52

ФЕС

преди 7 години

#РадевнеемоятПрезидент!Нека да е президент на БСП И ДПС!

51

Анонимен

преди 7 години

До до 53Мен 89г. един пенсиониран генерал по Военно обучение ме острига. Не заради музика, просто за дълга коса. Сигурно защото беше плешив шиб.... шапкар. Ха-ха

50

до 53

преди 7 години

Лъжльо за какъв MANOWAR са те остригали бе. Чул си и ти нещо ама не си го разбрал.Стрижеха по времето на THE BEATLES ама то беше преди половин век.Айде стига Тиквена пропаганда.

49

Анонимен

преди 7 години

БГ материалецът на харесва генерал Радев.Той си харесва необразованата арогатна Мутра. Защото са си еднакво прости.Аз съм *** - и вие сте прости и се разбираме чудесно. Или вече забравихте ?

48

Лицемери

преди 7 години

Видях по телевизията, че жената на другаря Радев пуснала песен на Manowar на стената си във Фейсбук. А техните другари, милицонерите ме остригаха и обявиха за капиталист, когато бях на 16, защото слушах Manowar...

47

Анонимен

преди 7 години

БРАВО ГЕНЕРАЛ РАДЕВ !СМАЧКАЙТЕ ТИКВИТЕ !НАРОДЪТ Е С ВАС !

46

Анонимен

преди 7 години

tova e nakazate;en vot.akoima izbori komynqgite pak 6te di6at praxta 6te sa nai malko na 4 mqsto ako ne i po nadale4

45

Анонимен

преди 7 години

До не е сигурнобългарските генерали ги кефи да дyxaт на команчите

44

Анонимен

преди 7 години

Радев, не им вярвай на тия жени до тебе.

43

не е сигурно

преди 7 години

Тая победа май не е победа!Гледах пресконференцията и като чух думите на Йотова към Радев "И най малкото движение против тази партия няма да ви бъде простено"се питам какъв е този генерал дето търпи такова унижение?Това ли ще ни е президента?Хората гласуваха заради личността Румен Радев,а БСП за пореден път си показаха лицето без маска!И какво стана-имаме си президент послушко!Това няма да е моят президент!

42

до 1

преди 7 години

Не знам къде виждаш различията на двата електората.

41

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 30'""недоволните от Радев са предимно малцинства, арабели и други"'Ади ба, ни ли си чел разбивките след изборията бе ромале?

40

"царо" Сим

преди 7 години

Бойко ши си търса охранител мойто монче, ела и ши ти дам дърва за огрев.

39

Анонимен

преди 7 години

До Анониментрябва да алармира в главата на Борисов,че с лица които не са харесвани няма как да продължиЧекай бе, та той Борисов е нехаресвания, а и той едва ли знае как да продължи.

38

Анонимен

преди 7 години

Над 1 200 000 гласа за ГЕРБ. И то при кандидат Цецка Цачева. Това е ТВЪРД електорад. Да му мисли БСП- ето. 9 % от ДПС. Някой се опитва да ни убеди, че ДПС са 180 000 души. Смех. Поне 800 000 гласа са. Айде КУрнелио у лево.

37

Анонимен

преди 7 години

Такъв чутовен провал за Цачева трябва да алармира в главата на Борисов,че с лица които не са харесвани няма как да продължи позитивното и градивно развитие на партията...Да загубиш в родното си място означава,че дори най близките ти не те харесват ,какво остава за избирателя!?!Да няма област в БГ която да не е в полза на Цеца не е било при никое управление...дълбоки поуки за управляващите...!

36

Анонимен

преди 7 години

Нито Радев е спечелил, нито Цецка е загубила. Политиците ни спретнаха такова театро, че още десет години няма да разберем откъде ни е дошло. Мислите, че само при бензиностанциите има картел. И в политиката има картел. Досега Бойко отделяше от плячката за БСП, отсега БСП ще отделя от плячката за Боко. А вие си мислете, че правите промяна.

35

Пешо

преди 7 години

Партия ГЕРБ влиза вече в историята!

34

Спиро

преди 7 години

Значи тавана на БСП на парламентарни избори е не повече от 24% и то при максимална мобилизация и ниска активност, каквато беше на втория тур. Реално картината няма да се промени - пак ще е шарено

33

Към Анонимен № 8

преди 7 години

До Анонимен Има анонимни анкети, проведени от социолози, от там се знаят тези цифри. Понякога реагираме на примависта. Първо се мисли, но... Това е присъщо на болшинството от нас, реагираме и после мислим. Успех!