79

Николай

преди 7 години

Взеха да въртят гъзовете псевдо патриотите,защо ли си мисля,че тази дума трябва да означава нещо.Каракачанов след парвия тур на изборите каза,че са готови за избори,сега какво стана.Бях повярвал в тях,но това,което виждам,ме убеждава,че са поредната шайка желаеща облаги от власта.

78

Анонимен

преди 7 години

Всичко което се строи от Борисов веднага след това има нужда от ремонт.Просто строителството е лесен начин да се краде от нас.Увеличи държавния дълг с 16млрд.и изобщо не се вижда къде са тия пари.Корупция и калинки навсякъде.Застрояване и поголовна сеч на българската гора.Хиляди напускат страната.Който харесва това или е в далаверата,или страда от Стокхолмския синдром!

77

Ха

преди 7 години

Мило каракачанче, всеки те усеща на кьде биеш с желанието за вдигането на пенсиите! Ти по добре си признай колко ти даде Боцко за да не го плуеш храчиш?

76

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно е точен Каракачанов. Това са преки президентски избори. Борисов трябва да си гледа управлението на държавата. Нито зависи от птезидентството нито му е работа да се меси там.

75

сс

преди 7 години

Че то Костов 15 години вече го ритат, ама не се рева за това.

74

Психодиспансер

преди 7 години

Тихо мъртвият казал .... Не, агент хуманист !

73

Анонимен

преди 7 години

ами извинявайте, но наистина не може толкова крайни мнения. абсолютно е прав каракачанов, не е мъжка постъпка да се рита паднал. не харесвам борисов, но да не стане, по стар нашенски обичай, един човек да излезе виновен за всичко? ами кариеристите около него? а предните некадърници? а по-предните? онази, дето вдигна винетките ще й се размине ли? ами реформаторския менгеле с отпечатъците? всички са цоцкали от едно и също място, да не се повторят грешките от '89? където само един излезе виновен?

72

ербап

преди 7 години

без да съм привърженик и симпатизант на ГЕРБ, напоследък оценявам Борисов като израстнал политик. Що успя да изтърпи ортаците си цели две години и да извършва през това време полезни неща,въпреки бясната съпротива. Не желая да участвам в редовните поправителни политич изпити на 2-3 милиона оставачи, но няма как, ще трябва да се изтърпи, докато е възможно, нямам вече шанс да се разкарам от тази смрадлива среда.

71

Шоп

преди 7 години

Що така "принципните" патриоти изпадат в паника!Ми кво ша стани като на Симеонов и енергийното му гуру Гамизов им затворят кранчето?Ко ша праят?За воеводата пържолки има!

70

ербап

преди 7 години

нашенецът най-го бива да рита падналия, иначе в повечето случаи не му стиска да рита.

69

Диагноза

преди 7 години

Много точно - президент и правителство са различни институции. Президентът има повече представителна роля, както и на коректив, и не е задължително да е от същата политическа партия. Така че, подаването на оставки от страна на ГЕРБ в случая е напълно безсмислено !

68

Анонимен

преди 7 години

Тоя още не е изтрезнял ... оставката вече е подадена бе !

67

АНОНИМЕН

преди 7 години

До АнонименУРА ДРУГАРИ,ДРУЖНО,МОЩНО УРА-АМИ ВИЕ ДРУГАРИ СКОГО ЩЕ УПРАВЛЯВАТЕ,АЗ ЗНАМ-БИКАПИ-БИСАПИ-МЕХМЕДАЛИ ДОГАНОГЛУ И ГЪОРГИ СЕДЕФФФФФФЧОФ ОТ С И Р И Щ Н И К,УРАААААААААААА И СЛЕД 3 МЕСЕЦАПАК БОИКО БОРИСОВ,ЗАЩОТО СЕГА ВЕДНАГА ЩЕ ВИ СПРАТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ ,ЗАЩОТО ВИ ХВАНАХА ОТ ЕС ,ЧЕ КРАДЕТЕ

66

Къргала

преди 7 години

Бойко си взе отпуск до края на Март 2017г. При мажоритарни избори ще си гукат с Корни и Амет в парламента, а РБ и Пейтриътс ще мяукат на село!

65

Анонимен

преди 7 години

При едни нови избори бот ви Бойко дето циври сега ще управлява така: ГЕРБ+Партиотите+Марешки - идеалните марионетки. Да ни е честито.На Марешки му викали малкия ГЕРБ. И той бил борец за прадва и свобода. Ами Каракачанов, Валери Симеонов и Волен/той пък така го е закъсал за електорат/ , че ще подкрепи всеки само и само да влезе в парламента.

64

Анонимен

преди 7 години

Никой не рита Б.Борисов.Той сам си изрита столчето на което седеше. Но сега ми е много интересно как реагират всички тези партийки, които са на хранилката на ГЕРБ. Кофти работа - отива към избори.Вярно е, че резултата е преди всичко за генерал Р.Радев.Но и БСП вдигна много подкрепата си.При бъдещи избори ще стане интересно.Едно обаче искам - НИКОГА ПОВЕЧЕ Б.БОРИСОВ И ГЕРБ НА ВЛАСТ. НИКОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

63

Зозо

преди 7 години

Може, може. При можоритарен вот може да гледаш парламента по ТВ.

62

До 55

преди 7 години

ГЕРБ+ДОСТ+Ердоган=победа.

61

Анонимен

преди 7 години

Каракачанов,ти имаш най-голяма полза от предсрочен вот,защото сега си на гребена на вълната.Ако се забавиш-ще загубиш.Така че,помисли още веднъж какво искаш.

60

Анонимен

преди 7 години

Вожда напусна племето, индианците разтуриха вигвама на герб.