27

Анонимен

преди 7 години

операторите не лъжат бабите , лъжат ги служителите в офисчетата че освен заплататаим предоставят и проценти за сключените договори.

26

Анонимен

преди 7 години

Колега,защо ти трябва да го съобщаваш неофициално.Като се пише статията директно ...право куме в черните очи.Какво ги криете,кажете ги да знаят хората и никой да не им отваря вратата.Мошенници....

25

всички

преди 7 години

и като стана ясно , че и 3те оператора лъжат бабите, ще има ли наказани от комисията? или и те ще си вдигнат таксите за да покрият глобата?

24

Запознат

преди 7 години

Не се чудете съобщавам Ви го не официално - Теленор е !

23

Марк

преди 7 години

До KokiАз пък съм си много доволен, особено по морето са железни. И не мисля, че ползват роуминг с Мтел. Всички клетки са си още техни.

22

До Анонимен 25

преди 7 години

Вярвам на жената, аз преди няколко години имах много подобен проблем, но с банка. през 2004 г. си взех телефон на изплащане с кредит от ОББ. след внасяне на последнтата вноска от ОББ казаха, че всичко е платено. През 2010 г. опитах да изтегля потребителски кредит, но се оказах в списъка на лошите кредитополучатели, защото последната ми вноска към ОББ е била застъпила текущия месец и съм натрупала 19 стотинки за обслужване на сметката. През 2010 пратих близо 250 лв наказателни лихви

21

Анонимен

преди 7 години

Заглавието - добре, но така поставено изисква и даване на отговор. Къде е отговора?

20

гост

преди 7 години

Закривайте я, тази комисия! Казвате ни неща, които са публична тайна, но какво се предприема след това?! От коментарите се вижда, че и трите оператора го правят! Предприема ли се нещо, или само да отчетем дейност! Закривайте се, няма нужда само от статистика, резултат от вашата работа няма!

19

Всички са долни

преди 7 години

На баба ми която не ползва смартфон а най обикновенна нокийка само за ало-ало и пуснаха без да разбере интернет ммс и някакви други платени приложения от които хал хабер си няма. Като отидох да и плащам сметката се оказа че таксата незнайно как от 6лв е станала 21,99лв....БЕЗ КОМЕНТАР

18

аз

преди 7 години

Я разследвайте МТЕЛ как предлага стационарни телефони за 3,40 такса,а после праща на тези тези телефони СМС-и за участие в игри.И ако не откажеш на СМС-а все едно играеш и сметката нараства 5-6 пъти.

17

Анонимен

преди 7 години

Всички го правят, комисията трябва да се закрие и поеме от икономическа полиция

16

Анонимен

преди 7 години

Все едно да питаш кое ЕРП *** със сметките за ток.

15

а Мтел си ги мамят

преди 7 години

а Мтел ги мамят в офисите им! Не пускайте възрастни хора при тях! Мамят ги целенасочено и след това обясняват, че е недоказуемео! Служителите им са инструктирани така!

14

Do svetnat

преди 7 години

Ако беше си вкарал абонатния номер в е п е й и да си следиш нещата и плащанията нямаше да имаш такъв проблем и щеше да ги видиш тея 60 ст. Понякога неграмотността на хората и наивността им води до кофти последици. Честито баби. Аз влизам сега да си платя тока и водата през нета. Другите нека чакат на опшките в студа. Ади със здраве

13

Koki

преди 7 години

Безкрайно съм възмутен от "качеството" на услугата на МАКС телеком. излъгаха, че постоянно разширяват мрежата си, а всъщност свалят свои клетки и ги заменят с роуминг през някои от клетките на МТЕЛ. Напрактика - през пролетта преместиха клетки от страната към морето и развалиха услугата, сега очаквам от морето да преместят към зимните курорти. Резултат - липса или влошена услуга и ИЗМАМЕНИ КЛИЕНТИ с двегодишни договори!!!

12

Анонимен

преди 7 години

Имам стационарен телефон към Виваком, на който се обаждат предимно измамници. И операторките на телекома, които ме безпокоят редовно да сключа нов договор, защото старият бил изтекъл. Но аз редовно ги пращам от където са дошли и като кажа че ще го закрия, мирясват до следващия месец.

11

Жалко

преди 7 години

Вижте парадокса. Държавата е хванала частна фирма да *** хората и никъде не се посочва името и. Защо? С каква цел се крие? Да не и се прави реклама? Глупасти. Тази информация си е чисто изнудване за печелене на пари от държавен чиновник. Трябва незабавно да се каже коя е компанията, защото в противен случай е престъпление на този служител. Какво става в същност, човечеца пуска информация и си мълчи и иска пари, а хората тук предполагат. А всъщност всички са айдуци. Тъжно, жалко, пошло!

10

светнат

преди 7 години

Мтел е. Бръщолевят и успиват хората по телефона, а после им пращат договори за подпис по спиди. Майка ми бяха я нагласили ама аз я хванах за ръчичка и писмен отказ в близкия магазин на оператора. На хлапето ми, на което се водеше един номер и закрит преди 4 години, дойде писмо от някакъв смотан колектор за дължими 233 лв ?! Като разрових се оказа, че при прекратяване на договора преди 4 години в последствие се появила сума от 60 ( шестдесет ) ст ??!! Та тези 60 ст за 4 години станали 233 лв :))

9

Анонимен

преди 7 години

А какъв е тоя закон за "договор извън работния обект" бе мишоци?? В коя нормална държава се правят договори без документи за самоличност и подписи по телефона?? КОЕ лоби е прокарало такъв закон изобщо? Що не казват кой е оператора или пак корпоративна тайна? Та това е чиста проба телефонна измама! Тия шушумиги от КЗП какво разтягат само приказки от 1001 нощ? Ми ония от ДАНС къде са, потънаха в забрава, спят ли, защо им плащат въобще заплати??

8

Йорданка Русева

преди 7 години

Мтел са, лъжат пенсионерите, като отидеш в офисът им, преди 6 месеца ми се случи.ходих 2 пъти уж да прекратявам договор и да им върна апарата и все всичко е наред, дадоха ми 2 касови бележки и това било всичко... и се оказа 6 месеца по-късно, че няма прекратен договор и на съдия изпълнител сега и пак 2 пъти до офисът им и пари.Толкова пошли ли станаха тия оператори да лъжат 60 годишни хора с по 4.80 сметка на месец?