37

Анонимен

преди 7 години

Едно познато семейство имаха 2 панелки, купиха си къща в на 2 ет. с кредит, после разкараха панелките и вкараха парите в къщата. Направиха я трепач. Аверчето вика, братко, няма да ти бухат комшии, да те наводняват ония серсеми отгоре, да смърди от разни гледащи котки, разправяш с разно оли....френи за ремонти, асансьори, паркираш си колата в двора, спретнал си работилничка в мазето, двор вика, децата си играят. Изглеждаше бая щастлив човека. Жена му беше против, сега не можеш я изкара от градин

36

Анонимен

преди 7 години

Наследяват от преди 1989 г. когато жилищата бяха по-евтини.

35

Стенли

преди 7 години

Сега, като си тръгна Баце още дълго българинът ще живее в панелки. При това несанирани.

34

Хейтър Тролев

преди 7 години

Новото строителство е пълен шит - нали помагах на един познат да си нанесе мебелите - сложихме секцията и отзад си даваш сметка че стената е измазана на вълни и отгоре в единия край почти опира и в другия 6-7 санта пролука ... да не ви разправям като взе да гласи кухненския плот - майстора в чудо се видя - ряза , пили , псува .

33

Сп???нс

преди 7 години

Много червенушко из форума .... Преди соц-а , според вас , къде е живеел българинът????Баба ви на пътя ли е живяла ?? Осъзнайте си още от времето на Империята , българинът си е имал собствено жилище , защото султанът си е дал сметка ,че ако вземеш ВСИЧКО на раята ще хванат Балкана , а ако им оставиш нивичка и къща ще си натискат парцалите .

32

Анонимен

преди 7 години

Нали гласувате за русия, живейте си в панелките. Като дойдат руснаците ще ви ги надстроят.

31

Анонимен

преди 7 години

Живея в панелен блок, но да сравянявате панелите със сегашното ново строителство, без съвременно ОТК и съблюдаване само на хартия, е меко казано мазохизъм!

30

Анонимен

преди 7 години

На ЧаушескУ му се случи първият майдан в Европа!.. Това щеше да се случи и онас, но Тошо усети нашите" партьори "от сащ на какво са способни, и си подаде оставката

29

Анонимен

преди 7 години

На нас единственото ни успокоение е -абе може и по-зле. Това , че новото строителство е още по-лошо от панелите и че без панели да сме в сламени колиби е вярно, но това не значи че панелите изобщо са жилища.

28

бла бла бла

преди 7 години

Новото строителство - гипсокартонките, в голямата си част/особено от преди 07г./ няма да доживее да се направят и пътища на поляната.....

27

Анонимен

преди 7 години

Разни червени малумници се упражняват на тема Чаушеску.По тяхната логика, при Хитлер не е имало престъпност и безработица, освен това е построил и аутобаните.М?

26

Анонимен

преди 7 години

Новото строителствое като строилите го - ш и т.

25

Анонимен

преди 7 години

"Това, което аз построих, вие не можете само да го боядисате!" Тато Тодор

24

Анонимен

преди 7 години

Значи, Чаушеско беше изверг, но Румъния води класацията в цяла Европа! Явно не е било точно така, както ни го представяха Чаушеско

23

Анонимен

преди 7 години

До Алекс2Ми хубаво, значи като падат ще остават цели. А сглобките между панелите, фугите, основите, течовете?! бригадите старателни трудоваци, виетнамци?

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8Ти си смехурко, стой си 100г. в бай Тошовата панелка, аз съм от 600-те хиляди.

21

Анонимен

преди 7 години

Новите коопераци са с такова качество в повечето случаи,че е много съмнително дали сградите построени през 50-те няма да ги надживеят.Нали ги гледам как ги строят в повечето случаи- бригади полуграмотни ромове блъскат по 12 часа на ден и спят на кашони в строежът а техническият надзор присъства писмено на табелката отпред.Една такава сграда за която знам и се бяха разцепили стените на друга има нужда да работят помпи в мазето нон-стоп за да изпомпва вода и това не са единични случаи.

20

Анонимен

преди 7 години

Тия същите избраха и Радев за президент

19

Друг

преди 7 години

До свиркай сиТи хубаво си дал пример със силата на парите днес, но пропускаш един важен момент - инвестират се, ако ги имаш НАЛИЧНИ. Другото не е инвестиция, а заем от банката. При втория вариант силата на парите работи срещу теб.

18

Алекс2

преди 7 години

Така тристайния ми излезе колкото един телевизор Сони който си купих след това.Така че по полека с проклетисването на Тошо и соца ! Разбирам че тогава ТАКИВА БЯХА ВРЕМЕНАТА !