези глупави медии къде видяха че радев е про-руски... това пък са пълни глупости

58

До 77 Плохо

преди 7 години

Пич много си прекалил с дрогата няма ли кой да ти плати за някой платен протест пред парламента та си седнал пред компютъра? Ти голям политически анализатор се оказа, щом за теб продажника Горбачов се оказа добър, а патриота националист Путин- лош. Вземи се гръмни. Вероятно и пияндето Елцин за теб е голям политик. За мен щом САЩ не могат да предизвикват трета световна , защото насреща е Русия и Китай значи Путин си върши перфектно работата.Пий си хапчетатат!!!

57

Анонимен

преди 7 години

Престанете да публикувате глупостии , уважаеми господа .