9

Ggg

преди 7 години

Номер 4, каква градина, какъв Tower Bridge, кво око, кви дървета бе, ***?Ти имаш ли идея кое къде е и какво ще се строи? И кой го наложи и кой е против?И как се наакаха след референдума тия smarty people? А? Не ли?

8

Анонимен

преди 7 години

Ако Брекзит беше толкова хубаво нещо, британците щяха да задействат чл.50 веднага. Сега се ослушват и се чудят как да излязат от батака в който се вкараха. Премиерката им ходи да се унижава в Индия , където и показаха, че не може да искаш без да даваш.

7

Наблюдател

преди 7 години

До Кирил Софийски(7)"Какво ни донесе това освен една магистралаи метро в София ?!?!" - и това е малко според тебе?"Мизерни доходи" - за това си си виновен ти.

6

Кирил Софийски

преди 7 години

Майната им на Британците ! Ама ние какво правиме още в този *** съюз и НАТО ?!?! Какво ни донесе това освен една магистралаи метро в София ?!?! Мизерни доходи и бягство на децата ни от тук .За сметка на това се опитват да ни натресат милиони араби които същите тези Еврогеьове и НАТОВ ци подгониха насам! Хора найдстина ли живеем по-добре ?!?! Само аз ли си мисля ,че е обратното !!!!

5

Анонимен

преди 7 години

Аз ако съм на правителството ще изляза и фалирам държавата и да се видят овцете, колко струват с вота си.

4

Анонимен

преди 7 години

Няма цялостен, защото брексита ще се прави на части. Най-напред Англия и некаде после Уелс. Шотландия и айришите нема да си ходят.

3

Анонимен

преди 7 години

Да!!: ) Това са британците - SMARTY PEOPLE!; )Между другото скоро започва изграждането на голяма градина /парк на Тауър Бридж в Лондон. (до Окото) Ще се казва Garden Bridge .Макар че ще отидат дърветата край Темза което е тъжно. Но това място ще се превърне в нещо приказно като гледка и туристическа атракция, особено лятото. Браво за идеята на лондонската община.

2

Американ

преди 7 години

Брюксел ще ги натиска да си ходят, ще им налага санкции някакви ако се забавят. И ако/като накрая се реши да останат, ще им се наложи всичко с което не са били съгласни до сега. Доверието в тях е разклатено и ситито им ще отпътува за Германия.

1

еделвайс

преди 7 години

Тези играят игрички. Нито вън, нито вътре. Тоест - ще се включват в нещо, което им изнася, и ще отказват онова, което не им изнася. *** така много удобно бе! Как го измислиха само, а?!