134

демократ

преди 7 години

Дугин ама Крим не е ваш..ха.ха

133

Анонимен

преди 7 години

България почервеня, защото в 30% от територията българите ВЕЧЕ са малцинство.свършиха се *** да вярват в свободата и братството на фона на една изчезваща нация, на фона на една разрушена и разграбена за 25 години държаваслепите прогледнаха само тъпите и платените НЕ

132

Анонимен

преди 7 години

Путин да им забрани на такива алкаши кат препият да се изказват.

131

Анонимен

преди 7 години

Милото русофилче, как само пресмята колко хора не харесват раССия. Те и социолози така смятаха, ама накрая грешно се оказа.

130

Анонимен

преди 7 години

хаха, достатъчно е някой луд като дугин да напише нещо и след това всичкото русофоб, което е 3% от населението изпада в някакъв истеричен гърч:)))) Ей, на четете какви гърчове са под мене:))

129

Анонимен

преди 7 години

Луно, луно, земльо македонска...

128

Анонимен

преди 7 години

Ех тоя "руски" Крим, който до 1783г. никога не е бил ... руски.

127

Do 179

преди 7 години

До Анонимен"Богатите"??!!!Това ли ви е проблема на вас- мизерниците и прошлаците алкохолизирани?Че Запада са богати?Ами, че то това винаги е бил проблема на комунисти и болшевики...че са некадърни и са искали да откраднат парите на можещите и имащите.Душите ви са такива- некадърни, завистливи и злобни.

126

Анонимен

преди 7 години

До До 170.....................ама руснаците си го взеха в последния момент, преди пиндосите да се намърдат там!................Една от поредните руски лъжи и манипулации. Къде щяха да се намърдат американците бе пиле шарено? Севастопол бе даден на даден на руснаците за военноморска база до 2042 година. Къде щяха да правят базата? Крим е 27 хил. км. километра. До руската ли? За американците Черно море е блато и никога нямаше да рискуват Трета световна война заради една пиклива база.

125

Анонимен

преди 7 години

Кво НАТО!? НАТО ще се разпадне още в първия ден на една открита конфронтация с Русия. Богатите имат какво да губят и ще напълнят гащите бързо-бързо. Разбойническата банда ще се разбяга като глутница хиени пред лъв.

124

А БРИКС къде е

преди 7 години

Дугин изглежда като ***.Да вземат да си оправят ***, наречена Русия, пък тогава да се изхвърлят.Какво стана с БРИКС ?

123

Анонимен

преди 7 години

България е член на НАТО! В момента в България няма, няма и да има вражески /руски/ бойни единици! Престанете с манипулациите! София е наша - столица на България! некъв руски *** може да си пише къквото си поиска! Няма дискусия, антидържавна пропаганда е това на тоя сайт!

122

Анонимен

преди 7 години

До Боил..................а ако Путин си поиска Аляска ?..."и кво ша правим сега"............Ами това ще бъде последната грешка на жужето. Тръмп ще развее знамето със звездите над Кремъл. Това е!

121

Анонимен

преди 7 години

До БългаринБългарите не сме руски слуги за да искаме да бъдем напред с "братска" Русия. Руофилите от петата колона ако искате може и да се преселите в истинската си родина, но ние българите категорично сме европейци и желаем да останем в Европа.

120

броилкопеков

преди 7 години

Какво ще прави Путин в Аляска-перални ,телевизори,дрехи или пустиня,но ледена!Ще ги върне в ледената епоха!

119

анализатор

преди 7 години

Тръмп само привидно е на страната на Путин, всъщност ще разкаже играта на тоя гном :))

118

Боил

преди 7 години

До Някой Некадърник Наш,а ако Путин си поиска Аляска ? Както е казал класикът от КАТ "и кво ша правим сега"

117

наш

преди 7 години

Наш,наш, наш-руснаците много обичат тази дума.Мислеха си ,че и света е техен,а то какво излезе?Кога ли ще могат да кажат-нашата кола,нашия телевизор,нашия компютър,нашия хладилник,нашата пералня,за изброявам ли още-(имам в предвид руски).Моето мнение е Никога!Да но Крим е наш! Голям праз!

116

ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ

преди 7 години

МОСКВА Е ФИНЛАНДСКА..КАРЕЛИЯ СЪЩО..КОМИ СЪЩО--МОРДОВИЯ Е НА УГРО-УГОРИТЕ (ПЛЕМЕ КАТО УНГАРЦИТЕ).. САХА-ЯКУТИЯ Е НА ЯКУТИТЕ..БУРЯТИЯ Е НА БУРЯТИТЕ.ЧУКОТКА НА ЧУКЧИТЕ. САХАЛИН И КУРИЛОТЕ - НА ЯПОНИЯ..ПРИМОРСКИЯ РАЙИОН - НА КИТАЙ, ПО ЛИНИЯТА НА РЕКА АМУР, ОТ ГОРНОТО ТЕЧЕНИЕ .ВОЛГА И КАМА = НА ТАТАРИТЕ...БАШКИРТОСТАН - НА БАШКИРИТЕ..ЧУВАШИЯ - ЧУВАШЛАР, ЧЕРКЕЗИЯ, КАБАРДИНО-БЪЛГАРИЯ - НА ИСТИНСКИТЕ ТЮРКО-БЪЛГАРИ.ЧЕЧЕНИЯ - НА ИЧКЕРИТЕ.

115

цар Симеон

преди 7 години

Много комплексарско изказване. На руснаците проблема им е че искат да са номер едно, но никога не са били и никога няма да бъдат и това ги изяжда отвътре. България когато е била Велика тези още не са били държава дори, Тръмп като разкаже играта на Сорос пак ще бъдем велики.