33

Анонимен

преди 7 години

За липса на книжка/отнета или изобщо няма -като ги хванат в затвора.

32

Лошо предчувствие

преди 7 години

В предния пост вместо многоточие да се чете "римляните"

31

Лошо предчувствие

преди 7 години

*** масово карат пиши, без книжка,гражданска и технически преглед.Българина и той кара кат ненормален,масово се кара и се говори по телефона, пищят гуми на разни комплексари,пият друсат се и резултата е налице.

30

ля ля

преди 7 години

обвинявам пряко и главно КАТ за липсата на всякакъв контрол по пътищата както трябва да се погнат и хората продължаващи да дават книжки на съграждани без достатъчни умения за да управляват автомобил!

29

Анонимен

преди 7 години

"Масово това ги причинява , неандерталче."И да се оправдаваш и да не се оправдаваш, некадърник си оставаш. За това че си левак не са ти виновни другите, кроманьонче.

28

Анонимен

преди 7 години

Махат кюфтетата в патрулките по кюшетата, и спестените пари от заплати - за камери, скрити и открити.Глобите поне пет пъти нагоре, без възможност за жокери. Спиране от движение на автомобили, отнемане на книжки и тн.И да видиш каква промяна.Щом повечето пишман шофьори могат да спазват правилата в една Гърция, значи друг е проблема и решение има.

27

Анонимен

преди 7 години

Причината е в слабо светещите фарове,най-добре ще е да има промяна в закона и да светим постоянно с ДЪЛГИТЕ светлини.

26

Анонимен

преди 7 години

Повечето се мислят за автомобилни състезатели или, че са в кола със специален режим и се пререждат пред останалите."___-__--_-_--_--_---Това ли причинява ПТП-тата? Аман от некадърници и тъпаччки.Масово това ги причинява , неандерталче.

25

Анонимен

преди 7 години

Защото се купуват шофьорски книжки от неграмотни.Защото санкциите са ниски-вместо да му вземат колата и да го вкарат в затвора,ако кара пиян или дрогиран,за превишена скорост и неправилно изпреварване солена глоба и на поправителен изпит,те го галят с ниски глоби,които понякога не могат и да си приберат+агресията на пътя,за която също няма закон и резултатите са такива-винаги на първо мясо,но само в негативен план.

24

Селянин

преди 7 години

Ми няма никакъв контрол. Пътувам често и си карам както ми дойде или по-точно с колкото може колата. Куките ги знам къде се крият. Отделно и наше село полюция никога през живота си не съм виждал. А отделно медиите свеки ден ни напомнят, че дори да убием някого, най-много на година-две да ни осъдят и то ако имаме предишни провинения...е как да стане другояче??!?!!??

23

Анонимен

преди 7 години

Само абсолютни некъдърници и непригодни за водачи на МПС се оправдават тук с липса глоби, бездействие на КАТ и т.н.На калпава ракета космосът и пречи. Факт е че всеки на който му пречат изброените неща -просто НЕ СТАВА за шофьор. Продайте си колите, другари *** и с парите се возете на таксита. Бакшишите спазват всички правила, а и ще облекчите трафика и подпомогнете малкия и среден бизнес.

22

Анонимен

преди 7 години

Бургазлия и грък шофьор и скиор няма. На тях или КАТ или тротоара или ските им пречат.

21

Гарантирано

преди 7 години

Видими резултати

20

Циник

преди 7 години

Не се притеснявайте.....раждаемоста е катастрофално ниска - само при "биобългарите" защото още се притесняват за бъдещето на децата , които създават.За сметка на това роми, и български тур*чоля се множат като зайци!Първите за социални помощи....а вторите -защото им трябва работна ръка , да ниже тютюна, и гони овците, и козите по баирите!

19

-

преди 7 години

До + Некадърен си. Затова.

18

Анонимен

преди 7 години

Повечето се мислят за автомобилни състезатели или, че са в кола със специален режим и се пререждат пред останалите."___-__--_-_--_--_---Това ли причинява ПТП-тата? Аман от некадърници и тъпаччки.

17

Бесен

преди 7 години

КАТ тотално отсъства, освен да седят на гюме да чакат някой подкуп нищо друго не правят. По София е хаос, току що ремонтиран Цар Симеон, а минаването е на зиг-заг, всеки спрял как му падне, по тротоари, втора лента, на кестерме. Патрулките си минават и нищо, тия *** и да ги няма все тая.

16

+

преди 7 години

До АнонименМен ме удари един 20 годишен *** със старо БМВ, ако беше с ново, можеше и да ме е убил.

15

Анонимен

преди 7 години

Ако хората имаха пари за нови хубави автомобили нямаше да е така. Що не извадите статистика да видите колко са загиналите с автомобили на възраст под пет години.

14

+

преди 7 години

Това е стабилността, за запазването на която трябваше да изберем вуйна Цеца.