12

Анонимен

преди 7 години

Много метежи и псевдо революции, много убийства са извършени от подлите руснаци.Затова всичките им съседи ги мраззят.На руската политика не трябва да се вярва Никога.

11

Бай Ганьо

преди 7 години

Спомням си българската следа с папата.Ще я измислят и тази.

10

Тодор

преди 7 години

И какво е останало от тялото на президента. Катастрофирал самолет, после горял. 6 години се е разлагал? Гнусари. Няма ли да го оставят в покой. Некромани.....!

9

А1 до Анонимен

преди 7 години

Ваше право!Но, ако наистина се ръководите единственно от желанието да научите Истината то не я пречупвайте през призмата на фобията и пристрастията!Това се отнася за всичко в живота, защото Истината има само едно лице, а не е многомерна и удобна, като лъжата!

8

До Анонимен

преди 7 години

До А1Тъ пак, ако се докаже, че част от жертвите имат огнестрелни рани в телата---------Наистина ли считаш, че тайните служби на РФ се ръководят от толкова елементарни хора та да се дисредитират по толкова груб и елементарен начин???Имай предвид, че полските клужби също са се постарали да определат пречините за катастрофата при това веднага и на място!И какви "нови причини" ще търсят, които не са забелязали след първот разследване???лппЕ, ако е сарказъм - точно в десятката!

7

Анонимен

преди 7 години

1 - за руската външна политика може да се напише какво ли не - например че за 3 дни отровиха 2 пъти президента на Афганистан , след като първия път решили че са сбъркали и е бил спасен от руски лекари . Въпросния човек беше вдигнал не каква да е , а комунистическа революция в задния им двор и трите изненадани разузнавателни служби на СССР решили че товае работа на американците . Преди няколко седмици се опитаха да направят преврат в Ч.Гора , да убият премиера , както и президента на Сърбия

6

Анонимен

преди 7 години

А1 - то и ти да си поляк и ти ще си изперкал от русофобия , това важи за всичките им съседи .

5

А1

преди 7 години

Поляците съвсем изперкаха с русофобията си!Усилено търсят причина за руска "следа" за авио катастрофата!И разбира се ще направят всичко възможно и невъзможно за да я намерят, дори ако трябва някак си да я скалъпят,за да оневинят пияния до козирката Лех Качински, в момента на катастрофата и от неадекватните заповеди чути, след като бяха изслушани записите от черната кутия на самолета!

4

Анонимен

преди 7 години

ЩЕ СЕ ДОКАЖЕ, ЧЕ КАЧИНСКИ Е БИЛ ПИЯН КАТО КЮТЮК.

3

рашин

преди 7 години

След Катин с Сталин и Берия идват Качински с КГБ и Путин.Няма оттърване от комунистическите изчадия.

2

Анонимен

преди 7 години

Кремълците са рецидивисти по свалянето на граждански самолети, в цял свят са известни

1

Анонимен

преди 7 години

чудно ми е какво ще докажат , това са глупости , може да пишете всякакви неща за руснаците но те няма да посегнат на правителсвенна делегация в тяхната страна , пак някой се мъчи да вкарва интриги