10

ШибиРиби

преди 7 години

Велика жена!

9

Рв

преди 7 години

Мбонго мбонго се е омъжил вместо да се ожени...

8

Бива си го

преди 7 години

жена хваната в капана на мъжко тяло /woman trapped inside a mans body/ и на 13 януари 1983 г. той се подлага на операция за смяна на пола в университетската болница Джонс Хопкинс в Балтимор. За да прикрие срама от новата си самоличност, Майкъл напуска Орегон и постъпва в Принстънския университет под новото си име Мишел Робинсън /Michelle Robinson/. Години по-късно среща Бари Обама, Младши кенийски имигрант, който впоследствие научава действителната самоличност на Мишел. Впоследствие те се женят и осиновяват две деца.

7

Бива си го

преди 7 години

Барак Хюсеин Обама призна пред офицери от ВМС на САЩ, че жена му в действителност е травестит на име Майкъл, бившият председател на обединения комитет на началник-щабовете адмирал Майк Мълън изглежда изумен.Мишел Обама, т.нар.Първа дама на САЩ е родена под името Майкъл ЛаВон Робинсън /Michael LaVaughn Robinson/ на 17 януари 1964 г. в Чикаго, Илинойс.Той е вторият син на Фрейзър Робинсън Трети /Fraser Robinson III/ известен през 60-те кокаинов дилър и главорез на кмета-мафиот Ричард...

6

Анонимен

преди 7 години

Фотографът или режисьорът са били свикнали на друг вид лица. Тези пози правят всеки нормален човек смешен. Манекенките сме свикнали да са кривнати, те нямат физиономия, всичко е контур. А Мишел Обама си е със завидна фигура и наистина стилна. Снимките са неудачни, не жената.

5

Анонимен

преди 7 години

Чудим се?! :-) Ако бръкнем ко ша набарам ...

4

Анонимен

преди 7 години

Миризлива сажда с гига бутове, директно бих я обстрелял като на сафари в Африка! Противна гад! NiggeR!

3

Анонимен

преди 7 години

Това ли е една от най-красивите стилни и бляскави жени на светът?Не е като да не са се разсипали от лъжливи комплименти.Не,че съм хейтър ама всъщност си е доста грозна-грубовати черти на лицето,мъжко телосложение.Няма да казвам че малко на *** мяза,че ще ми изтриете коментарът.Почти всяка бяла жена малко да се подържа и да си внимава за килограмите е по-хубава.

2

харесвам я

преди 7 години

Мишел Обама ми е любимата първа дама. Стилна и едновремено с това много земна. Чудесна жена е!

1

смЕх

преди 7 години

Кво е това бонобо на снимката???