9

Има има

преди 7 години

Абе няма, няма ама аз най-късно до края на пролетта ще похарча всичките си спестявания.Няма да ги оставя в ръцете на БСП както това се случи с родителите ми навремето и от пари за два апартамента станаха пари за два хляба.

8

Анонимен

преди 7 години

герб и боко енай -лошото управление в историята на държавата.това не може да не доведе до катаклизми.америка се управляваше лошо в продължение на много години/от краха във виетнам се крепят само на печатане на ланшна шума долар и лежат на гърба на света/и сега вече е една помийна яма без перспектива

7

Анонимен

преди 7 години

Не са прави икономистите. За един милион, че и повече заклети тиквократи нещата ще стават зле, че и още по-зле.

6

izh

преди 7 години

Страшно няма. За една година държавата е закърпена. С медина помощ и експерт счетоводители, политолози , социолози и други папкащи на софрата след една година народа ще е объркан и апатичен. Като свърши парата някои ще се разбунтуват, а други просто ще гледат с празен поглед. Просто обикновен комунизъм.

5

Ъхъ!

преди 7 години

Ще ми каже ли някой как така Бойко не вмъкна до сега никъде Елена Поптодорова?!

4

АМА , НЕМА ПРОБЛЕМИ.

преди 7 години

ДО ИЗБОРИТЕ ---ВСЕ НЕКАК ШЕ УСПЕЕТЕ ДА ФАЛИРАТЕ БЪЛГАРИЯ....ХА,ХАААНА *** ---НЕ ВИ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ...!

3

Анонимен

преди 7 години

Значиме можело да караме и без смотаняците от герб. Които ни струват 30 млрд, долара, без да свършат работа за пет пари. Само да гледаме противната мутра на тиквата всяка вечер!

2

Анонимен

преди 7 години

Народа вече толкова се е наострил!Че даже няма с кво да го уплашите....

1

socialen

преди 7 години

Всичките пишмян-икономисти - десни, реформатори, неолиберали, либертарианци, пазарни фундаменталисти, остеритетни фетишисти, анархокапиталисти и всичките вярващи в Невидимата Ръка на Пазара и неговата чудодейна, самолековита, саморегулираща се сила - започнаха надпревара кой да каже най-умно най-голямата глупост.